Owsicki2 11 Napisano 1 godzinę temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 44 Napisano 1 godzinę temu Kojarzy mi się to z jakimś pato klubowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki2 11 Napisano 1 godzinę temu A ja lubię te klimaty, w Anglii brałem speed z kolegami angolami i słuchaliśmy trance na mojej wieży, ale miałem wtedy odlot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 44 Napisano 1 godzinę temu Trans i Hals mi się kojarzy z patola mlodziezowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki2 11 Napisano 1 godzinę temu Jestem patola młodzieżowa. Ogólnie jedyny - to że jak miałem zejście na speedzie, to mi się fajki zawsze chciało palić bardzo, bo takie smaczne były mm, i jarałem papieros za papierosem, a potem się chuujowo czułem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 44 Napisano 1 godzinę temu A se badz. Nie mój biznes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki2 11 Napisano 1 godzinę temu Ahahah przypomniałem sobie jak porobiony na speedzie wpadałem do matki na obiad, a ja źrenice czarne i wielkie jak groch XDDD I nic nie widać było po mnie podobno haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 30 Napisano 1 godzinę temu a na paradzie nadzy cyklisci pokazuja siusiaki a tzipeczki to gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 30 Napisano 1 godzinę temu kurde jak sobie isc na taka parade to masz lepsze widoki niz na plazy nudystow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki2 11 Napisano 1 godzinę temu Dzisiaj mi w tibii ktoś pisał, że ostatnio w Carlin było disco lesbijek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sardynia na kafeterii 1 Napisano 57 minut temu Śliwka, zbanowały Cię? Zniknęły Twoje niełamiące regulaminu posty i profil masz czysty, za to bluzgi Geńka zostały 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki2 11 Napisano 56 minut temu (edytowany) Albo siedzieliśmy z kumplem całą noc na speedzie, a ja potem z rana bez spania na saune i basen haha i do 14 siedziałem porobiony i saunowałem w parowej saunie, to był czasy i wpadała ratowniczka się pytać czy wszystko ok, a ja w pomieszczeniu i pełno pary ahh Ciekawe czy tym razem wrócę do UK czy coś przyćpam znowu czy będzie nuda i trzeźwe życie XD Popijałem wodą wymieszaną z przedtreningówką, jedna dawka 300mg kofeiny XD Fak. Fajnie było. Edytowano 56 minut temu przez Owsicki2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 0 Napisano 49 minut temu napij się piwa kustosz jest dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 44 Napisano 46 minut temu 10 minut temu, Sardynia na kafeterii napisał: Śliwka, zbanowały Cię? Zniknęły Twoje niełamiące regulaminu posty i profil masz czysty, za to bluzgi Geńka zostały Piękny nik. Idealnie obrazujący wechowo aromaty sklejonych war tercetu egzotycznego ze zdechlym psem na czele. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki2 11 Napisano 44 minuty temu Kustosz? Nie widziałem nigdy, jak będzie w sklepie, to spróbuję chętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach