Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Toya

1 czerwca wracam do pracy.

Polecane posty

polskie podreczne lubia histeryzowac i robic sceny jak ktos pije zeby nie sluchac ich jazgotu tak

ona sama musi wieść życie totalnego przegrywa xD

Żeby tak 2tys euro wyciągnąć z allegro mc w mc to trzeba mieć ~3tys aukcji płyt z średnią 200zl 

1 minutę temu, Toya napisał:

On jest w jakiś programie i bierze leki z Portugalii za 1 mln zł, do tego powinien brać jeszcze jakieś dodatkowe z pl, ale go nie stać. Lekarka powiedziała mu, że czego go przeszczep, a po nim kilka lat życia, a ty będziesz piërdolić, że farmazonie, bo tobie się wydaje, że jesteś najmądrzejsza, jak ten śmietnik jukoński?🤣

A co ma piernik do wiatraka. Bo jest chory to znaczy że czeba się litować na kryminalistom

Przed chwilą, Koń wylewa szambo do lasu napisał:

Screeny że tak pisałem albo wyyypjerdalaj blokować ułomie 🤣🤣🤣

Tutko, wpadłaś. 🤸

Mogę być twojom asystentka i jeździć wózkiem widłowym po mieszkaniu szukać płyt allegro

4 minuty temu, BożeJajo napisał:

A co ma piernik do wiatraka. Bo jest chory to znaczy że czeba się litować na kryminalistom

A gdzie tak napisałem? Ja rozumiem, że ty zawsze musisz mieć inne zdanie, ale opisałem bardziej sytuację, żeby pokazać, że nie farmazonie. On ma w huyu ciebie i twoją litość, czaisz?

Edytowano przez Toya

Przed chwilą, Toya napisał:

A gdzie tak napisałem? Ja rozumiem, że ty zawsze musisz mieć inne zadanie, ale opisałem bardziej sytuację, żeby pokazać, że nie farmazonie. On ma w huyu ciebie i twoją litość, czaisz?

A czy ja się lituje nad nim co mnie to obchodzi chłopu

1 minutę temu, Koń wylewa szambo do lasu napisał:

Niech cie ktoś w końcu wydoi uzywajac twoich określeń menelu 🤣🤣🤣 Nigdy tu nie pisałem jako kobieta denaturacie 🤣🤣🤣

Agresja wzrasta. Typowe. Latka lecą, kilogramy po remoncie kuchni zejść nie chcą, a Zagłębiak już obrabia inną. 🤸

tylko baba czepiałaby się drugiej, że oglada telenowele, albo używa wulgarnego słownictwa, podczas gdy sama używa gorszego xDD o ciśnięciu od inceli nie wspomnę, bo wiadomo, jaka płeć głownie tego używa xD

• Thanks 1

1 minutę temu, BożeJajo napisał:

A czy ja się lituje nad nim co mnie to obchodzi chłopu

Skąd wnioski, że trzeba się nad nim litować?

Skąd wnioski, że trzeba się nad nim litować?

Dobra nie zrozumiałeś a ja mam gdzieś już te dyskusje bo zapomnialam o czym pisalam

tylko de.bil nie zauważy tu totalnie babskiego mentalu xD 

Kafeteria uczyniła że mnie bekowca i tego już się nie da cofnąć 

Przed chwilą, BożeJajo napisał:

Dobra nie zrozumiałeś a ja mam gdzieś już te dyskusje bo zapomnialam o czym pisalam

powiedz o tym psychiatrze jak będziesz następnym razem, bo te neuroleptyki co ci dał to działają  

6 minut temu, Madison Lush napisał:

Tutko, wpadłaś. 🤸

Co takiego? Z czym wpadła? Czy koń to ta sama osoba co samochód od bezdomnego? 😫 Wyjątkowo zawzięta i zaburzona psychicznie. 

Przed chwilą, zabij się napisał:

powiedz o tym psychiatrze jak będziesz następnym razem, bo te neuroleptyki co ci dał to działają  

Jak mu powiem ze istniejesz to mi nie uwierzy 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Wyjątkowo zawzięta i zaburzona psychicznie. 

nie tak bardzo jak ty 

4 minuty temu, yiuoii napisał:

tylko baba czepiałaby się drugiej, że oglada telenowele, albo używa wulgarnego słownictwa, podczas gdy sama używa gorszego xDD o ciśnięciu od inceli nie wspomnę, bo wiadomo, jaka płeć głownie tego używa xD

Pomijając że taki chłam jak menel sobie zapodaje ogladać może tylko ktoś o ajku kija od szczotki to nie o to w tym chodzi równie bystry upoślaku, ale o jej ściemnianie pracy 🤣🤣🤣

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Co takiego? Z czym wpadła? Czy koń to ta sama osoba co samochód od bezdomnego? 😫 Wyjątkowo zawzięta i zaburzona psychicznie. 

Tak, to ona. Choroszcz jukoński dziś zaczął pisać w formie żeńskiej i z typowym dla tutki vibe’m. 

1 minutę temu, BożeJajo napisał:

Nie pisałem o tym, żeby ktoś się nad nim litował. W Czechach legalne, w Niemczech legalne, w Holandii też. Chłop bral na swój użytek, no wielki mi kryminalista.

7 minut temu, Koń wylewa szambo do lasu napisał:

Niech cie ktoś w końcu wydoi uzywajac twoich określeń menelu 🤣🤣🤣 Nigdy tu nie pisałem jako kobieta denaturacie 🤣🤣🤣

O denaturacie kiedyś często pisała Krejzi, cisnąc Ginie.. Krejzi po co to? 

Pieprz hejtuje z innych nicków, bo to prosta baba oderwana od ciągnikaw ale ty? 🙋 Jednak nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć. 

• Thanks 1

Nie pisałem o tym, żeby ktoś się nad nim litował. W Czechach legalne, w Niemczech legalne, w Holandii też. Chłop bral na swój użytek, no wielki mi kryminalista.

A dobra kumam niewazne 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się