WywalamJaja 36 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Biedny jak Elcia napisał: Raczej nie, ja nie chce w gejowskiej dzielnicy mieszkać Jedyny dom na jaki cie stac to lepianka z guwna z owsikami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1013 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywalamJaja napisał: Wystarczy zwykły aż takim perwersem nie bede Sadystą, a ja chętnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalamJaja 36 Napisano 1 godzinę temu Ale żyj fantazjami o smerfetka w środku aż będzie głośno w tv o twojej zbrodni bo do tego zmierza twoja obsesja wieloletnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykopany 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Biedny jak Elcia napisał: Ja miałem koło jaj 6 lat temu i nic mi nie jest Koło czego? Jakbyś miał chłopie jaja to byś wziął się za siebie i żył jak człowiek, a nie jak robak któremu zostało już tylko robienie z siebie pośmiewiska w necie. Edytowano 1 godzinę temu przez Wykopany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudek 14 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WywalamJaja napisał: Ale żyj fantazjami o smerfetka w środku aż będzie głośno w tv o twojej zbrodni bo do tego zmierza twoja obsesja wieloletnia Chyba twoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudek 14 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Wykopany napisał: Koło czego? Jakbyś miał chłopie jaja to byś wziął się za siebie i żył jak człowiek, a nie jak robak któremu zostało już tylko robienie z siebie pośmiewiska w necie. Racja kolego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach