szmul 220 Napisano 6 godzin temu polskie podreczne lubia histeryzowac i robic sceny jak ktos pije zeby nie sluchac ich jazgotu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yiuoii 6 Napisano 6 godzin temu ona sama musi wieść życie totalnego przegrywa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 6 godzin temu Żeby tak 2tys euro wyciągnąć z allegro mc w mc to trzeba mieć ~3tys aukcji płyt z średnią 200zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Toya napisał: On jest w jakiś programie i bierze leki z Portugalii za 1 mln zł, do tego powinien brać jeszcze jakieś dodatkowe z pl, ale go nie stać. Lekarka powiedziała mu, że czego go przeszczep, a po nim kilka lat życia, a ty będziesz piërdolić, że farmazonie, bo tobie się wydaje, że jesteś najmądrzejsza, jak ten śmietnik jukoński? A co ma piernik do wiatraka. Bo jest chory to znaczy że czeba się litować na kryminalistom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 5 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, yiuoii napisał: skończ udawac tutko paryska faceta xD dziś pisała jak baba a teraz faceta udaje xD Screeny że tak pisałem albo wyyypjerdalaj blokować ułomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 76 Napisano 6 godzin temu Nawet gdyby kupić tyle gier po 15zł kumato to ~45tys zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madison Lush 13 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Koń wylewa szambo do lasu napisał: Screeny że tak pisałem albo wyyypjerdalaj blokować ułomie Tutko, wpadłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 6 godzin temu Mogę być twojom asystentka i jeździć wózkiem widłowym po mieszkaniu szukać płyt allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 6 godzin temu To by było wesołe życie kawa paczkomat supermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Madison Lush napisał: Tutko, wpadłaś. Niech cie ktoś w końcu wydoi uzywajac twoich określeń menelu Nigdy tu nie pisałem jako kobieta denaturacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, BożeJajo napisał: A co ma piernik do wiatraka. Bo jest chory to znaczy że czeba się litować na kryminalistom A gdzie tak napisałem? Ja rozumiem, że ty zawsze musisz mieć inne zdanie, ale opisałem bardziej sytuację, żeby pokazać, że nie farmazonie. On ma w huyu ciebie i twoją litość, czaisz? Edytowano 6 godzin temu przez Toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Toya napisał: A gdzie tak napisałem? Ja rozumiem, że ty zawsze musisz mieć inne zadanie, ale opisałem bardziej sytuację, żeby pokazać, że nie farmazonie. On ma w huyu ciebie i twoją litość, czaisz? A czy ja się lituje nad nim co mnie to obchodzi chłopu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madison Lush 13 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Koń wylewa szambo do lasu napisał: Niech cie ktoś w końcu wydoi uzywajac twoich określeń menelu Nigdy tu nie pisałem jako kobieta denaturacie Agresja wzrasta. Typowe. Latka lecą, kilogramy po remoncie kuchni zejść nie chcą, a Zagłębiak już obrabia inną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yiuoii 6 Napisano 6 godzin temu tylko baba czepiałaby się drugiej, że oglada telenowele, albo używa wulgarnego słownictwa, podczas gdy sama używa gorszego xDD o ciśnięciu od inceli nie wspomnę, bo wiadomo, jaka płeć głownie tego używa xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 6 godzin temu jak się pedał odpalił bo mu po ćpuńskim bolcu jadą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: A czy ja się lituje nad nim co mnie to obchodzi chłopu Skąd wnioski, że trzeba się nad nim litować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Toya napisał: Skąd wnioski, że trzeba się nad nim litować? Dobra nie zrozumiałeś a ja mam gdzieś już te dyskusje bo zapomnialam o czym pisalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulsar no pasaran! 4 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, yiuoii napisał: ona sama musi wieść życie totalnego przegrywa xD Czesc Klaudia całe kafe tęskni xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yiuoii 6 Napisano 6 godzin temu tylko de.bil nie zauważy tu totalnie babskiego mentalu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 6 godzin temu Kafeteria uczyniła że mnie bekowca i tego już się nie da cofnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: Dobra nie zrozumiałeś a ja mam gdzieś już te dyskusje bo zapomnialam o czym pisalam powiedz o tym psychiatrze jak będziesz następnym razem, bo te neuroleptyki co ci dał to działają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1725 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Madison Lush napisał: Tutko, wpadłaś. Co takiego? Z czym wpadła? Czy koń to ta sama osoba co samochód od bezdomnego? Wyjątkowo zawzięta i zaburzona psychicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, zabij się napisał: powiedz o tym psychiatrze jak będziesz następnym razem, bo te neuroleptyki co ci dał to działają Jak mu powiem ze istniejesz to mi nie uwierzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wyjątkowo zawzięta i zaburzona psychicznie. nie tak bardzo jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 5 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, yiuoii napisał: tylko baba czepiałaby się drugiej, że oglada telenowele, albo używa wulgarnego słownictwa, podczas gdy sama używa gorszego xDD o ciśnięciu od inceli nie wspomnę, bo wiadomo, jaka płeć głownie tego używa xD Pomijając że taki chłam jak menel sobie zapodaje ogladać może tylko ktoś o ajku kija od szczotki to nie o to w tym chodzi równie bystry upoślaku, ale o jej ściemnianie pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madison Lush 13 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Co takiego? Z czym wpadła? Czy koń to ta sama osoba co samochód od bezdomnego? Wyjątkowo zawzięta i zaburzona psychicznie. Tak, to ona. Choroszcz jukoński dziś zaczął pisać w formie żeńskiej i z typowym dla tutki vibe’m. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 6 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Dobra nie zrozumiałeś a ja mam gdzieś już te dyskusje bo zapomnialam o czym pisalam Nie pisałem o tym, żeby ktoś się nad nim litował. W Czechach legalne, w Niemczech legalne, w Holandii też. Chłop bral na swój użytek, no wielki mi kryminalista. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1725 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Koń wylewa szambo do lasu napisał: Niech cie ktoś w końcu wydoi uzywajac twoich określeń menelu Nigdy tu nie pisałem jako kobieta denaturacie O denaturacie kiedyś często pisała Krejzi, cisnąc Ginie.. Krejzi po co to? Pieprz hejtuje z innych nicków, bo to prosta baba oderwana od ciągnikaw ale ty? Jednak nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Toya napisał: Nie pisałem o tym, żeby ktoś się nad nim litował. W Czechach legalne, w Niemczech legalne, w Holandii też. Chłop bral na swój użytek, no wielki mi kryminalista. A dobra kumam niewazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach