WojciechWywaloński 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Zgadzam sie. Ale jednak kobiecie to jakoś w ogóle nie pasuje Co to ma znaczyć niby xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 29 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: To, że ona pije to już wiadomo od dawna. Chociaż mialem zastrzeżenia, ze może dramatyzuje bardziej niż chla. Nie mam w otoczeniu kobiet alkoholiczek, wiec było to dla mnie niedopuszczalne jednak, że kobieta tak się upadla. Nie tolerowałbym Nie masz jej w otoczeniu nie zagraża ci i nie masz się czego bać ale istnieje taka Gienia w swoim świecie i wasze światy nie musza się przecinać w żaden sposób tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 280 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Doktor Hefner napisał: Zgadzam sie. Ale jednak kobiecie to jakoś w ogóle nie pasuje Facetom też, tylko mężczyźni myślą, że smród piwska dodaje im seksapilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 29 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: Facetom też, tylko mężczyźni myślą, że smród piwska dodaje im seksapilu Tacy łatwiejsi się robią i można wykorzystać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 56 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Uważam że przesadzasz i demonizujesz. Pomijam fakt ze mowa o mendzie i menelicy ale wypicie piwa o dowolnej porze raz na ruski rok to naprawdę nie jest powod żeby z automatu z kogoś robić alkoholika bo wszystko jest dla ludzi. Co to znaczy legitymizować? Chce się napić piwa to pije. Mówisz o sobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Mówisz o sobie? Mendy i menelice są fajne ja lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 29 Napisano 1 godzinę temu Nie no to oczywiscie przesadzone i wyolbrzymione jak wszystko na tym srorum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 280 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, libed od tyłu huh napisał: Tacy łatwiejsi się robią i można wykorzystać xD Można, tylko kto by chciał? Ps. Nie wiem gdzie Ty niełatwych widziałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Można, tylko kto by chciał? Ps. Nie wiem gdzie Ty niełatwych widziałaś Konie narowiste atakujące niegotowe do współpracy też są trudne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 29 Napisano 1 godzinę temu Ja tam yebaka teoretyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 0 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Co to ma znaczyć niby xD Że kobiecie nie pasuje picie piwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Że kobiecie nie pasuje picie piwa. To są jakieś herezje wyssane z dùpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libed od tyłu huh napisał: Ja tam yebaka teoretyk Hahaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 280 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libed od tyłu huh napisał: Konie narowiste atakujące niegotowe do współpracy też są trudne... Asertywność Dumbo, asertywność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Że kobiecie nie pasuje picie piwa. Jakie to ma znaczenie dla ciebie, twoja nie pije a innym daj spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 0 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, libed od tyłu huh napisał: Nie masz jej w otoczeniu nie zagraża ci i nie masz się czego bać ale istnieje taka Gienia w swoim świecie i wasze światy nie musza się przecinać w żaden sposób tak Przecinają sie na Kafeterii. Nie chodzi o poczucie zagrożenia. Chodzi o to, że taka alkoholiczka w ogóle istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Przecinają sie na Kafeterii. Nie chodzi o poczucie zagrożenia. Chodzi o to, że taka alkoholiczka w ogóle istnieje Raczej ma coś z głową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 23 Napisano 1 godzinę temu I chùjowa osobowość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 29 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Doktor Hefner napisał: Przecinają sie na Kafeterii. Nie chodzi o poczucie zagrożenia. Chodzi o to, że taka alkoholiczka w ogóle istnieje I wiele innych no i co zamierzasz z tym zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mama Dumbo 10 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, libed od tyłu huh napisał: Jakie to ma znaczenie dla ciebie, twoja nie pije a innym daj spokój OFICJALNI CHULIGANI LEEECHIA GDAŃSK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 29 Napisano 1 godzinę temu Pamiętaj widzimy tylko to że masz dużo pieniążków jesteś pięknym chadem i tylko to co odgrywasz w teatrzyku czyli przewrażliwienie ksieciunia huh, nie obchodzi nas nic ponad pozory xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 26 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Doktor Hefner napisał: Zgadzam sie. Ale jednak kobiecie to jakoś w ogóle nie pasuje Gienek jest w ogóle taka mało kobieca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 26 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Mama Dumbo napisał: OFICJALNI CHULIGANI LEEECHIA GDAŃSK Jak chcesz się solidnie podlizac Klaudii to od razu zacznij kibicować Kaszubii Kościerzyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 29 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Malik gondwana napisał: Gienek jest w ogóle taka mało kobieca Ale wy ja przezywacie jakbyście przeciętnej lobuziary nie widzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 0 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, WojciechWywaloński napisał: To są jakieś herezje wyssane z dùpy Moze, ale ja mam takie przekonania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 0 Napisano 1 godzinę temu 31 minut temu, taka_pokraka napisał: Facetom też, tylko mężczyźni myślą, że smród piwska dodaje im seksapilu Ja nie lubię piwa, wczoraj wypiłem sobie Peroni podczas meczu. Ale rzadko piję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 26 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, libed od tyłu huh napisał: Ale wy ja przezywacie jakbyście przeciętnej lobuziary nie widzieli Ja toleruję tylko prawdziwe damy, chamstwa nie znoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed od tyłu huh 29 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malik gondwana napisał: Ja toleruję tylko prawdziwe damy, chamstwa nie znoszę Ja też i uważam że oddawanie za chamstwo to instynkt samozachowawczy, dobrze że są różni ludzie na świecie 🦧 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 0 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Malik gondwana napisał: Gienek jest w ogóle taka mało kobieca To prawda. Wulgarna jest bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 0 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, libed od tyłu huh napisał: I wiele innych no i co zamierzasz z tym zrobić Nic. To nie moj problem tylko jej starych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach