Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Pokażesz piczkę łajdaczke dumbusia? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 23 Napisano 2 godziny temu jestes lesba patusko? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Huh abuzywna szlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Dla kolegi chce bo on nieśmiały ale lubi takie horu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti.. 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Saskłacz napisał: Pokażesz piczkę łajdaczke dumbusia? Jesteś najbardziej chorą kobietą tutaj Patrycja Nie wstyd Ci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 448 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed od tyłu huh napisał: jestes lesba patusko? Jaka abuzywna bezdzietna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti.. napisał: Jesteś najbardziej chorą kobietą tutaj Patrycja Nie wstyd Ci ? To Wieczorna? A myślałem że Byczy lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti.. napisał: Jesteś najbardziej chorą kobietą tutaj Patrycja Nie wstyd Ci ? A tobie nie wstyd narzucać mi twój cudzowstyd? Pachnie patologiom. Poza tym my już pożegnanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 43 Napisano 2 godziny temu co za poziom agresji, czeba być pod jej dyktando? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Nie mozna sobie spokojnie pisać bo jakaś abuzywna szlora ma urojenia i musi pilnować wiecznie jaj janusha oesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti.. 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Saskłacz napisał: A tobie nie wstyd narzucać mi twój cudzowstyd? Pachnie patologiom. Poza tym my już pożegnanie. Nie, bo piszę prawdę, a Ty się prawdy wypierasz pożegnane to się okaże, bo jeszcze z Tobą nie skończyłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 43 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, libed od tyłu huh napisał: jestes lesba patusko? skąd tyle abuzywnosci w tobie? ratunku narzucajo się ze szlorzym światopoglądem!! Edytowano 2 godziny temu przez samochód od bezdomnego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 93 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti.. napisał: Nie, bo piszę prawdę, a Ty się prawdy wypierasz pożegnane to się okaże, bo jeszcze z Tobą nie skończyłem. Ciśnij temu cymbałowi bardziej i się nie czaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 20 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, libed od tyłu huh napisał: jestes lesba patusko? Tak jest a teraz przydaj się w końcu na coś i wyliż jej patelnie lol Edytowano 2 godziny temu przez Malik gondwana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti.. napisał: Nie, bo piszę prawdę, a Ty się prawdy wypierasz pożegnane to się okaże, bo jeszcze z Tobą nie skończyłem. Ty mnie prawda nie strasz bo się sam zėsrasz. Ale ja skończyłam a ja tu jestem decydentem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Malik gondwana napisał: Tak jest a teraz przydaj się w końcu na coś i wyliż jej patelnie lol Patelnie to niech wyliże gjeni po karbonarze z kielbasom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 17 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, GlitterGlock napisał: Ciśnij temu cymbałowi bardziej i się nie czaj. Cesarzowa odbytu internetu przemówiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 448 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, GlitterGlock napisał: Ciśnij temu cymbałowi bardziej i się nie czaj. Sama nie umiesz? Ale.ty jesteś gienek żałosna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti.. 9 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, GlitterGlock napisał: Ciśnij temu cymbałowi bardziej i się nie czaj. To Boni Policjantka, więc muszę się powstrzymać... trochę Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dssds 0 Napisano 2 godziny temu to jednak srejzi??? hahah a taaak się kurfisko zarzekało, że nie będzie pisac z multi, widać że totalne goowno warte jest jej każde slowo, pamiętacie jak się zarzekała jeszcze kilka dni temu? żałosne, tchórzliwe kurfisko kłamliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti.. napisał: To Boni Policjantka Gina, więc muszę się powstrzymać... trochę Co już nachy ojsrales. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 43 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Sama nie umiesz? Ale.ty jesteś gienek żałosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, dssds napisał: to jednak srejzi??? hahah a taaak się kurfisko zarzekało, że nie będzie pisac z multi, widać że totalne goowno warte jest jej każde slowo, pamiętacie jak się zarzekała jeszcze kilka dni temu? żałosne, tchórzliwe kurfisko kłamliwe Japa psie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, dssds napisał: to jednak srejzi??? hahah a taaak się kurfisko zarzekało, że nie będzie pisac z multi, widać że totalne goowno warte jest jej każde slowo, pamiętacie jak się zarzekała jeszcze kilka dni temu? żałosne, tchórzliwe kurfisko kłamliwe Bo się zeeesrasz z wrażenia To tylko internet deklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dssds 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Saskłacz napisał: Japa psie tak to stary do ciebie mówił patologio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saskłacz 28 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, dssds napisał: tak to stary do ciebie mówił patologio Uuuh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti.. 9 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Saskłacz napisał: Co już nachy ojsrales. Posłuchaj kowbojko, w dupe powinnaś dostać ostro za to co tu odwalasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dssds 0 Napisano 1 godzinę temu co prawda boli? prawdę o kłamliwym kurfisku napisałem, która pierwsza z siebie stróża moralnosci zawsze robiła hahhaha kolejna sytuacja tylko potwierdza że takie osoby zawsze są najgorsze, coś w stylu że najciemniej pod latarnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dssds 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti.. napisał: Posłuchaj kowbojko, w dupe powinnaś dostać ostro za to co tu odwalasz ona o tym marzy od dawna, ale chętnych nie znajduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 43 Napisano 1 godzinę temu gienia jak taktycznie milczy liczy, że łysa przygalopuje z odsieczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach