Spaghetti .... 271 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zasada nr 10 - Nigdy nie podejmuj decyzji pod wpływem impulsów Zasada numer 11 - Emocje biorą górę poza rozsądkiem Magda Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2133 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Zasada numer jedynaście - kochaj tych co mają tatuaż jeżyka Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2133 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Gargаmel napisał: I zasada numer dziewięć. Szynszyla oddaj 40 zł. Oddaj za nią a zobaczysz szczęście wieczne. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 442 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Oddaj za nią a zobaczysz szczęście wieczne. i jeszcze misie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1865 Napisano 8 godzin temu Zasada nr 22-Nigdy nie ufaj kobiecie. Źle na tym wyjdziesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2133 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zasada nr 22-Nigdy nie ufaj kobiecie. Źle na tym wyjdziesz A Zasada nr 23 - ufaj mężczyźnie ale tylko na ambonie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 271 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zasada nr 22-Nigdy nie ufaj kobiecie. Źle na tym wyjdziesz Zasada numer 23 - NIe liż ran faceta, kochaj mężczyznę Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2133 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i jeszcze misie! I jezozwierze z szopem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 271 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zasada nr 22-Nigdy nie ufaj kobiecie. Źle na tym wyjdziesz Zasada numer 23 - nie liż ran faceta, kochaj mężczyznę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 442 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I jezozwierze z szopem. oddaj misie a będę szczęśliwy ale oddaj jeżozwierza? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2133 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: oddaj misie a będę szczęśliwy ale oddaj jeżozwierza? No wiesz ja ci oddam te misie skoro tak bardzo chcesz Ale czy muszę ci oddać jeszcze jezozwierza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 442 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No wiesz ja ci oddam te misie skoro tak bardzo chcesz Ale czy muszę ci oddać jeszcze jezozwierza? nie będę zachłanny jeżozwierza zatrzymaj dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski znawca seriali 1 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Gargаmel napisał: Ja nie gej. to dlaczego piszesz na forum dla kobiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 442 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Gargаmel napisał: Ja nie gej. Taki dobry posuwacz ten wychodzący na chwile, czy o czym pieprzysz ułomie teraz? nie mów do niej 'ułomie' bo ktoś gotowy pomyśleć, że jesteście rodziną jak oddawanie 40zł kojarzy ci się z byciem gejem i posuwaniem to chyba masz jakiś problem zazwyczaj ludzie oddają kasę, a nie siebie za 4 dychy ale jak się wyceniłeś tak masz 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 2 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Spaghetti .... napisał: Zasada numer 23 - nie liż ran faceta, kochaj mężczyznę Kudłaty odkryłeś już ze na awku łysej tak naprawdę nie jest łysa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2133 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie będę zachłanny jeżozwierza zatrzymaj dla siebie Dzięki czyli tylko dla ciebie misie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2133 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Gargаmel napisał: Ja nie gej. Taki dobry posuwacz ten wychodzący na chwile, czy o czym pieprzysz ułomie teraz? On jest najlepszy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski znawca seriali 1 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Gargаmel napisał: Ułomie. będę myślał o tobie podczas walenia konia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie mów do niej 'ułomie' bo ktoś gotowy pomyśleć, że jesteście rodziną jak oddawanie 40zł kojarzy ci się z byciem gejem i posuwaniem to chyba masz jakiś problem zazwyczaj ludzie oddają kasę, a nie siebie za 4 dychy ale jak się wyceniłeś tak masz Tak jak widmok twierdzi, ja Ukr itd. Możemy ci ściągnąć te 40 zł, ale za 40 000 zł, moim zdaniem warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 442 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Gargаmel napisał: Nie wiem jak połączyłeś jedno z drugim pokazuję i objaśniam: 35 minut temu, Onaaaa napisał: Oddaj za nią a zobaczysz szczęście wieczne. 15 minut temu, Gargаmel napisał: Ja nie gej. Taki dobry posuwacz ten wychodzący na chwile, czy o czym pieprzysz ułomie teraz? ale skoro nie o to połączenie chodziło to widocznie jednak fragment 'szczęście wieczne' kojarzy ci się z gejami i posuwaniem od tego kim jesteś nie uciekniesz - to i tak wychodzi czy chcesz czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski znawca seriali 1 Napisano 7 godzin temu oj tam, nie ma po co się ukrywać tak bardzo z pedalstwem. to nie komuna tylko rząd tuska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2133 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pokazuję i objaśniam: ale skoro nie o to połączenie chodziło to widocznie jednak fragment 'szczęście wieczne' kojarzy ci się z gejami i posuwaniem od tego kim jesteś nie uciekniesz - to i tak wychodzi czy chcesz czy nie Nie zrozumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gargаmel 2 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: pokazuję i objaśniam: ale skoro nie o to połączenie chodziło to widocznie jednak fragment 'szczęście wieczne' kojarzy ci się z gejami i posuwaniem od tego kim jesteś nie uciekniesz - to i tak wychodzi czy chcesz czy nie 40 zł szynszyla oddała? :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 442 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Gargаmel napisał: Ja i na tym znajomość niemieckiego się skończyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2133 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i na tym znajomość niemieckiego się skończyła Ja sznela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2133 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Gargаmel napisał: Ja ..., IQ małpy będzie twierdziło, że czegoś nie zrozumiem. Masz iq małpy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2133 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Gargаmel napisał: Gdybym miał, to bym cię zapłodnił. Nie dałbyś rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedalski znawca seriali 1 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Gargаmel napisał: Niedawno na plaży przeganialiśmy lwa morskiego, wrócił do morza. Tobie też dałbym radę, gdybym był ułomny jak widmok. to ilu was tam było w tej australii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach