Kapucyn 16 Napisano 5 godzin temu Ja jej nienawidzę jak skur.wy.syn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włoska Shakira 0 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Kapucyn napisał: Ja jej nienawidzę jak skur.wy.syn Uwielbiam mam wszystkie z nią płyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Petarda z wyglądu 3 Napisano 5 godzin temu Oczywiście przecież to nasz dama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 40 Napisano 5 godzin temu Niee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 636 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Alergicznie jej nie cierpię. Jako człowieka przede wszystkim. Marny repertuar muzyczny pomijam. Edytowano 5 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 26 Napisano 5 godzin temu Nie. Książkowy przykład narcyzki i możliwe, że socjopatki. Niepojęte, że tyle jej uchodzi na sucho wciąż, jak tak skumulować jej wszystkie przewinienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach