ilu_z_ja 14 Napisano 4 godziny temu Jutro praca, a w niedzielę zawody. Szykuje się szybki i męczący wikend. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Jutro praca, a w niedzielę zawody. Szykuje się szybki i męczący wikend. Jakie zawody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jakie zawody? Wędkarskie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Wędkarskie. Jaką metodą będziecie łowić? Grunt, spławik, spinning? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Jaką metodą będziecie łowić? Grunt, spławik, spinning? Ja łowię tylko drapieżniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Ja łowię tylko drapieżniki Czyli spinning. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Czyli spinning. Zgadza się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Zgadza się. No raczej. Wiem co piszę i przyuważ z kim grywasz gdy zechcesz podać wymiary złowionego sandacza i szczupaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: No raczej. Wiem co piszę i przyuważ z kim grywasz gdy zechcesz podać wymiary złowionego sandacza i szczupaka Wiem, wiem, kiedyś widziałem, jak wypowiadałaś się, na co idą pieniądze z kart wędkarskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Wiem, wiem, kiedyś widziałem, jak wypowiadałaś się, na co idą pieniądze z kart wędkarskich Przypomnij mi. Mój wczoraj trochę posiedział nad wodą i brało tylko słońce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Przypomnij mi. Mój wczoraj trochę posiedział nad wodą i brało tylko słońce Twierdziłas, że na zarybienia. Dla mnie zawsze lepiej nad wodą niż na kanapie przed tv, nawet jak tylko słońce bierze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 3 godziny temu Może złowisz szopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może złowisz szopa Szopa z ciężkim sercem muszę niedługo wypuścić🥹. Niedługo wszystko wyjaśnię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Szopa z ciężkim sercem muszę niedługo wypuścić🥹. Niedługo wszystko wyjaśnię. Jak to wypuścić Przecież on jest twój i chce byc z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Twierdziłas, że na zarybienia. Dla mnie zawsze lepiej nad wodą niż na kanapie przed tv, nawet jak tylko słońce bierze Popieram. Mój chłop jest typem wędkarza który jeździ na ryby. Nie po ryby. Przynajmniej ze mną. Wtedy wybiera miejsca gdzie mogę się byczyć w cieniu i siedzieć blisko niego. Oczywiście też liczy na drapieżnika, bo to frajda takiego złapać. W tym roku tylko karpie około 33/37 cm przywiózł do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 3 godziny temu I te haki im w mordy wbijasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 3 godziny temu Poza tym ryby są obleśne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak to wypuścić Przecież on jest twój i chce byc z tobą. Na wolność. Starałem się go wychować najlepiej jak potrafię, ale to okazało się trudniejsze niż myślałem. Szopuś zaczął stwarzać problemy wychwaczne i to dosyć poważne. W dodatku znalazł jeszcze moją pracę licencjacką, w której opisałem gatunki inwazyjne (w tym szopa) oraz ich wpływ na rodzime gatunki i zamknął się przez to w pokoju i nie gadamy od trzech dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, KnurBoży napisał: I te haki im w mordy wbijasz Nic im się nie dzieje od tych haczyków. Specjalnym wypychaczem usuwasz i puszczasz rybę ponownie do wody. Chyba, że chcesz ją na kolację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Nic im się nie dzieje od tych haczyków. Specjalnym wypychaczem usuwasz i puszczasz rybę ponownie do wody. Chyba, że chcesz ją na kolację No nie wiem to wbij se hak w wargę i zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, KnurBoży napisał: Poza tym ryby są obleśne https://zapodaj.net/plik-oSCaPiU6mp jakie obleśne 🥺 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Na wolność. Starałem się go wychować najlepiej jak potrafię, ale to okazało się trudniejsze niż myślałem. Szopuś zaczął stwarzać problemy wychwaczne i to dosyć poważne. W dodatku znalazł jeszcze moją pracę licencjacką, w której opisałem gatunki inwazyjne (w tym szopa) oraz ich wpływ na rodzime gatunki i zamknął się przez to w pokoju i nie gadamy od trzech dni. I na czym te problemy wychowawcze polegają? Zamknął się w pokoju i zaczął ćpać? Albo co gorsze, założył konto na kafeterii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 3 godziny temu O fu. Śmierdzą i są oślizgłe ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, KnurBoży napisał: No nie wiem to wbij se hak w wargę i zobaczymy Dlaczego w wargę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 3 godziny temu Delifina bym mogła dotknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Dlaczego w wargę? A w co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Nic im się nie dzieje od tych haczyków. Specjalnym wypychaczem usuwasz i puszczasz rybę ponownie do wody. Chyba, że chcesz ją na kolację Jest to dla nich ogromny stres i ból. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: jakie obleśne 🥺 Szczupak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Na wolność. Starałem się go wychować najlepiej jak potrafię, ale to okazało się trudniejsze niż myślałem. Szopuś zaczął stwarzać problemy wychwaczne i to dosyć poważne. W dodatku znalazł jeszcze moją pracę licencjacką, w której opisałem gatunki inwazyjne (w tym szopa) oraz ich wpływ na rodzime gatunki i zamknął się przez to w pokoju i nie gadamy od trzech dni. E tam to jeszcze nie powód by go wypuścić. Ciężko być rodzicem ale powinieneś spróbować pogadać. Żadnych krzyków i złości tylko sympatycznie przytulić go i zrobić mu jego ulubione danie i spokojnie pogadać. Z mojego doświadczenia im jesteś milszy tym szopuś będzie chciał być lepszy dla ciebie. No i kup mu żelki te czerwone to będzie szczęśliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: I na czym te problemy wychowawcze polegają? Zamknął się w pokoju i zaczął ćpać? Albo co gorsze, założył konto na kafeterii? Tak. Przyłapałem go. Na dniach wszystko opiszę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach