NajśliczniejszyZCałejWsi 51 Napisano 1 godzinę temu ja se pojechalem pod namiot do lasu a potem do kumpla ktory kupil nowy dom zlapalem pare kleszczy wypilismy morze alkoholu jedlismy swieza rybe i ogolnie bylo super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: zlapalem pare kleszczy Borelioza motzno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 51 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wykopany napisał: Borelioza motzno zazylem se doxycyline Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 36 Napisano 1 godzinę temu Kleszczetka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: zazylem se doxycyline To dobrze. Ale jest jeszcze odkleszczowe zapalenie opon mózgowych. Czy było szczepienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 51 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wykopany napisał: To dobrze. Ale jest jeszcze odkleszczowe zapalenie opon mózgowych. Czy było szczepienie? e tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1013 Napisano 1 godzinę temu Nigdy w zyciu nie miałam kleszcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 51 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nigdy w zyciu nie miałam kleszcza. aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nigdy w zyciu nie miałam kleszcza. I oby tak zostało. Ugryzienie jednego takiego małego qrwia potrafi zrujnować zdrowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 51 Napisano 1 godzinę temu jak pilas albo mialas urlop albo kolegow mozesz sie wypowiedziec rowniez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 51 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, WywalamJaja napisał: Kleszczetka a wiem o co ci chodzi w Katowicach tez bylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 51 Napisano 1 godzinę temu Wolelibyscie mieszkac w Gdansku czy Katowicach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biedny jak Elcia 3 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Nigdy w zyciu nie miałam kleszcza. Bo nawet kleszcze się ciebie brzydzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biedny jak Elcia 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: Wolelibyscie mieszkac w Gdansku czy Katowicach W Katowicach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biedny jak Elcia 3 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, WywalamJaja napisał: Kleszczetka To twoja stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 36 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Biedny jak Elcia napisał: To twoja stara Zayebalabym cię prętem metalowym beż wyrzutów sumienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 36 Napisano 1 godzinę temu Gdyby to było legalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 3 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Biedny jak Elcia napisał: Bo nawet kleszcze się ciebie brzydzą Za to Ty jej się uczepiłeś. Masz zatem status jeszcze niższy niż ten zafajdany kleszcz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 36 Napisano 1 godzinę temu Wystraszył się i dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 36 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Biedny jak Elcia napisał: Przeginasz Pręt chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1013 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Wykopany napisał: I oby tak zostało. Ugryzienie jednego takiego małego qrwia potrafi zrujnować zdrowie. Wiem wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 51 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Biedny jak Elcia napisał: W Katowicach a to moze se kupie tu dom bo sa tansze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1013 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Biedny jak Elcia napisał: Bo nawet kleszcze się ciebie brzydzą Dzieci w wieku przedszkolnym mają lepsze riposty od cb. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biedny jak Elcia 3 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Wykopany napisał: I oby tak zostało. Ugryzienie jednego takiego małego qrwia potrafi zrujnować zdrowie. Ja miałem koło jaj 6 lat temu i nic mi nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1013 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, WywalamJaja napisał: Zayebalabym cię prętem metalowym beż wyrzutów sumienia Rozgrzanym metalowym prętem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 51 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Biedny jak Elcia napisał: Tak właśnie planuje tym bardziej że mam dla kogo planujesz zostac moim sasiadem ? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biedny jak Elcia 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Dzieci w wieku przedszkolnym mają lepsze riposty od cb. xD Wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 36 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Rozgrzanym metalowym prętem. Wystarczy zwykły aż takim perwersem nie bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biedny jak Elcia 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, NajśliczniejszyZCałejWsi napisał: planujesz zostac moim sasiadem ? XD Raczej nie, ja nie chce w gejowskiej dzielnicy mieszkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1013 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Biedny jak Elcia napisał: Wiem Niby wiesz ale nic z tym faktem nie robisz więc i ta wiedza jest zbędna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach