zwyrol 18 Napisano 1 godzinę temu spotkamy sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 18 Napisano 1 godzinę temu jeszcze mi troche tego alko z wczoraj zostalo https://ibb.co/bg7xQR1V 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kóń wylewa szambo do lasu 1 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, zwyrol napisał: spotkamy sie? Poczekaj jakieś 5 lat i desperacja ją zmusi Albo bierz się za łysą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 16 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kóń wylewa szambo do lasu napisał: Poczekaj jakieś 5 lat i desperacja ją zmusi Albo bierz się za łysą Tak, jeszcze trochę musi bycznik poczekać aż Gienia będzie kontynuować degradacje. Aż w końcu zaliczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 314 Napisano 1 godzinę temu oj zobaczymy czy predzej on nie wykituje, im starsza baba tym mniej jej sie chce uzerac z frajerami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 18 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, szmul napisał: oj zobaczymy czy predzej on nie wykituje, im starsza baba tym mniej jej sie chce uzerac z frajerami a czemu bycznik mialby wykitowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 314 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, zwyrol napisał: a czemu bycznik mialby wykitowac no niekoniecznie ale incele i tatuskowie maja jakies kripi fantazje zlowrogie o Gieni, nie podoba mi sie to xd Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: no niekoniecznie ale incele i tatuskowie maja jakies kripi fantazje zlowrogie o Gieni xd Gienia jest tu najmlodsza z klaudia to pasuja do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 314 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, zwyrol napisał: Gienia jest tu najmlodsza z klaudia to pasuja do mnie do ciebie pasuje tylko tutka a nie zagubiona baba z problemami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 18 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, szmul napisał: do ciebie pasuje tylko tutka a nie zagubiona baba z problemami juz tutek nie tykam, postanowilem ogarnac cialo i mental dzisiaj mialem jechac ale wyszlo ze zwalilem konia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 16 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, zwyrol napisał: juz tutek nie tykam, postanowilem ogarnac cialo i mental dzisiaj mialem jechac ale wyszlo ze zwalilem konia Aha a myślałem że będzie film. Podobno już kiedyś wrzucales na kowbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 18 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Malik gondwana napisał: Aha a myślałem że będzie film. Podobno już kiedyś wrzucales na kowbo wtedy manie mialem, pojeeebany bylem ale zycie mnie wyjasnilo i wleciala deprecha i fobia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liliput 2 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Malik gondwana napisał: Tak, jeszcze trochę musi bycznik poczekać aż Gienia będzie kontynuować degradacje. Aż w końcu zaliczy A ty spermiarzu nawet wtedy nie będziesz miał u niej szansa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach