Spaghetti... 703 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: No tak mnie ciągnie na północ Nie musisz mi o tym publicznie pisać, ale powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1997 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie musisz mi o tym publicznie pisać, ale powodzenia Jak mieszkam na południu to tylko może ciągnąć na północ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1997 Napisano 5 godzin temu Dobranoc Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 703 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Jak mieszkam na południu to tylko może ciągnąć na północ Spoko, więc niech Cię ciągnie tam gdzie twoje przeznaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 703 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Dobranoc Paweł Dobranoc Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 36 Napisano 5 godzin temu 32 minuty temu, Onaaaa napisał: Jak mieszkam na południu to tylko może ciągnąć na północ Na zachodzie są fajne chłopaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 317 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Zajęliśmy 12 miejsce na Eurowizji... tym razem noty od jury były dość dobre 7 miejsce ale po punktach przyznanych przez widzów (tylko 17) nastąpił spadek. Wygrała Bułgaria a 2 miejsce zajął Izrael. Dobranoc : ) Edytowano 5 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuja salowej 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Zajęliśmy 12 miejsce na Eurowizji... tym razem noty od jury były dość dobre 7 miejsce ale po punktach przyznanych przez widzów (tylko 17) nastąpił spadek. Wygrała Bułgaria a 2 miejsce zajął Izrael. wspaniale, powiedz rabiemu jak ci będzie rzucał kość za przekazanie wiadomości że tu na forum kafeteria nie ma antysemitów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 317 Napisano 5 godzin temu To konkurs piosenki, akurat utwór mieli dobry w tym roku. Koniec tematu : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 49 Napisano 3 godziny temu ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyszny2 49 Napisano 3 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach