Wasted 12 Napisano 3 godziny temu (edytowany) ? Edytowano 3 godziny temu przez Wasted Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowski 0 Napisano 2 godziny temu a ty zpomnialas ze mialas byc w dwuch wyimaginowanych pracach przed swoim wylotem na wakacje z mezem adrianem tez fikcyjnym. myslalem wczesniej ze u nich tam zwyczajnie duzo pija ale to jakas ostra patologia ze teraz kilka dni pod rzad siedzi w ogrodzie i chleje a rodzice nic na to masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Iibedowski napisał: a ty zpomnialas ze mialas byc w dwuch wyimaginowanych pracach przed swoim wylotem na wakacje z mezem adrianem tez fikcyjnym. myslalem wczesniej ze u nich tam zwyczajnie duzo pija ale to jakas ostra patologia ze teraz kilka dni pod rzad siedzi w ogrodzie i chleje a rodzice nic na to masakra Zgłoszone. Żałosny podszyw wymyślający herezje. Nie mam nawet chłopaka, co dopiero męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 25 Napisano 1 godzinę temu Co te plotkarskie wsioki bez życia wymyślają znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 345 Napisano 1 godzinę temu chyba nie oglądałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, yeya napisał: chyba nie oglądałam... Leciało na Tele5 na początku lat 2000. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Iibedowski napisał: to ze nie masz to kazdy wie bo mitomanisz jak salowa. a jeszcze dopiero pisala ewce ze przeklada swój urlop fikcyjny z jakims adrianem do wloch. widac amnezja alkoholowa robi swoje i picie do zgona z rodzinka w ogródku. tam samo nie ma pracy w szkole bo ktora nauczycielka by ciagle jakies hihi wrzucala pijana codziennie a praca u ciotki skonczyla sie pewnie na nie wstaniu rano na kacu Bla, bla. Skąd w tobie tyle tyle nienawiści? Zgłoszone. 🫧 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 25 Napisano 1 godzinę temu to pisior i wsiur nieustannie uczepiony cudzej doopy jak wsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 281 Napisano 51 minut temu Nie oglądałam ale wygląda na jakąś podróbkę "Z archiwum X" . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 12 Napisano 35 minut temu 15 minut temu, taka_pokraka napisał: Nie oglądałam ale wygląda na jakąś podróbkę "Z archiwum X" . Były podobne, ale jednak znacznie się różniły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 281 Napisano 20 minut temu 14 minut temu, Wasted napisał: Były podobne, ale jednak znacznie się różniły. Babka ma nawet fryzurę jak Skally Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 23 Napisano 19 minut temu 2 godziny temu, Wasted napisał: ? Ja nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach