Wasted 33 Napisano 20 Czerwiec (edytowany) Życie jest cudowne Edytowano 20 Czerwiec przez Wasted 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 20 Czerwiec Po połówce na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 43 Napisano 20 Czerwiec 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Po połówce na pewno Wystarczy jej? Raczej tylko na rozgrzewkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 33 Napisano 20 Czerwiec 3 minuty temu, poza kontrolą napisał: Po połówce na pewno Zgłoszone. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 20 Czerwiec Przed chwilą, Wasted napisał: Zgłoszone. Ale co? Piszę to ogólnie, co się rzucasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 20 Czerwiec A w życiu piękne są tylko chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 20 Czerwiec Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A w życiu piękne są tylko chwile Chwile na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 20 Czerwiec 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Chwile na kafe W życiu, utrzymanku kobiet z komornikiem w pakiecie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 10 Napisano 20 Czerwiec Łysa dzisiaj narzekała, że nudy na kafe, czerwiec weekend a łysa rozrywek na forum szuka Buni nie stwierdzono 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 20 Czerwiec Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: W życiu, utrzymanku kobiet z komornikiem w pakiecie Właśnie sprawę mam, bo jest problem. Termin rat się zbliża, a ja dopiero pracę zacząłem, więc sama wiesz 🥹 to co? Hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 10 Napisano 20 Czerwiec Menel zresztą tak samo I pisała, że nie ma żadnych przyjaciół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 20 Czerwiec 1 minutę temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Łysa dzisiaj narzekała, że nudy na kafe, czerwiec weekend a łysa rozrywek na forum szuka Buni nie stwierdzono Pisała, że nie jest od niego uzależniona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 20 Czerwiec Przed chwilą, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Menel zresztą tak samo I pisała, że nie ma żadnych przyjaciół Ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 10 Napisano 20 Czerwiec Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Pisała, że nie jest od niego uzależniona Skoro nie istnieje to wiadomka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 10 Napisano 20 Czerwiec Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Ja? Geniek założył temat, że przyjaciół żadnych nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 20 Czerwiec 11 minut temu, Wasted napisał: Zgłoszone. On jest tak tempy i bezczelny, że ciężko skomentować jego głupie odzywki. Albo to pozer i taki projekt, albo upośledzenie umysłowo połączone z mgłą mózgową od jęczenia do telefonu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 20 Czerwiec (edytowany) 7 minut temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Skoro nie istnieje to wiadomka Rozwód to było pewnie bolesne przeżycie, a ona mówi, że ma mężan i na pewno wspomnienia wracają, jprdl przecież to jest chore Edytowano 20 Czerwiec przez poza kontrolą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 33 Napisano 20 Czerwiec 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: On jest tak tempy i bezczelny, że ciężko skomentować jego głupie odzywki. Albo to pozer i taki projekt, albo upośledzenie umysłowo połączone z mgłą mózgową od jęczenia do telefonu Możliwe, że wszystkie te czynniki zebrały się razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 20 Czerwiec (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: On jest tak tempy i bezczelny, że ciężko skomentować jego głupie odzywki. Albo to pozer i taki projekt, albo upośledzenie umysłowo połączone z mgłą mózgową od jęczenia do telefonu Widzę, że spodobał ci się mój ostatni tekst do ciebie i codziennie teraz chodzisz i powtarzasz. Madziu, ja śmiem twierdzić, że jeśli chodzi o inteligencje, to zamykasz kolejke. Edytowano 20 Czerwiec przez poza kontrolą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 20 Czerwiec 7 minut temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Menel zresztą tak samo I pisała, że nie ma żadnych przyjaciół Ma nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michele Morrone z Podlasia 3 Napisano 20 Czerwiec 6 minut temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Geniek założył temat, że przyjaciół żadnych nie ma Ja mam tylko Dumbo z przyjaciół, bawi cię to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malik gondwana 43 Napisano 20 Czerwiec 10 minut temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Łysa dzisiaj narzekała, że nudy na kafe, czerwiec weekend a łysa rozrywek na forum szuka Buni nie stwierdzono Bunia to jest w Gumisiach może Magda się za dużo ich naogladala... https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_2Zc4Z-JvdBAEjrdy0_C0bfqSom25xppusBXiFLcZgzYWXQDIP7OGym0&s 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 20 Czerwiec (edytowany) 3 minuty temu, Wasted napisał: Możliwe, że wszystkie te czynniki zebrały się razem. Poklep, poklep konia po zadzie i haha prrrr Edytowano 20 Czerwiec przez poza kontrolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 33 Napisano 20 Czerwiec Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Poklep, poklep konia po zadzie i haha prrrr Nie będę cię klepać. Nie mój target. Ps. Madzia już dawno używała tekstu i mgłę mózgowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 20 Czerwiec 3 minuty temu, Wasted napisał: Możliwe, że wszystkie te czynniki zebrały się razem. Przede wszystkim tupet, wyrachowanie, zawiść, że komuś lepiej się powodzi, wieczny ból dópy o kasę, no i strzelanie z ucha to już przekroczenie wszelkich granic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 20 Czerwiec Przed chwilą, Wasted napisał: Nie będę cię klepać. Nie mój target. Ps. Madzia już dawno używała tekstu i mgłę mózgowej. Nie mnie głuptasie, tylko megagrzmota. Tak? To nie zauważyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cipa fantomowa 0 Napisano 20 Czerwiec co to za przygłup ten kuń wylewa szambo w lesie? rży to to jak down do sera nieustannie, co nie wejdę. chyba kolejny/a na ostrej bombie ciągle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 20 Czerwiec 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przede wszystkim tupet, wyrachowanie, zawiść, że komuś lepiej się powodzi, wieczny ból dópy o kasę, no i strzelanie z ucha to już przekroczenie wszelkich granic.. Ja nie mam z tym żadnego problemu. Słońce za bardzo w hełmofon przygrzalo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 20 Czerwiec 6 minut temu, Wasted napisał: Nie będę cię klepać. Nie mój target. Ps. Madzia już dawno używała tekstu i mgłę mózgowej. Z wycieczką to ściema była? Bo chyba już czasu odlotu minął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 20 Czerwiec (edytowany) 12 minut temu, poza kontrolą napisał: Ja nie mam z tym żadnego problemu. Słońce za bardzo w hełmofon przygrzalo. Masz problem ze sobą. Idź na kozetkę człowieku o dwóch twarzach. Te ciągłe dos/ryw/anie jest tak infantylne i żałosne, że nie wiem czy to suchar czy co. Ta stara baba co żyła z tobą, chyba niczego cię nie nauczyła, ty konfidencie Edytowano 20 Czerwiec przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach