Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kasia_94_26

przyjaciółka męża

Polecane posty

Z mężem jesteśmy 6 lat razem. Ma on przyjaciółkę z czasów liceum (jest w naszym wieku, wszyscy mamy po 30 lat), byli przyjaciółmi już jak się poznaliśmy. Ona też ma męża i od dwóch lat dziecko, z tym że jej mąż to taka typowa sierotka Marysia, musi go instruować z wszystkim jak co zrobić, nawet sobie herbatę, czy mleko dla dziecka, kiedyś domek dla lalek składał 4 godziny, dodatkowo nie wygląda on najlepiej, a z niej jest torpeda - szczupła, ćwiczy na siłowni więc ciałko ma całkiem niezłe, nawet po urodzeniu dziecka, dodatkowo w pracy osiągnęła wiele, bo jest menadżerką wysokiego szczebla. Ale nie o to mi wgl chodzi. Ona przy moim mężu zachowuje się flirciarsko. Spotykamy się czasami wszyscy razem i ona potrafi zaprosić nas do siebie, a na sobie mieć bluzkę z dekoltem po pępek, przez który widać jej stanik, do tego krótką mini. Jak byliśmy u niej jakiś czas temu, to pytała o coś do mojego męża, patrzyła mu w oczy i podwijała ...enkę do góry przy tym ukazując nogę, jak jest na wakacjach wysyła mu zdjęcia z plaży, gdzie są z rodzinką w kostiumach kąpielowych, kiedyś wysłała mu zdjęcie samej siebie zw leginsach i staniku sportowym na tle plaży. Nie wiem, czy ona byłaby w stanie zdradzić swojego męża pierdołę z moim, raczej mi to wygląda na próbę zwracania na siebie uwagi i koncentracji uwagi mojego męża na niej. Strasznie mnie to denerwuje, Też jestem spokojna, że mąż mnie nie zdradzi, on zawsze na tych spotkaniach okazuje mi wiele uczucia, trzyma mnie za rękę, albo przytuli, to na mnie się koncentruje jeśli chodzi o ten rodzaj uwagi. Próbowałam rozmawiać o tym z mężem, ale on twierdzi, że ona ma taki styl ubierania się i ...enkę podwijała, bo pewnie ją coś drapało, on wgl nie widzi problemu, twierdzi, że ja coś sobie wymyślam, mówi, że ona ma męża, on ma żonę, znają się od 15 lat i nie interesują się sobą w taki sposób. Dodatkowo dodam, że mój mąż zdecydowanie nie jest pierdołą, jest wysoki, charyzmatyczny, przebojowy, zaradny, ma swoje zdanie, przystojny, bardzo inteligentny, umie wiele rzeczy w domu i ugotować i naprawić i wyremontować, dobrze zarabia (ale ja też, oboje mamy mocne branże pod kątem zarobków), a dodatkowo jest w stosunku do mnie bardzo opiekuńczy i czuły. Wiem, że ta dziewczyna nie byłaby w stanie odbić mi faceta, ale ona mnie tak strasznie drażni. Doradzcie mi, czy przesadzam i przemawia przeze mnie zazdrość, czy wszystko ze mną ok, że tak się czuję?

NIE CHCE MI SIE KOORWA CZYTACZ ALE JESLI PISZESZ ZE WIECZORNA MA SUTY JAK WENTYLE OD KAMAZA TO ZGADZAM SIE

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować