starożytny kosmita Krzysio 2 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, szmul napisał: Nie lubię facetów są dla mnie ohydni wewnętrznie i myślę że po obcowaniu z takim stracę coś cennego i stanę się kolejnym podlym zwierzęciem i zacznę sobą bardzo gardzić. Będziesz smagana batem, co oczywiście nagram i zmonetyzuje na youtube b ez twojej zgody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 256 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, starożytny kosmita Krzysio napisał: Będziesz smagana batem, co oczywiście nagram i zmonetyzuje na youtube bez twojej zgody Powiedzmy że lepszy ty niz jakiś maminsynek albo pogardliwy Polaczek daj se spokój to nie o tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starożytny kosmita Krzysio 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, szmul napisał: Powiedzmy że lepszy ty niz jakiś maminsynek albo pogardliwy Polaczek daj se spokój to nie o tobie Ale i tak będziesz smagana batem, zrobimy to pod ruskich, bo więcej wyświetleń od nich jest niż od Polaków Nawet wybrałem już podkład muzyczny pod szortsy więc odwrotu nie ma, naucz się kilku bluzgów po rusku w międzyczasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 619 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, szmul napisał: Nie lubię facetów są dla mnie ohydni wewnętrznie i myślę że po obcowaniu z takim stracę coś cennego i stanę się kolejnym podlym zwierzęciem i zacznę sobą bardzo gardzić. Ja tam siebie lubię i generalnie być chłopem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 256 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, +RC+ napisał: Ja tam siebie lubię i generalnie być chłopem. Większości nie lubię normalne dla baby która nie jest tutka nic specjalnego nie ma co Edytowano 2 godziny temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 158 Napisano 22 minuty temu 3 godziny temu, Major G. napisał: Italia (nie wiem jak teraz, ale jeszcze na początku lat 2000) słynęła z dużej ilości tanich tirówek pod dużymi miastami. W dużej części czarnoskórych. Chlapcio jest miłośnikiem miłości z egzotycznymi paniami na żetony, więc może miał tam prawdziwy raj. Ależ ciebie triggeruje osoba mojego męża, schabowa rolado A co to masz w profilowym, to twój chłopak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 158 Napisano 20 minut temu 3 godziny temu, Doktor ZG napisał: Zablokowali to tu ci odp. Najlepszym komentarzem jest ten wylew jadu;) Cóż, było pięknie romantycznie i nie będę za to przepraszać tutejszego przegrywu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Major G. 9 Napisano 18 minut temu 4 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: Ależ ciebie triggeruje osoba mojego męża, schabowa rolado A co to masz w profilowym, to twój chłopak? To David Kross w filmie Lektor, imbecyIko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 158 Napisano 15 minut temu Przed chwilą, Major G. napisał: To David Kross w filmie Lektor, imbecyIko. A jest jakiś obowiązek znać twoich muminowatych kraszów? Myślałam, że wreszcie sobie układasz życie (to żart, wiadomo, że masz niskie iq) Przy okazji - polecam książkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Major G. 9 Napisano 9 minut temu 4 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał: A jest jakiś obowiązek znać twoich muminowatych kraszów? Myślałam, że wreszcie sobie układasz życie (to żart, wiadomo, że masz niskie iq) Przy okazji - polecam książkę Wiem, że twoja wizja krasza jest nieco inna - łysiejący, wytatuowany podstarzały alvaro z przebiegiem niczym Audi z 1993 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 65 Napisano 8 minut temu 1 minutę temu, Major G. napisał: Wiem, że twoja wizja krasza jest nieco inna - łysiejący, wytatuowany podstarzały alvaro z przebiegiem niczym Audi z 1993 roku. nawet smiechlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 158 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Major G. napisał: Wiem, że twoja wizja krasza jest nieco inna - łysiejący, wytatuowany podstarzały alvaro z przebiegiem niczym Audi z 1993 roku. Nie, moja wizja krasza to wysoka, szczupła, ale atletyczna sylwetka (świetne geny plus odpowiednia aktywność), zwieńczona męską, przystojną twarzą, o pięknych kościach, szczęce itd. Jakbym się lubowała w muminach, to bym się wydała za takiego dzidziu piernik, a nie za mojego męża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 158 Napisano 3 minuty temu Poza tym ten jest ok, bo to aktor. Ci, których ketrel wrzucała po pijaku ze swojego tindera, to było czyste upośledzenie umysłowe, Rzepa od Elci to przy nich to tornado Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach