84Michal84 426 Napisano 10 godzin temu Skoro kler dostaje dofinansowanie za gadanie bzdur to gdzie problem z dofinansowaniem artystow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 63 Napisano 9 godzin temu Jaki artysta taka renta. Większość na starość nie ma nic, a zarabiali miliony. Dokładać bez sensu. ZAiKS inne organizacje pilnują tantiemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 954 Napisano 8 godzin temu Przeczytałam dla autystów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 48 Napisano 7 godzin temu to ja chce bo jak robie zdjecia to chyba jestem artysto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 74 Napisano 7 godzin temu Jako celebrytka kafeterii żądam tantiem i emerytury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 74 Napisano 7 godzin temu Pimpon uciekł konsacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heil ebola 8 Napisano 6 godzin temu no, bo jak pasożytom w sutannach się daje to i żydom z pędzlem trzeba zacząć dawać. fuck logic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 48 Napisano 6 godzin temu moge nawet zaczac malowac ale mi nie kazcie czymac pedzla bede robil performens i lal z wiadra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 74 Napisano 5 godzin temu Zayebiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 426 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, heil ebola napisał: no, bo jak pasożytom w sutannach się daje to i żydom z pędzlem trzeba zacząć dawać. fuck logic. jas kapela nie jest zydem a jego poezja jest pouczajaca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heil ebola 8 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, 84Michal84 napisał: jas kapela nie jest zydem a jego poezja jest pouczajaca jas kapela to jeebany cwel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach