Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
+RC+

Przykro mi... Auf wiedersehen Deutshland!

Polecane posty

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Niemcy jadą d domu 😆 

😄😄😄

• Haha 1

3 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

😯 

Następnym teamem do zmierzenia się byłaby wielka Francja, więc oszczędzili sobie kompromitacji. Tak słabej drużyny Niemiec serio nie pamiętam. Mbappe i Dembele by tam kołka kręcili wokół nich.

Edytowano przez +RC+

3 minuty temu, +RC+ napisał:

Niemcy jadą d domu 😆 

Od 2014 gdy zostali MŚ nie zdołali awansować do 1/8 finału, w tym czasie nawet Polakom się to raz udało. 

To nie jest aż taka niespodzianka bo podupadli chociaż ze średnim Paragwajem. Mogli z Francja bardziej honorowo w 1/8. Tu nie mieli by szans już kompletnie 

Przed chwilą, Malik gondwana napisał:

Od 2014 gdy zostali MŚ nie zdołali awansować do 1/8 finału, w tym czasie nawet Polakom się to raz udało. 

To nie jest aż taka niespodzianka bo podupadli chociaż ze średnim Paragwajem. Mogli z Francja bardziej honorowo w 1/8. Tu nie mieli by szans już kompletnie 

No, Francja jest futbolwo tak przypakowana, że nawet rezerwowy skład jest o poziom wyżej niż Niemcy, więc tu by kibice Niemiec pewnie nawet pretensji nie mieli, ale po Paragwaju będzie raban za Odrą. 😉

6 minut temu, +RC+ napisał:

Następnym teamem do zmierzenia się byłaby wielka Francja, więc oszczędzili sobie kompromitacji. Tak słabej drużyny Niemiec serio nie pamiętam. Mbappe i Dembele by tam kołka kręcili wokół nich.

Jestem zaskoczona, bo jednak miałam nadzieję i dziś nawet to pisałyśmy, że słabo im idzie. No cóż Manuel (niezłe ciacho) niech wraca do domu 😄 

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Jestem zaskoczona, bo jednak miałam nadzieję i dziś nawet to pisałyśmy, że słabo im idzie. No cóż Manuel (niezłe ciacho) niech wraca do domu 😄 

Neuer to legenda, jeden z najlepszych bramkarzy generacji, ale wiek robi swoje dla piłkarza... Było zaskoczeniem, że wraca jeszcze przed mundialem.

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Neuer to legenda, jeden z najlepszych bramkarzy generacji, ale wiek robi swoje dla piłkarza... Było zaskoczeniem, że wraca jeszcze przed mundialem.

Właśnie teraz patrzę, że on ma już 40 lat. Wydawało mi się, że jest młodszy, a tu dopa 😄 Jest bogaty i zakończy niebawem karierę. 

Odpadli, bo nic nie pokazali procz tego, ze bez fajerwerkow wyszli ze słabiej grupy. Ale Japonii mi szkoda, wku... się. Gdyby wygrali bylaby sensacja, ale tez pokazali na tym mundialu klasę. Szkoda, ze grupa inaczej sie nie rozłożyła i nie dostali Paragwaju zamiast Brazylii. Holandia ulegla Maroko. Trudno, to jest sport. To jest ur.ok rzutów karnych. Obawiam sie finału Francja Argentyna, gdzie będę jednak musial byc za Francuzami 😀

4 godziny temu, tymczasowablokada napisał:

Właśnie teraz patrzę, że on ma już 40 lat. Wydawało mi się, że jest młodszy, a tu dopa 😄 Jest bogaty i zakończy niebawem karierę. 

Napisz jeszcze, ze jaja mu siweja, bo ostatnio czesto o tym wspominasz. A twoje kolezanki dolozą, że powinien przeniesc się na oddzial geriatrii 😀

Edytowano przez Doktor Hefner

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować