eRCe 12 Napisano 1 godzinę temu Rozpoczynamy wieczorną ucztę Paragwaj - Francja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2219 Napisano 1 godzinę temu Ja za Francja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoralgoR 5 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, eRCe napisał: Rozpoczynamy wieczorną ucztę Paragwaj - Francja. Dlaczego Francji kibicujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KoralgoR napisał: Dlaczego Francji kibicujesz? Kibicuję Portugalii w tym mundialu. A Francja zachwyca dotychczasową grą. Wszystkie mecze byli fenomenalni, lepsi od Argentyny, lepsi od Hiszpanii... Zobaczymy czy utrzymają ten trend z Paragwajem, który jest wymagająca drużyną 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 275 Napisano 1 godzinę temu O naszych byłych i obecnych polskich piłkarzach nic nie wspomnisz? Nawet nie widziałam, że była żona Artura Boruca siedziała w pierdlu za wyłudzenie 13 mln z złotych z Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych i najlepsze w tym wszystkim jest to, że zrobiła to z byłym mężem Marty Kaczyńskiej. Ale kochany Pan Prezes chyba uciszył sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2219 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, KoralgoR napisał: Dlaczego Francji kibicujesz? A ty za kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 275 Napisano 1 godzinę temu Zobaczcie na urywki i podcasty, jak się zachowują po meczu i przed, Ronaldo i Messi. Można się nieźle zaskoczyć Niby jedna dziedzina sportu, a podejście do ludzi i czasami przypadkowych zdarzeń jest bardzo różnorodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoralgoR 5 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: A ty za kim? Nie śledzę piłki nożnej. Pytam tak z ciekawości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2219 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: Zobaczcie na urywki i podcasty, jak się zachowują po meczu i przed, Ronaldo i Messi. Można się nieźle zaskoczyć Niby jedna dziedzina sportu, a podejście do ludzi i czasami przypadkowych zdarzeń jest bardzo różnorodne. Ronaldo na plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 12 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, tymczasowablokada napisał: Zobaczcie na urywki i podcasty, jak się zachowują po meczu i przed, Ronaldo i Messi. Można się nieźle zaskoczyć Niby jedna dziedzina sportu, a podejście do ludzi i czasami przypadkowych zdarzeń jest bardzo różnorodne. Widziałem nagranie z trybun jak fan Ronaldo ubrał się w reprezentacyjny, portugalski komplet, zrobił sobie fryzurę jak on i nawet był lekko podobny... No i specjalnie wybrał się do Saudi Arabii na jego mecz... Ronaldo się rozgrzewa na stadionie a ten kibic z trybun go zaczepia mówi - patrz Ronaldo, wyglądam tak jak ty. Ronaldo spojrzał i mówi: - Nie, nie wyglądasz jak ja, jesteś paskudny. Edytowano 1 godzinę temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 275 Napisano 59 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ronaldo na plus. Oczywiście. Ronaldo przytula dzieci, daje autografy i robi sobie z nimi zdjęcia. A Messi obraca się i czeka kiedy ochrona wyprowadzi te dzieci, które chcą od niego autograf Poza tym Ronaldo bardzo dużo udziela się charytatywnie, a Messi to taka zimna ryba. Edytowano 58 minut temu przez tymczasowablokada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoralgoR 5 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Oczywiście. Ronaldo przytula dzieci, daje autografy i robi sobie z nimi zdjęcia. A Messi obraca się i czeka kiedy ochrona wyprowadzi te dzieci, które chcą od niego autograf Poza tym Ronaldo bardzo dużo udziela się charytatywnie, a Messi to taka zimna ryba. Zaskakujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 275 Napisano 55 minut temu 4 minuty temu, eRCe napisał: Widziałem nagranie z trybun jak fan Ronaldo ubrał się w reprezentacyjny, portugalski komplet, zrobił sobie fryzurę jak on i nawet był lekko podobny... No i specjalnie wybrał się do Saudi Arabii na jego mecz... Ronaldo się rozgrzewa na stadionie a ten kibic z trybun go zaczepia mówi - patrz Ronaldo, wyglądam tak jak ty. Ronaldo spojrzał i mówi: - Nie, nie wyglądasz jak ja, jesteś paskudny. Ta rosyjska modelka Irina, z którą kiedyś spotykał się Ronaldo, jakoś bardziej mi się podobała. Obecna żona średnio. Podobno jak był mały i przegrywał mecze, lub jakoś nie szła mu ta piłka, to często płakał i miał ksywkę płaczek 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach