Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Wasted

Słodka jak cocacolowe żelki

Polecane posty

Ciekawe, czy bys tak pyskowała, jakbym Cie ostro przer.żnął. Takze ten 😀

Edytowano przez Doctor House

55 minut temu, Doctor House napisał:

Zaraz zwymiotuję. Zgłoszone. 

1 godzinę temu, Doctor House napisał:

Spokojnie z takimi podszywami 😉 

1 minutę temu, najkrótsza linia oporu napisał:

Jeszcze biedulka gotowa uwierzyć 🤭

Teraz to olaboga podszywy, ale jak mój dziś grasował to twierdziłaś, że to ja. Wybiórczość i logika płaskiej. 👌🏻

4 minuty temu, Wasted napisał:

Teraz to olaboga podszywy, ale jak mój dziś grasował to twierdziłaś, że to ja. Wybiórczość i logika płaskiej. 👌🏻

Wczoraj z tym twoim niby podszywem żywo konwersowała twoja "przyjaciółka" 😉 A ty pomimo, że byłaś na forum także pod tym nickiem, nie ostrzegłas jej przed podszywem? 😉

Edytowano przez najkrótsza linia oporu

40 minut temu, Wasted napisał:

Zaraz zwymiotuję. Zgłoszone. 

Inaczej byś ćwierkała ptaszyno jakbym cię z bracholem wziął w obroty😄

1 minutę temu, najkrótsza linia oporu napisał:

Zajebisty temat (taka 16-tka w ciele 30 plus i życie przepływające na czekaniu na wehikuł czasu) 😉

Chyba to twoje marzenie, stąd nawiązania do jednorazowych „lasek” za czasów świetności 15 lat temu. 

Przed chwilą, Wasted napisał:

Chyba to twoje marzenie, stąd nawiązania do jednorazowych „lasek” za czasów świetności 15 lat temu. 

To nie ja wiecznie wspominam tu mi.in. przebrzmiała urodę i bycie córeczką tatusia 😉 Większość twoich myśli to odwołania do przeszłości. Widać, że kompletnie nie wyszło ci dorastanie i dorosłe życie.

wielu swietch bylo gotowych do nadludzkich poswiecen np sw Alexy mieszkal pod schodami i kiedy sluzba wylewala z wiadra pomyje i fekalia on wyskakwial spod schodow i wystawial sie na prysznic tych pomyj.

dzieki temu osiagnal oswiecenie

3 minuty temu, najkrótsza linia oporu napisał:

To nie ja wiecznie wspominam tu mi.in. przebrzmiała urodę i bycie córeczką tatusia 😉 Większość twoich myśli to odwołania do przeszłości. Widać, że kompletnie nie wyszło ci dorastanie i dorosłe życie.

To nie mi dobiega czterdziestka i to nie ja jestem przewrażliwiona na punkcie stanu rzeczy faktu ciąży geriatrycznej, i to nie ja musiałam łowić faceta (z odzysku zresztą) na forum internetowym, który mieszkał 500 km dalej. Handluj z tym. 

Przed chwilą, Wasted napisał:

To nie mi dobiega czterdziestka i to nie ja jestem przewrażliwiona na punkcie stanu rzeczy faktu ciąży geriatrycznej, i to nie ja musiałam łowić faceta (z odzysku zresztą) na forum internetowym, który mieszkał 500 km dalej. Handluj z tym. 

Nie dyskutuję z twoimi fantazjami na mój temat, ja oceniam fakty (tematykę i wydźwięk twoich pełnych nostalgii codziennych pieśni na forum) 😉

3 minuty temu, Wasted napisał:

Jeśli sama w nią zajdziesz to także będzie ciąża geriatryczna chyba że się wyrobisz w 4 lata. Masz obsesje na tym punkcie perełko. Ty lowilas na tinderze. Czujesz się lepsza? Dobry zart

4 minuty temu, JajaWywaloneBoże napisał:

Jeśli sama w nią zajdziesz to także będzie ciąża geriatryczna chyba że się wyrobisz w 4 lata. Masz obsesje na tym punkcie perełko. Ty lowilas na tinderze. Czujesz się lepsza? Dobry zart

Ciągniesz się jak smród z nie powiem czego. Aport i waruj. 

44 minuty temu, Wasted napisał:

Podobno bardzo płakała na forum jak to jej ciężko w pracy. Płaska zawsze mi się jawiła jako słaba, zdesperowana kobiecina która rzuciła się na średnio lotnego, dzieciatego faceta i próbuje sobie ubarwiać rzeczywistość żeby to nie brzmiało tak...słabo. Dużo kompromisów musiało to ja kosztować co widać po poziomie jej frustracji, to chyba żadna gratka dla panny bez takiego balastu brać jakiegoś dzieciatego rozwodnika...

Edytowano przez zgłoszone na policję

Najbardziej mnie śmieszy jak Gienia pisze o upałach nad morzem. Ja upału nie zarejestrowałem takze nie wiem czy byla do końca trzeźwa 😀

5 minut temu, zgłoszone na policję napisał:

Podobno bardzo płakała na forum jak to jej ciężko w pracy. Płaska zawsze mi się jawiła jako słaba, zdesperowana kobiecina która rzuciła się na średnio lotnego, dzieciatego faceta i próbuje sobie ubarwiać rzeczywistość żeby to nie brzmiało tak...słabo. Dużo kompromisów musiało to ja kosztować co widać po poziomie jej frustracji, to chyba żadna gratka dla panny bez takiego balastu brać jakiegoś dzieciatego rozwodnika...

Jasne. Mogla brac bezdzietnego prawiczka z Kafe 😀

8 minut temu, zgłoszone na policję napisał:

Podobno bardzo płakała na forum jak to jej ciężko w pracy. Płaska zawsze mi się jawiła jako słaba, zdesperowana kobiecina która rzuciła się na średnio lotnego, dzieciatego faceta i próbuje sobie ubarwiać rzeczywistość żeby to nie brzmiało tak...słabo.

Jakiej pracy? Ona nie wie co to jest nawet. 💃

Napisano (edytowany)
9 minut temu, zgłoszone na policję napisał:

Podobno bardzo płakała na forum jak to jej ciężko w pracy. Płaska zawsze mi się jawiła jako słaba, zdesperowana kobiecina która rzuciła się na średnio lotnego, dzieciatego faceta i próbuje sobie ubarwiać rzeczywistość żeby to nie brzmiało  tak...słabo. Dużo kompromisów musiało to ja kosztować co widać po poziomie jej frustracji, to chyba żadna gratka dla panny bez takiego balastu brać jakiegoś dzieciatego rozwodnika...

A wuj z tą przemądrzałą niziną środkowoeuropejską

Przeżywacie jak mysza poród 🤷

Edytowano przez Malik gondwana

Przed chwilą, zgłoszone na policję napisał:

Chyba miałaby inny wybór, nawet jeśli to zdesperowana baba z szalem macicy...

A ciebie co obchodzi kogo wybrała. Ty z gapciem sypiasz ze tak przezywasz? Każdemu to kolo dùpy lata 

2 minuty temu, JajaWywaloneBoże napisał:

A ciebie co obchodzi kogo wybrała. Ty z gapciem sypiasz ze tak przezywasz? Każdemu to kolo dùpy lata 

Odpowiadam na pytanie. Myślę, że partner nie sądzi że mógł być jedyną opcja takiej wspaniałej, jedynej na świecie księżniczki i oprocz praw.itszkow z kafeterii znalazłoby się pełno zainteresowanych...

Edytowano przez zgłoszone na policję

1 minutę temu, zgłoszone na policję napisał:

Odpowiadam na pytanie. Myślę, że partner nie sądzi że mógł być jedyną opcja takiej wspaniałej, jedynej na świecie księżniczki i oprocz praw.itszkow z kafeterii znalazłoby się pełno zainteresowanych...

No wiadomo. Tam samo jak na ciebie gjeniute i salowa. Sama elita. Skromna i wartościowa. Nie to ci płaski plebs i inne boryny

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować