250GodzinTak 1873 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, poza kontrolą napisał: Po rozwodzie? Nigdy się nie rozwodziłam, bo nie jestem miłośnikiem prania brudów pod publikę jak ty. Ty miłośniku komornika i kobiecej kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 8 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Praha, Barcelona , Mediolan, Londyn, co tam jeszcze ? Monako ostatnio, oglądała tam apartamenty do kupienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Super, więc mają konkretną opiekę z twoich rączek, a ja mam nowy kwadrat(dom) i też dobrze Też w Łodzi? Bylam tam niedawno nawet i ta Łódź szczerze nie za fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 16 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Menel już niucha za aferą Nie masz randki z Adrianem? To mój kolega. Absztyfikant inaczej ma na imię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 8 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Ile jeszcze będziesz ...ił/a głupoty na mój temat ? To o łysej, orientuj się kudłaty Ty wiadomo że prawdę piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 5 godzin temu 1:1 ech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja 11 razy. Teraz policzyłam. 9 miejsce aktualnie zajmuje 🩵 Jednak jesteś lepsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 5 godzin temu To nawet Leżak nie miał takiej fantazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Wasted napisał: To mój kolega. Absztyfikant inaczej ma na imię. Jeden chuuuj skoro i tak gnijesz na forume jak gniłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: To nawet Leżak nie miał takiej fantazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: 1:1 ech. Ciekawe, czy sędzia doliczy czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: 1:1 ech. Zaraz będzie "mówiłam, że Niemcy wygrają" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Jeden chuuuj skoro i tak gnijesz na forume jak gniłaś A ty co niby robisz i to pod tak ...ycznymi nickami? Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1026 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Zaraz będzie "mówiłam, że Niemcy wygrają" A ty co się nie odzywasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Wasted napisał: A ty co niby robisz i to pod tak ...ycznymi nickami? Zgłoszone. To jest ciężki przypadek z Choroszczy. Jutro Marta go zbanuje i znowu zrobi nowy nick, latając za nami. Jprd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Teraz policzyłam. 9 miejsce aktualnie zajmuje 🩵 Jednak jesteś lepsza. Nie mam czym sie cieszyć. Nigdy tego nie lubilam. Teraz siłą by mnie nikt skąd gdzie jestem nie ruszył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: To jest ciężki przypadek z Choroszczy. Jutro Marta go zbanuje i znowu zrobi nowy nick, latając za nami. Jprd A ty dalej będziesz niańczyła jeże i koty łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Zaraz będzie "mówiłam, że Niemcy wygrają" Zaczaruj Mati zrób tak by nie wygrali a zapłacę za szopa więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A ty co się nie odzywasz. Sorry, ale odinstalowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuń wylewa szambo w lesie 8 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Wasted napisał: A ty co niby robisz i to pod tak ...ycznymi nickami? Zgłoszone. Ale to ty miałaś być młodą hotką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie mam czym sie cieszyć. Nigdy tego nie lubilam. Teraz siłą by mnie nikt skąd gdzie jestem nie ruszył Czasami życie zmusza nas do zmian, ale jak trzeba to trzeba, nawet te 9 czy 11 razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 16 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To jest ciężki przypadek z Choroszczy. Jutro Marta go zbanuje i znowu zrobi nowy nick, latając za nami. Jprd A co innego temu incelowi zostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zaczaruj Mati zrób tak by nie wygrali a zapłacę za szopa więcej Postaram się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2137 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ile jeszcze będziesz ...ił/a głupoty na mój temat ? Tyle ile zdoła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kuń wylewa szambo w lesie napisał: Ale to ty miałaś być młodą hotką Nigdy tak siebie nie określiłam, ale miło, że masz świadomość. A teraz fuck off. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1873 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Wasted napisał: A co innego temu incelowi zostało. To jest baba. Facet by się w to nie bawił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1026 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Sorry, ale odinstalowałem Spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Też w Łodzi? Bylam tam niedawno nawet i ta Łódź szczerze nie za fajna W Łodzi nie, ale w Łodzkim jestem Wiem, tutaj jest ciężki klimat, ale to moje korzenie, więc zostałem skoro musiałem wrócić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 47 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Spoko. Nie zdążyłem nawet napisać. Wybacz 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 16 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To jest baba. Facet by się w to nie bawił Baba też może być incelem. I to nieźle sfrustrowanym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach