Koń wylewa szambo do lasu 5 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Madison Lush napisał: Tak, to ona. Choroszcz jukoński dziś zaczął pisać w formie żeńskiej i z typowym dla tutki vibe’m. Skriny że pisałem jako baba fioletowa nalewko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulsar no pasaran! 4 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, yiuoii napisał: o tym WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ ze swojego niku pisala ze jest sztywny i ciągle o tych 40 zł też xD i widzę ze tutka paryska została psycho hejterą giny śledząc jej każdy post i codzienne życie xD No ty klaudek też wiemy że za krejzi nigdy nie przepadałas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: A dobra kumam niewazne Chociaż ty mnie nie wkur.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 6 godzin temu Madziu CZEKAM na te skriny ze szlafrokiem i menelem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1725 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Madison Lush napisał: Tak, to ona. Choroszcz jukoński dziś zaczął pisać w formie żeńskiej i z typowym dla tutki vibe’m. Czasami proste słowa gubią ludzi, ale przecież miejsca wystarczy dla wszystkich i po co to udawać, że się tutaj nie przebywa, jak przebywa regularnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 6 godzin temu madzia nie dowiezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: O denaturacie kiedyś często pisała Krejzi, cisnąc Ginie.. Krejzi po co to? Pieprz hejtuje z innych nicków, bo to prosta baba oderwana od ciągnikaw ale ty? Jednak nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć. Łysa nie rozjeeebuj towarzystwa tymi fałszywymi odezwami błagam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 6 godzin temu Po co komuś takie kity wciskać bo nie rozumiem? Co z tego wynika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, zabij się napisał: madzia nie dowiezie Pisała, że często zrzuca w taksówce więc możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 6 godzin temu Taki fajny temacik sobie otworzyłem i musiała się zlecieć cała zaraza z kafe, a idź pan w huy. Nara pedauy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 220 Napisano 6 godzin temu a to nie inny nick Pieprza albo tetusia tramwajarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madison Lush 13 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czasami proste słowa gubią ludzi, ale przecież miejsca wystarczy dla wszystkich i po co to udawać, że się tutaj nie przebywa, jak przebywa regularnie Właśnie. Więc po co te szopki? Tak ciężko pokazać swoją prawdziwą twarz na flagowcu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 6 godzin temu 16 k wpisów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulsar no pasaran! 4 Napisano 6 godzin temu Dżast lukin' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 6 godzin temu Kipyt gołyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koń wylewa szambo do lasu 5 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: O denaturacie kiedyś często pisała Krejzi, cisnąc Ginie.. Krejzi po co to? Pieprz hejtuje z innych nicków, bo to prosta baba oderwana od ciągnikaw ale ty? Jednak nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć. Łysa przeca ty sie wyrażasz naleciałościami prosto z chaty z goowna i jestes durna jak nieślubne dziecko świniopasa, wiec jak ty mozesz bystrzejszą o lata swietlne pieprzowa punktować od wsi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1725 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, szmul napisał: a to nie inny nick Pieprza albo tetusia tramwajarza Tramwajarz to dawny Puchacz, a Pieprz odjechała na nartach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 220 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Tramwajarz to dawny Puchacz, a Pieprz odjechała na nartach myla mi sie bo obaj sadystyczni i zboczeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 220 Napisano 6 godzin temu sory oboje bo widze pieprza jako faceta z brudem za paznokciami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1725 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Koń wylewa szambo do lasu napisał: Łysa przeca ty sie wyrażasz naleciałościami prosto z chaty z goowna i jestes durna jak nieślubne dziecko świniopasa, wiec jak ty mozesz bystrzejszą o lata swietlne pieprzowa punktować od wsi Nie denerwuj się. Ja zaraz idę spać, a ty tu będziesz warować za mną i Giną. Libed pogonił, bo gardzi alkusami i nierobami? Nie lubię go, ale dobrze zrobił, że cię olał, grubasko udająca faceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 6 godzin temu benzowrak ma czelność robić wpisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Koń wylewa szambo do lasu napisał: Skriny że pisałem jako baba fioletowa nalewko Krejzi, mrugnij dwa razy jak to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1725 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: sory oboje bo widze pieprza jako faceta z brudem za paznokciami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yiuoii 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Toya napisał: Krejzi, mrugnij dwa razy jak to ty prędzej sie zeeesra niż przyzna ta tchórzliwa franca xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madison Lush 13 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie denerwuj się. Ja zaraz idę spać, a ty tu będziesz warować za mną i Giną. Libed pogonił, bo gardzi alkusami i nierobami? Nie lubię go, ale dobrze zrobił, że cię olał, grubasko udająca faceta Kto by z taką zwichrowaną łajdaczką wytrzymał. Nawet bidet nie podołał. Oui, oui, madame Paris. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BożeJajo napisał: 🦦 we idź zrób se katabasis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1725 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Madison Lush napisał: Właśnie. Więc po co te szopki? Tak ciężko pokazać swoją prawdziwą twarz na flagowcu? Bo latał za nią ten z tira i poszła na Nerwicę, ale jak widać tutaj jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yiuoii 6 Napisano 6 godzin temu "Pomijając że taki chłam jak menel sobie zapodaje ogladać może tylko ktoś o ajku kija od szczotki to nie o to w tym chodzi równie bystry upoślaku, ale o jej ściemnianie pracy " boze jajo gorsze chłamy ogląda, ale jej jakoś nie wypominasz, paryska xD wy tu u co drugiej osoby podważacie pracę, stan finansowy itd. dla zasady xD nic wam nie dadzą te pseudo-śledztwa bo i tak gó.wno się dowiecie xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1725 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Madison Lush napisał: Kto by z taką zwichrowaną łajdaczką wytrzymał. Nawet bidet nie podołał. Oui, oui, madame Paris. Od razu wiedziałam, że to ona, a denaturat dzisiaj to potwierdził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach