BożeJajo 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Dokup różowe i będziesz mogła robić pranie w klimacie transgender. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2024 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, BożeJajo napisał: Mam niebieskie i biale i co biedaki teraz Teraz ide dolkupić niebieskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Teraz ide dolkupić niebieskie Będziesz prac mężowi gacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2024 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BożeJajo napisał: Będziesz prac mężowi gacie Sobie wypiorę szorty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Będziesz prac mężowi gacie z drachą. tak o tym ostatnio myślałem, że jak się nie chce już z kimś ruuchać więcej i przejść do rutynowej relacji to wystarczy przy tej osobie iść do kibla zessrać się, albo właśnie zostawić gdzieś ossrane gacie, albo brudne skarpetki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, judenfrei staat napisał: z drachą. tak o tym ostatnio myślałem, że jak się nie chce już z kimś ruuchać więcej i przejść do rutynowej relacji to wystarczy przy tej osobie iść do kibla zessrać się, albo właśnie zostawić gdzieś ossrane gacie, albo brudne skarpetki. O cie chùi widać że związki są ci obce bo osranė gacie to najmniejszy problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 223 Napisano 4 godziny temu albo ...ziec sie tak zeby bulgotalo i wydawac odglosy pelne ekscytacji cos takiego widzialam huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BożeJajo napisał: O cie chùi widać że związki są ci obce bo osranė gacie to najmniejszy problem nie wiem, tak się postawiłem w sytuacji że kobyła idzie srrać, albo ma brudne skarpetki. to zabija romantyczny vajb błyskawicznie i na chuuj kwiaty, na chuuj świeczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 323 Napisano 4 godziny temu Nie zaglądam tam zbyt często, ale mają też nawet spoko swój płyn do płukania Eden... najbardziej podoba mi się pomarańczowy (o zapachu egzotycznych owoców... soczysty). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, yeya napisał: Nie zaglądam tam zbyt często, ale mają też nawet spoko swój płyn do płukania Eden... najbardziej podoba mi się pomarańczowy (o zapachu egzotycznych owoców... soczysty). Też mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2024 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, BożeJajo napisał: Też mam Ty wszystko masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ty wszystko masz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 389 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ty wszystko masz. co Ci szkodzi - też sobie napisz, że masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 4 godziny temu Wiadomo nie mam bo posiadanie płynów do płukania do fantazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 389 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Wiadomo nie mam bo posiadanie płynów do płukania do fantazje nikt nie jest tak bogaty żeby mieć 2x Coccolino i 1x Eden Edytowano 4 godziny temu przez WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nikt nie jest tak bogat żeby mieć 2x Coccolino i 1x Eden 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2024 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: co Ci szkodzi - też sobie napisz, że masz Ale ja nie mam aż tyle coś ty aż taka bogata nie jestem Ale jutro biorę kredyt i idę po Coccolino niebieskie i eden i jeszcze wezmę sobie perfumy na przyciągnięcie michalków 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 323 Napisano 4 godziny temu Łatwo na niego trafić jak ktoś robi zakupy w Biedronce i szuka płynu do płukania to rzuci mu się on w oczy... Pojemności co prawda nie są duże, ale to takie bardziej koncentraty... zapachy mają ok. można spróbować. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach