eRCe 12 Napisano 5 godzin temu Rozpoczynamy wieczorną ucztę Paragwaj - Francja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2221 Napisano 5 godzin temu Ja za Francja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoralgoR 6 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, eRCe napisał: Rozpoczynamy wieczorną ucztę Paragwaj - Francja. Dlaczego Francji kibicujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 12 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KoralgoR napisał: Dlaczego Francji kibicujesz? Kibicuję Portugalii w tym mundialu. A Francja zachwyca dotychczasową grą. Wszystkie mecze byli fenomenalni, lepsi od Argentyny, lepsi od Hiszpanii... Zobaczymy czy utrzymają ten trend z Paragwajem, który jest wymagająca drużyną 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 277 Napisano 5 godzin temu O naszych byłych i obecnych polskich piłkarzach nic nie wspomnisz? Nawet nie widziałam, że była żona Artura Boruca siedziała w pierdlu za wyłudzenie 13 mln z złotych z Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych i najlepsze w tym wszystkim jest to, że zrobiła to z byłym mężem Marty Kaczyńskiej. Ale kochany Pan Prezes chyba uciszył sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2221 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, KoralgoR napisał: Dlaczego Francji kibicujesz? A ty za kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 277 Napisano 5 godzin temu Zobaczcie na urywki i podcasty, jak się zachowują po meczu i przed, Ronaldo i Messi. Można się nieźle zaskoczyć Niby jedna dziedzina sportu, a podejście do ludzi i czasami przypadkowych zdarzeń jest bardzo różnorodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoralgoR 6 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: A ty za kim? Nie śledzę piłki nożnej. Pytam tak z ciekawości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2221 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: Zobaczcie na urywki i podcasty, jak się zachowują po meczu i przed, Ronaldo i Messi. Można się nieźle zaskoczyć Niby jedna dziedzina sportu, a podejście do ludzi i czasami przypadkowych zdarzeń jest bardzo różnorodne. Ronaldo na plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 12 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, tymczasowablokada napisał: Zobaczcie na urywki i podcasty, jak się zachowują po meczu i przed, Ronaldo i Messi. Można się nieźle zaskoczyć Niby jedna dziedzina sportu, a podejście do ludzi i czasami przypadkowych zdarzeń jest bardzo różnorodne. Widziałem nagranie z trybun jak fan Ronaldo ubrał się w reprezentacyjny, portugalski komplet, zrobił sobie fryzurę jak on i nawet był lekko podobny... No i specjalnie wybrał się do Saudi Arabii na jego mecz... Ronaldo się rozgrzewa na stadionie a ten kibic z trybun go zaczepia mówi - patrz Ronaldo, wyglądam tak jak ty. Ronaldo spojrzał i mówi: - Nie, nie wyglądasz jak ja, jesteś paskudny. Edytowano 5 godzin temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 277 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ronaldo na plus. Oczywiście. Ronaldo przytula dzieci, daje autografy i robi sobie z nimi zdjęcia. A Messi obraca się i czeka kiedy ochrona wyprowadzi te dzieci, które chcą od niego autograf Poza tym Ronaldo bardzo dużo udziela się charytatywnie, a Messi to taka zimna ryba. Edytowano 5 godzin temu przez tymczasowablokada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoralgoR 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Oczywiście. Ronaldo przytula dzieci, daje autografy i robi sobie z nimi zdjęcia. A Messi obraca się i czeka kiedy ochrona wyprowadzi te dzieci, które chcą od niego autograf Poza tym Ronaldo bardzo dużo udziela się charytatywnie, a Messi to taka zimna ryba. Zaskakujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 277 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, eRCe napisał: Widziałem nagranie z trybun jak fan Ronaldo ubrał się w reprezentacyjny, portugalski komplet, zrobił sobie fryzurę jak on i nawet był lekko podobny... No i specjalnie wybrał się do Saudi Arabii na jego mecz... Ronaldo się rozgrzewa na stadionie a ten kibic z trybun go zaczepia mówi - patrz Ronaldo, wyglądam tak jak ty. Ronaldo spojrzał i mówi: - Nie, nie wyglądasz jak ja, jesteś paskudny. Ta rosyjska modelka Irina, z którą kiedyś spotykał się Ronaldo, jakoś bardziej mi się podobała. Obecna żona średnio. Podobno jak był mały i przegrywał mecze, lub jakoś nie szła mu ta piłka, to często płakał i miał ksywkę płaczek 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 12 Napisano 4 godziny temu Bardzo paskudny futbol Paragwaj gra... Pełno prowokacji, fauli, lewych zagrań... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 277 Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, eRCe napisał: Bardzo paskudny futbol Paragwaj gra... Pełno prowokacji, fauli, lewych zagrań... Wielka Francja wygrała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 12 Napisano 3 godziny temu 33 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Wielka Francja wygrała Ja podziwiam tego Mbappe, że w pysk któremuś nie dał, bo tak go prowokowali... W pewnym momencie jeden Paragwajczyk go kopał po piętach, gdy tuż obok stał sędzia... Trzeba mieć nerwy ze stali xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 277 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, eRCe napisał: Ja podziwiam tego Mbappe, że w pysk któremuś nie dał, bo tak go prowokowali... W pewnym momencie jeden Paragwajczyk go kopał po piętach, gdy tuż obok stał sędzia... Trzeba mieć nerwy ze stali xD To jest tylko sport. Poradzą sobie. Śpij dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach