prodeath 0 Napisano 4 godziny temu ale fajnie musi być zapierrdolić kurrwę nożem, wyjąć jej flaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2172 Napisano 4 godziny temu Lecz sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Lecz sie. To krasnal Magi, nie zmieni się dopóki nie zaćpa na śmierć której życzy innym Przykre, ale prawdziwe. Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prodeath 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: To krasnal Magi nie zmieni się dopóki nie zaćpa na śmierć której życzy innym Przykre, ale prawdziwe. ale jesteś protekcjonalny, jeżowej się mokro zrobiło jak przeczytała ten temat i nic na to nie poradzisz beta kukoldzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, prodeath napisał: ale jesteś protekcjonalny, jeżowej się mokro zrobiło jak przeczytała ten temat i nic na to nie poradzisz beta kukoldzie. Wypjerdalaj z metra cięty chory facecie na leczenie, bo nawet kasa po ojcu Ci nie wystarczy na twoje urojenia, więc skorzystaj z NFZ Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2172 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: To krasnal Magi nie zmieni się dopóki nie zaćpa na śmierć której życzy innym Przykre, ale prawdziwe. Jakoś nie odróżniam tutaj krasnala wiec chyba jest kompletnie nieciekawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prodeath 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Wypjerdalaj z metra cięty chory facecie na leczenie, bo nawet kasa po ojcu Ci nie wsytarczy na twoje urojenia, więc skorzystaj z NFZ po co tam ta kropka bociku, ale się podpaliłeś chuuju do szczania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 5 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Jakoś nie odróżniam tutaj krasnala wiec chyba jest kompletnie nieciekawy Nie będę się więcej wypowiadał na jego temat sama widzisz jakimi tematami i słowami operuje zamiast się leczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2172 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Nie będę się więcej wypowiadał na jego temat sama widzisz jakimi tematami i słowami operuje zamiast się leczyć Ja bym go wyleczyła batami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prodeath 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Nie będę się więcej wypowiadał na jego temat sama widzisz jakimi tematami i słowami operuje zamiast się leczyć wiadomo fleciku że mój kwiecisty styl wypowiedzi dla takiego wykastrowanego eunucha który musi być posłuszny nie jest dostępny więc się wijesz jak robak pod moimi stopami. przyszedłeś za pizzdą, wszedłeś w ten temat bo poczułeś woń ostrygi jeżowej głupi spermiarzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja bym go wyleczyła batami Jak chcesz to próbuj on jest chętny, bo w szpitalu miał tylko lalkę Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prodeath 0 Napisano 4 godziny temu wracając do tematu to bym najchętniej obciął takiej prostytutce cycki na żywca ciekawe czy by bardzo płakała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2172 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Jak chcesz to próbuj on jest chętny, bo w szpitalu miał tylko lalkę Nie chce bo jeszcze mnie ugryzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 5 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie chce bo jeszcze mnie ugryzie Właśnie, ale szop pracz nie gryzie, więc wynegocjuj cenę z Matim ja się zajmę resztą Warunek jest jeden... masz być grzeczna Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prodeath 0 Napisano 4 godziny temu albo szpikulec od rusztu w pizzde jej wpierrdolić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prodeath 0 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Nie chce bo jeszcze mnie ugryzie mogę na ciebie nassrać jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2172 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, prodeath napisał: mogę na ciebie nassrać jak chcesz Nie chce takze żegram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, prodeath napisał: mogę na ciebie nassrać jak chcesz Krasnal ... odpjerdol się od kobiet i zajmij leczeniem, bo przeginasz i dobrze wiesz jak się to dla Ciebie skończy Mnie możesz obrażać mam to w dupie. Radzę sobie z gorszymi od Ciebie kmiocie. Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ..... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prodeath 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Krasnal ... odpjerdol się od kobiet i zajmij leczeniem, bo przeginasz i dobrze wiesz jak się to dla Ciebie skończy no jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, prodeath napisał: no jak? Tak jak życzysz innym tak skończysz Wspomnisz kiedyś moje słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prodeath 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Tak jak życzysz innym tak skończysz Wspomnisz kiedyś moje słowa. co ty pierrdolisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MisiaBoża 13 Napisano 2 godziny temu Fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miutine 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 godziny temu, prodeath napisał: ale fajnie musi być zapierrdolić nożem, wyjąć jej flaki Żona prawniczka cię wybroni, co nie? Edytowano 1 godzinę temu przez miutine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach