Baba 472 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: A w co W podniebienie, gardziel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 7 godzin temu Musisz go oddać do mowu na babe jendze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: W podniebienie, gardziel. A co za różnica czy Ci haj wbija w wargę czy w odbyt. Boli tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, KnurBoży napisał: O fu. Śmierdzą i są oślizgłe ble Ryba ze zdjęcia nie jest oślizgła, bardziej szorstka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Jest to dla nich ogromny stres i ból. To samo mogę powiedzieć o psach trzymanych w bloku i spacerek tylko na smyczy. Nie bądźmy małostkowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Tak. Przyłapałem go. Na dniach wszystko opiszę. Czekam z niecierpliwością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: To samo mogę powiedzieć o psach trzymanych w bloku i spacerek tylko na smyczy. Nie bądźmy małostkowi. Nie ma co porównywać do psa prowadzonego na smyczy. Ryba zdaję sobie sprawę co się świeci i z całych sił walczy o życie, żeby się uwolnić z haczyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Nie ma co porównywać do psa prowadzonego na smyczy. Ryba zdaję sobie sprawę co się świeci i z całych sił walczy o życie, żeby się uwolnić z haczyka. Więc odpuść sobie niedzielne zawody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: E tam to jeszcze nie powód by go wypuścić. Ciężko być rodzicem ale powinieneś spróbować pogadać. Żadnych krzyków i złości tylko sympatycznie przytulić go i zrobić mu jego ulubione danie i spokojnie pogadać. Z mojego doświadczenia im jesteś milszy tym szopuś będzie chciał być lepszy dla ciebie. No i kup mu żelki te czerwone to będzie szczęśliwy Myślę, że na siłę chciałem zrobić z niego członka rodziny, mojego ziomka, a tak naprawdę on jest nieszczęśliwy i chce biegać z innymi szopami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, ilu_z_ja napisał: Ryba ze zdjęcia nie jest oślizgła, bardziej szorstka. Pamiętam jak śledź leżał i mu wydłubałam oko widelcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, KnurBoży napisał: A co za różnica czy Ci haj wbija w wargę czy w odbyt. Boli tak samo Czy z tego powodu nie jesz ryb, mięsa ze świnki i krówki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Więc odpuść sobie niedzielne zawody. Idę, ale też nie będę gadał, że krzywdy im nie robię, żeby spełnić własne ambicje i realizować swoje hobby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, KnurBoży napisał: Pamiętam jak śledź leżał i mu wydłubałam oko widelcem https://zapodaj.net/plik-y8NR30rSKZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 7 godzin temu Ja pjerdole jaki potwor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 7 godzin temu Ta jest mieciusia i obslizgla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Ja pjerdole jaki potwor Wąsaty zbój 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 7 godzin temu Zara ci pokaze bo też mam potwora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Idę, ale też nie będę gadał, że krzywdy im nie robię, żeby spełnić własne ambicje i realizować swoje hobby. Nie mieszajmy w to ambicji. Zbyt szumnie powiedziane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 464 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, KnurBoży napisał: Ja pjerdole jaki potwor ooo często to słyszę ale potem się przyzwyczajają 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, KnurBoży napisał: Zara ci pokaze bo też mam potwora Dawaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 7 godzin temu Zara ci pokaze bo też mam potwora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 7 godzin temu Nie jednak nie pokaze bo nie wasza sprawa gdzie bylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 7 godzin temu Ale zacna pularda spasiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 472 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, ilu_z_ja napisał: Sum mnie odpycha wyglądem a te inwazyjne karłowate wk... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Nie jednak nie pokaze bo nie wasza sprawa gdzie bylam Łoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 6 godzin temu Dziwne te zwierzęta niektóre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Baba napisał: Nie mieszajmy w to ambicji. Zbyt szumnie powiedziane. W wędkarskie też występują, ale nie każdy nie ma. 1 minutę temu, Baba napisał: Sum mnie odpycha wyglądem a te inwazyjne karłowate wk... Inwazyjnego nie spotkałem, ale małe sumy są urocze i piękne. Większe mogą odpychać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 14 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Dziwne te zwierzęta niektóre Tak jak ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, ilu_z_ja napisał: Myślę, że na siłę chciałem zrobić z niego członka rodziny, mojego ziomka, a tak naprawdę on jest nieszczęśliwy i chce biegać z innymi szopami. Wypuścisz a i tak wróci do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 56 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Tak jak ludzie Niektórzy wyglądają jak małpy albo ptaki i lwy jeszcze albo świnie takie mam obserwacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach