karmazynowy przyplyw 258 Napisano 2 godziny temu Ale bym possal piersi z rana. Szopa macalem, ale on nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Eli się jeszcze nie nagrywałem I po co to znowu łgasz, jak przez tydzień przeżywa Twoje nagranie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 2 godziny temu Jeśli jeszcze masz coś do dodania to śpiesz się, 1% baterii mi zostało i lecę do swoich zajęć i to takich zdecydowanie bardziej ciekawych niż tylko ciut ciekawszych niż popierdy o niczym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 2 godziny temu "Tęsknię, ale jak mi powiedziałaś że mam spadać do Eli to mi się odechciało" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: I po co to znowu łgasz, jak przez tydzień przeżywa Twoje nagranie? O video chyba wspominałaś? 1 minutę temu, Mgła napisał: Jeśli jeszcze masz coś do dodania to śpiesz się, 1% baterii mi zostało i lecę do swoich zajęć i to takich zdecydowanie bardziej ciekawych niż tylko ciut ciekawszych niż popierdy o niczym. Leć, leć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 2 godziny temu No kogucik jak bum cyk cyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: "Tęsknię, ale jak mi powiedziałaś że mam spadać do Eli to mi się odechciało" Trzeba było od razu filmik wrzucić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: O video chyba wspominałaś? Leć, leć. I mam się czuć wyróżniona że kogucik mi tylko (ponoć)wysłał, czy o co kaman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Trzeba było od razu filmik wrzucić Mogę cały czas to zrobić bo mam go zapisanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 2 godziny temu Nauczyłeś mnie że warto zbierać pliki na osobę z którą jest się w cytując Ciebie "głębokiej relacji" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 2 godziny temu Idź już do swoich zajęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Mogę cały czas to zrobić bo mam go zapisanego Tak się misio spodobał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Tak się misio spodobał? Raczej tak rozbawił wciskaniem kitu, co potem się tylko potwierdziło następnego dnia, a właściwie kilka godzin później już, że to tylko i wyłącznie o atencje kurek chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Idź już do swoich zajęć. Nie bój się zaraz będziesz mieć spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Raczej tak rozbawił wciskaniem kitu, co potem się tylko potwierdziło następnego dnia, a właściwie kilka godzin później już, że to tylko i wyłącznie o atencje kurek chodzi. Dobra, bo widzę że ten 1% baterii będzie trzymał cały dzień. Wstawiaj co chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 918 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Zabierz mnie stąd i przytul do piersi 🥹 Wiesz gdzie mnie znaleźć, ja nie będę marnować czasu na rozmowy z wariatką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 1 godzinę temu Każdy szanujący się teatr wystawia przynajmniej jedną nowa sztukę na kwartał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Wiesz gdzie mnie znaleźć, ja nie będę marnować czasu na rozmowy z wariatką. Wie, wie, tak jak i Moon, przed którym ponoć tak uciekasz że aż nie potrafisz go bloknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Dobra, bo widzę że ten 1% baterii będzie trzymał cały dzień. Wstawiaj co chcesz Tobie też już wczoraj pozwoliłam żebyś wstawił co chcesz, gdy zacząłeś mi tym właśnie grozić. Jaki menzki, jaki gentleman.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Mgła napisał: Tobie też już wczoraj pozwoliłam żebyś wstawił co chcesz, gdy zacząłeś mi tym właśnie grozić. Jaki menzki, jaki gentleman.. O co chodziło, że wspomniałaś o mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 11 minut temu, Mgła napisał: Tobie też już wczoraj pozwoliłam żebyś wstawił co chcesz, gdy zacząłeś mi tym właśnie grozić. Jaki menzki, jaki gentleman.. Ale już nie robię takich rzeczy i nie chcę się zniżać do takiego poziomu. Wiesz, że wcześniej za takie coś forum by płonęło, a teraz luz. Wstawiaj sobie co chcesz, to tylko o tobie świadczy i później będziesz żałować. Edytowano 1 godzinę temu przez karmazynowy przyplyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Zresztą klasę menzczyzny to już pokazałeś wielokrotnie, choćby tym jak mi wytykałeś że chciałam od Ciebie pieniądze, zapominając przy tym, że wielokrotnie mi je sam z siebie proponowałeś, a ja odmawiałam za każdym razem. I zapominając o tym, że jeden jedyny raz gdy poprosiłam, to poprosiłam o pożyczkę. I zapomniałeś dodać czego ta pożyczka dotyczyć miała, a chodziło by ulżyć cierpieniu zwierzakowi, a nie bliczki na pierdoły jak to ta Twoja Elżonka święta zdziera z exów i podatników, żeby potem chwalić się sprzętem, perfumami, butami i innymi dooperelami na gufnoforum, jak damska wersja leżaka Edytowano 1 godzinę temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, taka_pokraka napisał: Każdy szanujący się teatr wystawia przynajmniej jedną nowa sztukę na kwartał. Że nudy? Teatr jednego aktora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ale już nie robię takich rzeczy i nie chcę się zniżać do takiego poziomu. Wiesz, że wcześniej za takie coś forum by płonęło, a teraz luz. Wstawiaj sobie co chcesz, to tylko o tobie świadczy o później będziesz żałować. Jeszcze pięć godzin temu robiłeś, skoro mi tym groziłeś, ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: O co chodziło, że wspomniałaś o mnie? O to że pali głupa przed kurkami, że jedną z nich nie nazwał kiedyś nudną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 171 Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał: Ale bym possal piersi z rana. Szopa macalem, ale on nie ma. Kurtkę ci kupiły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 258 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Jeszcze pięć godzin temu robiłeś, skoro mi tym groziłeś, ha ha ha Środek nocy był i byłem półprzytomny, a kto wywalił ja, czy ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: O to że pali głupa przed kurkami, że jedną z nich nie nazwał kiedyś nudną Nazwał nudną i bezbarwną, a ta mu bliki wysyła i były wiadomości, że Elka żyje forum i obgaduje ludzi.. Ale po co do tego wracacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 335 Napisano 1 godzinę temu Jesteście siebie warci atencjusze popierdków o niczym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 171 Napisano 1 godzinę temu 40 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Zabierz mnie stąd i przytul do piersi 🥹 Biedaczek xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach