Madison Lush 22 Napisano 19 Maj Z kawałkami czekolady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 33 Napisano 19 Maj Pamiętam jak słowo brioszka w moim niku wzbudziło jej śmiech a teraz wpjerdala buły nocą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1833 Napisano 19 Maj 3 minuty temu, Madison Lush napisał: Z kawałkami czekolady. Ja jogurt owocowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madison Lush 22 Napisano 19 Maj 4 minuty temu, pulsar no pasaran! napisał: Wycofuję się z cyganki bardziej Żydówkę Sefardyjską albo Iranke przypominasz. Ewentualnie Żyda Aszkenazyjskiego. A ty prosiaka tłustego z mlecznymi cycami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1833 Napisano 19 Maj Przed chwilą, Madison Lush napisał: A ty prosiaka tłustego z mlecznymi cycami. Fifi blokuje tematy, bo Libed mu ciśnie od psycholi, a ten robi nicki na szybko i blokuje tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 33 Napisano 19 Maj Rozczula mnie dedukcja salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madison Lush 22 Napisano 19 Maj Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Fifi blokuje tematy, bo Libed mu ciśnie od psycholi, a ten robi nicki na szybko i blokuje tematy. Znowu ma atak ten pasożyt? 🦠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 85 Napisano 19 Maj 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Fifi blokuje tematy, bo Libed mu ciśnie od psycholi, a ten robi nicki na szybko i blokuje tematy. tematy byly zablokowane jak juz tu wszedlem poza tym i on blokuje i tirowiec i ktos jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madison Lush 22 Napisano 19 Maj I 3 delicje pomarańczowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1833 Napisano 19 Maj 2 minuty temu, Sernikowski napisał: No i bardzo dobrze, niech blokują, żebyście mieli ból zada Ciebie często bolał i sam o tym pisałeś. Nikt tutaj nie jest ślepy, że udawać i nie widzieć, co tutaj odwalasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 33 Napisano 19 Maj Przed chwilą, Sernikowski napisał: To bieda, ja dzisiaj 3 tortille z wędzonym halibutem, warzywa i nieziemski sos. Dałeś ja do ignora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madison Lush 22 Napisano 19 Maj Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ciebie często bolał i sam o tym pisałeś. Nikt tutaj nie jest ślepy, że udawać i nie widzieć, co tutaj odwalasz. Wyjątkowo śliska i fałszywa gnida. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 33 Napisano 19 Maj Przed chwilą, Madison Lush napisał: Wyjątkowo śliska i fałszywa gnida. Hihi siusiak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach