Wasted 16 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Życie jest cudowne Edytowano 1 godzinę temu przez Wasted 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 44 Napisano 1 godzinę temu Po połówce na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 38 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Po połówce na pewno Wystarczy jej? Raczej tylko na rozgrzewkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 16 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, poza kontrolą napisał: Po połówce na pewno Zgłoszone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wasted napisał: Zgłoszone. Ale co? Piszę to ogólnie, co się rzucasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1872 Napisano 1 godzinę temu A w życiu piękne są tylko chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A w życiu piękne są tylko chwile Chwile na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1872 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Chwile na kafe W życiu, utrzymanku kobiet z komornikiem w pakiecie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 7 Napisano 1 godzinę temu Łysa dzisiaj narzekała, że nudy na kafe, czerwiec weekend a łysa rozrywek na forum szuka Buni nie stwierdzono 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: W życiu, utrzymanku kobiet z komornikiem w pakiecie Właśnie sprawę mam, bo jest problem. Termin rat się zbliża, a ja dopiero pracę zacząłem, więc sama wiesz 🥹 to co? Hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 7 Napisano 1 godzinę temu Menel zresztą tak samo I pisała, że nie ma żadnych przyjaciół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Łysa dzisiaj narzekała, że nudy na kafe, czerwiec weekend a łysa rozrywek na forum szuka Buni nie stwierdzono Pisała, że nie jest od niego uzależniona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Menel zresztą tak samo I pisała, że nie ma żadnych przyjaciół Ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Pisała, że nie jest od niego uzależniona Skoro nie istnieje to wiadomka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Ja? Geniek założył temat, że przyjaciół żadnych nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1872 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Wasted napisał: Zgłoszone. On jest tak tempy i bezczelny, że ciężko skomentować jego głupie odzywki. Albo to pozer i taki projekt, albo upośledzenie umysłowo połączone z mgłą mózgową od jęczenia do telefonu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 44 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Skoro nie istnieje to wiadomka Rozwód to było pewnie bolesne przeżycie, a ona mówi, że ma mężan i na pewno wspomnienia wracają, jprdl przecież to jest chore Edytowano 1 godzinę temu przez poza kontrolą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 16 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: On jest tak tempy i bezczelny, że ciężko skomentować jego głupie odzywki. Albo to pozer i taki projekt, albo upośledzenie umysłowo połączone z mgłą mózgową od jęczenia do telefonu Możliwe, że wszystkie te czynniki zebrały się razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 44 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: On jest tak tempy i bezczelny, że ciężko skomentować jego głupie odzywki. Albo to pozer i taki projekt, albo upośledzenie umysłowo połączone z mgłą mózgową od jęczenia do telefonu Widzę, że spodobał ci się mój ostatni tekst do ciebie i codziennie teraz chodzisz i powtarzasz. Madziu, ja śmiem twierdzić, że jeśli chodzi o inteligencje, to zamykasz kolejke. Edytowano 1 godzinę temu przez poza kontrolą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 44 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Menel zresztą tak samo I pisała, że nie ma żadnych przyjaciół Ma nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michele Morrone z Podlasia 2 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Geniek założył temat, że przyjaciół żadnych nie ma Ja mam tylko Dumbo z przyjaciół, bawi cię to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 38 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Łysa dzisiaj narzekała, że nudy na kafe, czerwiec weekend a łysa rozrywek na forum szuka Buni nie stwierdzono Bunia to jest w Gumisiach może Magda się za dużo ich naogladala... https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_2Zc4Z-JvdBAEjrdy0_C0bfqSom25xppusBXiFLcZgzYWXQDIP7OGym0&s 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 44 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Wasted napisał: Możliwe, że wszystkie te czynniki zebrały się razem. Poklep, poklep konia po zadzie i haha prrrr Edytowano 1 godzinę temu przez poza kontrolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 16 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Poklep, poklep konia po zadzie i haha prrrr Nie będę cię klepać. Nie mój target. Ps. Madzia już dawno używała tekstu i mgłę mózgowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1872 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Wasted napisał: Możliwe, że wszystkie te czynniki zebrały się razem. Przede wszystkim tupet, wyrachowanie, zawiść, że komuś lepiej się powodzi, wieczny ból dópy o kasę, no i strzelanie z ucha to już przekroczenie wszelkich granic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wasted napisał: Nie będę cię klepać. Nie mój target. Ps. Madzia już dawno używała tekstu i mgłę mózgowej. Nie mnie głuptasie, tylko megagrzmota. Tak? To nie zauważyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 7 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Wasted napisał: Nie będę cię klepać. Nie mój target. Ps. Madzia już dawno używała tekstu i mgłę mózgowej. O ile kojarzę zajeeeebała go od żony doktorka Jak ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipa fantomowa 0 Napisano 1 godzinę temu co to za przygłup ten kuń wylewa szambo w lesie? rży to to jak down do sera nieustannie, co nie wejdę. chyba kolejny/a na ostrej bombie ciągle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 44 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przede wszystkim tupet, wyrachowanie, zawiść, że komuś lepiej się powodzi, wieczny ból dópy o kasę, no i strzelanie z ucha to już przekroczenie wszelkich granic.. Ja nie mam z tym żadnego problemu. Słońce za bardzo w hełmofon przygrzalo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 44 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Wasted napisał: Nie będę cię klepać. Nie mój target. Ps. Madzia już dawno używała tekstu i mgłę mózgowej. Z wycieczką to ściema była? Bo chyba już czasu odlotu minął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach