Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gromigrom

Profesjonalna fotografia wnętrz

Polecane posty

Jestem architektem wnętrz i chcę zbudować porządne portfolio żeby pokazywać klientom realizacje. Do tej pory robiłam zdjęcia telefonem i sama widzę że to nie oddaje tego jak wyglądają wnętrza w rzeczywistości. Jak znaleźć dobrego fotografa wnętrz i na co zwracać uwagę?

Dokładnie ten sam problem miałam rok temu i teraz mam zdjęcia od fotografa i różnica jest kolosalna. Przy wyborze fotografa wnętrz najważniejsze to zobaczyć jego portfolio właśnie z wnętrzami a nie tylko z innymi tematami bo to naprawdę różna praca. Dobre zdjęcie wnętrza to kwestia obiektywu, ustawienia perspektywy i przede wszystkim oświetlenia bo połączenie naturalnego światła z doświetleniem sztucznym to jest coś czego aparatem telefonicznym nie osiągniesz. Warto zwrócić uwagę czy fotograf robi korekcję geometrii czyli prostowanie linii pionowych bo krzywe ściany na zdjęciach robią złe wrażenie. Sprawdź portfolio na  https://andrzejstajer.pl/fotografia-architektury-wnetrz/ i oceń czy styl pasuje do twoich realizacji, bo różni fotografowie mają różne podejście do wnętrz i to widać od razu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować