BożaMisia 29 Napisano niedziela o 20:59 Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wodianowa z kafeterii 14 Napisano niedziela o 21:00 1 minutę temu, BożaMisia napisał: Nie komentujcie tego dekla. Widać że szuka zaczepki na siłę a że z każdym ma na pieńku prócz tercetu to może zdechnie smiercio naturalno Oby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 296 Napisano niedziela o 21:01 Mydlmy się. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 296 Napisano niedziela o 21:02 Wieczorem chodziłam bez stanika. Święto lasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2189 Napisano niedziela o 21:03 2 minuty temu, BożaMisia napisał: Amen A kulfona lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2189 Napisano niedziela o 21:03 Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Wieczorem chodziłam bez stanika. Święto lasu. Tylko wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 60 Napisano niedziela o 21:04 Beze mnie. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2189 Napisano niedziela o 21:05 1 minutę temu, BożaMisia napisał: Nie Fajny był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2189 Napisano niedziela o 21:06 1 minutę temu, BożaMisia napisał: Musi uśpić szopa sama rozumiesz jest tatą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wodianowa z kafeterii 14 Napisano niedziela o 21:07 4 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Wieczorem chodziłam bez stanika. Święto lasu. Boję się to skomentować;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2189 Napisano niedziela o 21:07 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Beze mnie. Dobranoc. Dobranoc i ucałuj szopa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wodianowa z kafeterii 14 Napisano niedziela o 21:07 Nikt nie pogada, bo bloker. Napiszę dobranoc zawczasu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 60 Napisano niedziela o 21:08 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Musi uśpić szopa sama rozumiesz jest tatą I na co mi to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach