zwyrol 26 Napisano 13 Czerwiec chwile mnie nie bylo i temat zablokowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec Już nie Salix? Ale jesteś niestały w uczuciach na pace z flaszką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec 9 minut temu, gemini napisał: Zapomniałas sie podpisać w donosach zrobiłem to za ciebie. Mojemu dzielnicowemu któremu pisałaś te kłamstwa też Nie masz za grosz honoru Idź nawet do świętego Mikołaja. Ja cie nie czytam, bo daje cię do ignora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec 8 minut temu, gemini napisał: I nie interesuje mnie to jakie masz zaburzenia. Prawdopodobnie jesteś poczytalna więc możesz odpowiadać Jeszcze dojdzie stalking i nękanie Więc do zobaczenia w Sądzie. Mam nadzieję, że masz kasę za uporczywy stalking i nękanie mnie tutaj. Pomawiane jest też karalne Widzę też, że zmiękła ci rura. Myślisz, że wszystko ci wolno? Co tu odwalałeś? No właśnie, więc siedź cicho, ładnie przeproś i wyjdź stąd. Jesteś złym człowiekiem. Aaa jeżeli nadal będziesz mnie gnębił, to teraz ja cię zgłoszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec Ale zmiękła rura i nachy pełne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec 1 minutę temu, gemini napisał: Tak bardzo chciałaś do mnie przyjechać to teraz będziesz miała okazję i to nie raz. Albo panowie policjanci cię przywiozą na rozprawę. Chętnie na żywo zobaczę czy też takim czubkiem jesteś bo pewnie upośledzenie widać na pierwszy rzut oka Zgloszone. Pisz pisz, wyżyj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 13 Czerwiec Gina przejmujemy temat. Bo chyba Pravik w złości zablokował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach