Kuń wylewa szambo w lesie 8 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nigdzie Makaron z Tobą nie idę. Muszę sprawdzić, czy pani jeżowa wróciła sobie do garażu i wymienię jej wodę Bardzo smakuje jej sucha karma dla kotów A dzieciom i mężowi kolację zrobiła he? A nie czekaj.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Pewnie o to chodzi Załapałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak I postawiłam na remis i az śmiałam sie stawiając a i remis byc może Jak Manuel się postara, to będzie remis Ale jednak 1:0 obstawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, poza kontrolą napisał: Ok, to szop na całych plecach Byleby nie na twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Załapałaś? W Moona się bawisz Mati czy o uj Ci chodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 16 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Swoją karme już dostałeś? O czym ty chłopie do mnie piszesz? Mam jeżyce z młodymi w garażu, a ty piszesz, że dostałeś karmę. Weź O co tu chodzi haha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jak Manuel się postara, to będzie remis Ale jednak 1:0 obstawiam. A bunio jak obstawia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jak Manuel się postara, to będzie remis Ale jednak 1:0 obstawiam. Jest 0:1. Przed chwilą pisałaś , że Niemcy wygrają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Wziąlem, chwyciłem, ale nie dałaś, więc karm jeża w garażu, bo na kafe widzę tylko Magdę Cwaniaro jedna Ty 4 jeże. Mają legowisko, bezpieczną przystań i pełne michy jedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Wasted napisał: O co tu chodzi haha? Menel już niucha za aferą Nie masz randki z Adrianem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jak Manuel się postara, to będzie remis Ale jednak 1:0 obstawiam. Myślę ze wyrównają. Żeby tylko nie wygrali bo stracę kase i nie będzie mie stać na szopa od Matiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Byleby nie na twarzy Bez przesady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Jest 0:1. Przed chwilą pisałaś , że Niemcy wygrają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Wasted napisał: O co tu chodzi haha? Makaron na jedzenie mówi karma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Wasted napisał: O co tu chodzi haha? Weź nie pytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: 4 jeże. Mają legowisko, bezpieczną przystań i pełne michy jedzenia Super, więc mają konkretną opiekę z twoich rączek, a ja mam nowy kwadrat(dom) i też dobrze Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Myślę ze wyrównają. Żeby tylko nie wygrali bo stracę kase i nie będzie mie stać na szopa od Matiego Byłam pewna, że Niemcy to wygrają, ale są jednak od nich lepsi. Kapitan Niemiec nie obronił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Makaron na jedzenie mówi karma Pewnie taki żart. Bosz, jakie ty masz ograniczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Byłam pewna, że Niemcy to wygrają, ale są jednak od nich lepsi. Kapitan Niemiec nie obronił. Jeszcze 30 min meczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Super, więc mają konkretną opiekę z twoich rączek, a ja mam nowy kwadrat i też dobrze Już się przeprowadziłeś? Mam nadzieję, że nie tyle razy co ja (chyba 8 razy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Już się przeprowadziłeś? Mam nadzieję, że nie tyle razy co ja (chyba 8 razy) Po rozwodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Byłam pewna, że Niemcy to wygrają, ale są jednak od nich lepsi. Kapitan Niemiec nie obronił. Jeszcze dużo czasu a sama wiesz grają 2 drużyny a i tak zawsze wyzywają Niemcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Już się przeprowadziłeś? Mam nadzieję, że nie tyle razy co ja (chyba 8 razy) Tak, w tamtą sobotę konkretnie W ciągu pięćiu lat zmieniłem z 5 razy także Cię rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Już się przeprowadziłeś? Mam nadzieję, że nie tyle razy co ja (chyba 8 razy) Ja 11 razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 8 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Już się przeprowadziłeś? Mam nadzieję, że nie tyle razy co ja (chyba 8 razy) W tym 6 razy w urojeniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Po rozwodzie? Czasem lepszy rozwód niż wiedźma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Już się przeprowadziłeś? Mam nadzieję, że nie tyle razy co ja (chyba 8 razy) Praha, Barcelona , Mediolan, Londyn, co tam jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czasem lepszy rozwód niż wiedźma. Zgadzam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Praha, Barcelona , Mediolan, Londyn, co tam jeszcze ? Jeszcze był nowy mlody mąż nad morzem, ale nie wiadomo czy jej się nie poojeeebalo z doktorkiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: W tym 6 razy w urojeniach Ile jeszcze będziesz ...ił/a głupoty na mój temat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach