Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Nieznajomaa2

Co to może być?

Polecane posty

Dzień dobry, 

przychodzę z dość nietypowym problemem. Kiedy jestem na zakupach, spożywczych nie, na wszystkich innych to za każdym razem kiedy wejdę do sklepu i zacznę przeglądać rzeczy to za chwilę muszę szybko iść do toalety, bo dopada mnie biegunka. Kał jest wtedy wręcz cuchnący. Wystarczy taka jedna wizyta w toalecie i wszystko jest już w porządku, jednak jest to dość uciążliwe ponieważ zdarza się na każdych zakupach, oprócz tych spożywczych. Nie wiem czym jest to spowodowane, może jakąś podświadomą ekscytacją?
Podobnie sytuacja wygląda u mnie w przypadku wszystkich większych imprez, ale tutaj jest o wiele gorzej. O ile na początku zazwyczaj czuję się dobrze i mogę normalnie jeść pić itp. to później nagle lub stopniowo (nie ma reguły, czasem tak, czasem tak) zaczynam się źle czuć, dopada mnie biegunka, ból i skurcze brzucha, jest mi też strasznie niedobrze i nie mogę wcisnąć w siebie żadnego jedzenia, od jego zapachu robi mi się tylko bardziej niedobrze. Trochę pomaga wyjście na zewnątrz, ale nie mogę też siedzieć cały czas na dworze. Czasem objawy mijają po kilku godzinach, czasem nie. Nie jest to spowodowane stresem, bo nie mam do niego powodów na takich imprezach, chyba że stresuje się podświadomie. Takie objawy pojawiają się u mnie na każdej większej imprezie, typu wesele, osiemnastka, sylwester itp. Jestem osobą pijącą mało i bardzo sporadycznie, ale próbowałam alkoholu jako pomocy w celu rozluźnienia się. Niestety nie dało to efektów. Nie jest to też uzależnione od jedzenia czy jego braku, bo zdarza się to niezależnie od tego ile zjem. 
Za rok mam swój ślub i muszę coś zrobić z tym problemem, ponieważ nie chcę nie być w stanie funkcjonować na swoim własnym weselu. Czy ktoś ma pomysł czego mogą być to objawy i/lub do jakiego lekarza udać się po pomoc?

10 minut temu, yeya napisał:

Ciekawe co za typek blokuje mi zablokowaną skrzynkę : )

Nie jesteś sama, on mi też blokował skrzynkę ostanio kilka razy pod rząd.

7 minut temu, Еlciаа napisał:

Nie jesteś sama, on mi też blokował skrzynkę ostanio kilka razy pod rząd.

Dba o nasz dobrostan : )

Już dawno założyłam drugie konto wg mnie to lepsza opcja niż zabawa w odblokowywanie...

Dobranoc 

Edytowano przez yeya

6 minut temu, yeya napisał:

Już dawno założyłam drugie konto wg mnie to lepsza opcja niż zabawa w odblokowywanie...

Dobranoc 

Tez mam drugie.

Dobranoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się