KnurBoży 52 Napisano 3 godziny temu Ala zdechly pies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Ala zdechly pies Bloker mi przerwał, zostaw temat i wyjdź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 3 godziny temu Groźny jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Groźny jak zawsze Dobranoc Patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 3 godziny temu w tych reklamach mydla na kafeterii powinna byc szynszyla by sie sprzedawalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Bloker mi przerwał, zostaw temat i wyjdź Ona jest tak zafiksowana w pisaniu życiorysów, że mi rozwodnika wyleniałego wymyśliła. A ty masz dziecko z Poką, poczęte wirtualnie. Brałeś przykład z par, która tutaj piszą że sobą żyjąc w wymyślonym małżeństwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 3 godziny temu Oldspajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Klub Kibica Rekord B-B napisał: w tych reklamach mydla na kafeterii powinna byc szynszyla by sie sprzedawalo NIE Krejzi? Ojej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulardaa 17 Napisano 3 godziny temu Gienia rozważ grzywke 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Ona jest tak zafiksowana w pisaniu życiorysów, że mi rozwodnika wyleniałego wymyśliła. A ty masz dziecko z Poką, poczęte wirtualnie. Brałeś przykład z par, która tutaj piszą że sobą żyjąc w wymyślonym małżeństwie Gratuluję ci makaron. Wybrałeś a teraz bierz odpowiedzialność za oswojenje ritarda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulardaa 17 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: NIE Krejzi? Ojej Pomogłaś w jakis sposób swojej uzależnionej koleżance? Czy tylko dużo gadasz hipokrytko?;) Edytowano 3 godziny temu przez Pulardaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pulardaa napisał: Gienia rozważ grzywke 🫢 Nie ma jej. Na nerwicy nudno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2208 Napisano 3 godziny temu Bez bramek dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 3 godziny temu Lepiej rączki umyc jak poncjusz Piłat i udawac że nie ma łysych wybryków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Gratuluję ci makaron. Wybrałeś a teraz bierz odpowiedzialność za oswojenje ritarda Że co? Chyba mylisz nicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: NIE Krejzi? Ojej krejzi nie zaslynela zapachem a w reklamie czopków na hemoroidy powinna byc twoje wielka du.pa i informacje ze tak sie konczy siedzenia 16h na dobe na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulardaa 17 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Klub Kibica Rekord B-B napisał: w tych reklamach mydla na kafeterii powinna byc szynszyla by sie sprzedawalo Już nie pisz tyle o szynszyli bo zazdrosny jeżyk tupie nóżkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2208 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Klub Kibica Rekord B-B napisał: w tych reklamach mydla na kafeterii powinna byc szynszyla by sie sprzedawalo Masz obsesję na jej punkcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulardaa 17 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bez bramek dalej Chuuja nas to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Że co? Chyba mylisz nicki Zemdlalam żem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bez bramek dalej Może będą karne Nie wiem jak rano wstanę Oczy na zapałki rano i w drogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 33 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bez bramek dalej bym obejrzala ale nie jarajom mnie Portugalie Chorwacje tym razem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 14 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Ona jest tak zafiksowana w pisaniu życiorysów, że mi rozwodnika wyleniałego wymyśliła. A ty masz dziecko z Poką, poczęte wirtualnie. Brałeś przykład z par, która tutaj piszą że sobą żyjąc w wymyślonym małżeństwie Taką mamy historie przez innych wymyśloną na kafe, ale czym się martwisz Magda, to tylko wirtualne życie Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulardaa 17 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Masz obsesję na jej punkcie Nie tylko on;) niejeden z Kafe ma, w tym twoj kolega;) ale nieładnie tak zazdrościć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2208 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pulardaa napisał: Chuuja nas to obchodzi Niektórych obchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pulardaa 17 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pulardaa napisał: Już nie pisz tyle o szynszyli bo zazdrosny jeżyk tupie nóżkami 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Masz obsesję na jej punkcie Hahaha jaki bol duupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Masz obsesję na jej punkcie raczej mam beke z glupoty nieprzerwanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2208 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Może będą karne Nie wiem jak rano wstanę Oczy na zapałki rano i w drogę. Może portugalia strzeli oby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 261 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Klub Kibica Rekord B-B napisał: krejzi nie zaslynela zapachem a w reklamie czopków na hemoroidy powinna byc twoje wielka du.pa i informacje ze tak sie konczy siedzenia 16h na dobe na forum Żasłynęła piciem wina do różnych posiłków w ciągu dnia, więc tu bym polemizowała. Sam tyle siedzisz tutaj, a ona na nerwicy. Więc gdzie to wasze szczęście? Na stadionie w Sosnowcu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 52 Napisano 3 godziny temu Życie życie jest nowelom raz przyjaznom a raz wrogom wczoraj bialy bialy welon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach