Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tremendous

I FEEL LONLE

Polecane posty

Loł lol lol lołlonle 💔🪩🍹🚬

Edytowano przez Tremendous

29 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Widzę, że nieźle się odpaliła maszyna kasująca. Oby nie skasowała wszystkiego z tego roku 😄 

Dzień dobry 😄 

Dzien dobry Kochana. A kij  z nią, trzeba być bezkompromisowym. 💙 Jak Ci dzień mija?

Edytowano przez Tremendous
  • Like 1

28 minut temu, Tremendous napisał:

Dzien dobry Kochana. A kij  z nią, trzeba być bezkompromisowym. 💙 Jak Ci dzień mija?

Dobrze dziękuję ☺️ Czekam na bana, żeby się stąd definitywnie wynieść 😄 

1 minutę temu, zgłoszone na policję napisał:

Jeden wstawial rozwalone męskie odbyty czym wywołał głęboki niesmak u czytelników sprawiając im ogromne cierpienie psychiczne huh 

Co mnie obchodzi, co kto wstawia? 😅 

4 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Dobrze dziękuję ☺️ Czekam na bana, żeby się stąd definitywnie wynieść 😄 

Widzę właśnie wysyp nowych nicków. Widziałam również jednym okiem wariactwa paryskiej oraz wieczornej, chyba nieciekawie u nich. 👹

5 minut temu, Tremendous napisał:

Widzę właśnie wysyp nowych nicków. Widziałam również jednym okiem wariactwa paryskiej oraz wieczornej, chyba nieciekawie u nich. 👹

Ah Krejzi ostatnio się bała że jej będę wydawać polecenia albo coś. Może bez obelg i wydawania rozkazów nie wiedzą co tu robić innego i nie jesteśmy dla nich kompanami odpowiednimi do rozmowy niepolegajacej na tlamszeniu przeciwnika huh 

9 minut temu, Tremendous napisał:

Uwzięły się na Jeżową, że przejechała kota. Bo tutaj każdy powód jest dobry do szyder i hejtowania. Nawet wynik meczu też przeszkadza 😄 

2 minuty temu, zgłoszone na policję napisał:

Ah Krejzi ostatnio się bała że jej będę wydawać polecenia albo coś. Może bez obelg i wydawania rozkazów nie wiedzą co tu robić innego i nie jesteśmy dla nich kompanami odpowiednimi do rozmowy niepolegajacej na tlamszeniu przeciwnika huh 

Tej bełkoczącej lali dawno powinien być wskazany oddział zamknięty. Chyba odreagowuje w ten sposób niepowodzenia osobiste z Zagłębiokiem. 

1 minutę temu, Tremendous napisał:

Tej bełkoczącej lali dawno powinien być wskazany oddział zamknięty. Chyba odreagowuje w ten sposób niepowodzenia osobiste z Zagłębiokiem. 

Aj szkoda gadać najlepiej to żeby każdy się swojej grupki trzymał i koniec 

• Like 1

6 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Uwzięły się na Jeżową, że przejechała kota. Bo tutaj każdy powód jest dobry do szyder i hejtowania. Nawet wynik meczu też przeszkadza 😄 

Ja nie wiem, skąd to takie zajadłe się zrobiło... Czy nie można normalnie pogadać, tylko czepiać się kogo popadnie? 

3 minuty temu, Tremendous napisał:

Ja nie wiem, skąd to takie zajadłe się zrobiło... Czy nie można normalnie pogadać, tylko czepiać się kogo popadnie? 

Jeżowa nigdy nie hejtowała i ona trzyma się tylko Widmo i Chwili. Skąd te ataki na nią, to nie mam pojęcia. Tam wtedy na temacie rzuciły się na nią Krejzi i Salix, dowalając, że jest patusem i socjopatką 😄 

3 minuty temu, zgłoszone na policję napisał:

Oni nie chcą z nikim gadać tylko chcą się pozbyć jakiejkolwiek "patologii" żeby zostali tylko oni i wtedy zaczną może między sobą się eliminowac kij ich tam wie...

To może niech spojrzą w lustro pierw, a później osądzają bliźniego. Dzień prawdy i tak nadejdzie.

2 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Jeżowa nigdy nie hejtowała i ona trzyma się tylko Widmo i Chwili. Skąd te ataki na nią, to nie mam pojęcia. Tam wtedy na temacie rzuciły się na nią Krejzi i Salix, dowalając, że jest patusem i socjopatką 😄 

Właśnie ona taka neutralna zawsze. Ale frustracja niedopchniętej, starzejącej się paryżanki przez małe ,,P'' daje o sobie znać na każdym kroku. 

Zawsze mogą wrócić i gadać w swojej grupce a nie wiecznie za ludźmi łazić a ty psychiczny a ty pato a ty jesteś nudny nudna i nie rozumiem o czym piszesz czyli jesteś psychol a zrobimy z ciebie widowisko tylko po to tu jesteśmy 

Edytowano przez zgłoszone na policję

22 minuty temu, Śliwka z ABS napisał:

😂

Dzień świstaka odcinek 2539.

Coś jeszcze, śliwkowy zwyrolu?

42 minuty temu, zgłoszone na policję napisał:

Zawsze mogą wrócić i gadać w swojej grupce a nie wiecznie za ludźmi łazić a ty psychiczny a ty pato a ty jesteś nudny nudna i nie rozumiem o czym piszesz czyli jesteś psychol a zrobimy z ciebie widowisko tylko po to tu jesteśmy 

A ty upośledzona, a ty bezplodnica, a ty kurffa.. 😄 I to wszystko cisną tutaj baby. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się