Toya 46 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Edytowano 5 godzin temu przez Toya 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 5 godzin temu Nie widzę problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 46 Napisano 5 godzin temu Od kiedy żyje w wygrywie, to bardziej wami gardzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 5 godzin temu Wywalone mam jaja na takie aspekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 46 Napisano 4 godziny temu Wywal jaja dosłownie, albo odejdź stond. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 44 Napisano 4 godziny temu Haha to miło mi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 4 godziny temu Za darmo? Nie przewiduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 46 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BożeJajo napisał: Za darmo? Nie przewiduje Co chcesz w zamian? Jestem skłonny się dogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Toya napisał: Co chcesz w zamian? Jestem skłonny się dogadać. A po co ty chcesz takie widoki oglądać najpierw uzasadnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 46 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BożeJajo napisał: A po co ty chcesz takie widoki oglądać najpierw uzasadnij Ty nie będziesz mi tutaj gowniáro warunków stawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulsar no pasaran! 0 Napisano 4 godziny temu Miejmy nadzieję że nie do reklamówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Toya napisał: Ty nie będziesz mi tutaj gowniáro warunków stawiać. Miły komplement. Dzięki mordo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 46 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, BożeJajo napisał: Miły komplement. Dzięki mordo Zgłoszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Toya napisał: Zgłoszone Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 46 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, BożeJajo napisał: Dziękuję. To się jeszcze okaże. Zniszczę cię tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Toya napisał: To się jeszcze okaże. Zniszczę cię tutaj. Słuchaj gnoju uspokój sie bo rzucę klątwę i się skończy pajacing 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 46 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BożeJajo napisał: Słuchaj gnoju uspokój sie bo rzucę klątwę i się skończy pajacing Przepraszam, ale to przez tego wonsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Toya napisał: Przepraszam, ale to przez tego wonsa. No ja myślę. Nigdy nie zadzieraj z psychiczną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 211 Napisano 4 godziny temu a bedzie srranie do sluchawki? pac pac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach