WojciechWywaloński 103 Napisano 11 godzin temu Muza jak z podkastu 5 nie zabijaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2124 Napisano 11 godzin temu Tak dobrze widzisz Marcin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 11 godzin temu Jestem Wojciech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2124 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Jestem Wojciech Piszę do ziemnuaka Marcina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 62 Napisano 11 godzin temu Kurde poprawili Klaudelize i strasznie szybko tera traci kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 267 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak dobrze widzisz Marcin Pisał o makaronie, więc go skwitkowałem jak Ciebie śmieszko Udajesz, że nie widzisz prawdy, czy Widmo Cię tego nuczył ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 103 Napisano 11 godzin temu Jak ona się znajduje w dubaju bo ja nie rozumiem tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 62 Napisano 11 godzin temu i Andziax za tb lazi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach