Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
eRCe

Bagietki w ruch!

Polecane posty

Rozpoczynamy wieczorną ucztę 😉

Paragwaj - Francja.

5 minut temu, eRCe napisał:

Rozpoczynamy wieczorną ucztę 😉

Paragwaj - Francja.

Dlaczego Francji kibicujesz?

1 minutę temu, KoralgoR napisał:

Kibicuję Portugalii w tym mundialu. A Francja zachwyca dotychczasową grą. Wszystkie mecze byli fenomenalni, lepsi od Argentyny, lepsi od Hiszpanii...

Zobaczymy czy utrzymają ten trend z Paragwajem, który jest wymagająca drużyną 😉

• Like 1
  • Thanks 1

O naszych byłych i obecnych polskich piłkarzach nic nie wspomnisz? 😊 Nawet nie widziałam, że była żona Artura Boruca siedziała w pierdlu za wyłudzenie 13 mln z złotych z Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych i najlepsze w tym wszystkim jest to, że zrobiła to z byłym mężem Marty Kaczyńskiej. Ale kochany Pan Prezes chyba uciszył sprawę.

5 minut temu, KoralgoR napisał:

A ty za kim?

Zobaczcie na urywki i podcasty, jak się zachowują po meczu i przed, Ronaldo i Messi. Można się nieźle zaskoczyć ☺️

Niby jedna dziedzina sportu, a podejście do ludzi i czasami przypadkowych zdarzeń jest bardzo różnorodne. 

9 minut temu, Onaaaa napisał:

A ty za kim?

Nie śledzę piłki nożnej. Pytam tak z ciekawości

5 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Zobaczcie na urywki i podcasty, jak się zachowują po meczu i przed, Ronaldo i Messi. Można się nieźle zaskoczyć ☺️

Niby jedna dziedzina sportu, a podejście do ludzi i czasami przypadkowych zdarzeń jest bardzo różnorodne. 

Ronaldo na plus.

7 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Widziałem nagranie z trybun jak fan Ronaldo ubrał się w reprezentacyjny, portugalski komplet, zrobił sobie fryzurę jak on i nawet był lekko podobny... No i specjalnie wybrał się do Saudi Arabii na jego mecz... 

Ronaldo się rozgrzewa na stadionie a ten kibic z trybun go zaczepia mówi - patrz Ronaldo, wyglądam tak jak ty.

Ronaldo spojrzał i mówi: - Nie, nie wyglądasz jak ja, jesteś paskudny. 

😂

Edytowano przez eRCe

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ronaldo na plus.

Oczywiście. Ronaldo przytula dzieci, daje autografy i robi sobie z nimi zdjęcia. A Messi obraca się i czeka kiedy ochrona wyprowadzi te dzieci, które chcą od niego autograf 😄 Poza tym Ronaldo bardzo dużo udziela się charytatywnie, a Messi to taka zimna ryba.

Edytowano przez tymczasowablokada

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Oczywiście. Ronaldo przytula dzieci, daje autografy i robi sobie z nimi zdjęcia. A Messi obraca się i czeka kiedy ochrona wyprowadzi te dzieci, które chcą od niego autograf 😄 Poza tym Ronaldo bardzo dużo udziela się charytatywnie, a Messi to taka zimna ryba.

Zaskakujące

4 minuty temu, eRCe napisał:

Widziałem nagranie z trybun jak fan Ronaldo ubrał się w reprezentacyjny, portugalski komplet, zrobił sobie fryzurę jak on i nawet był lekko podobny... No i specjalnie wybrał się do Saudi Arabii na jego mecz... 

Ronaldo się rozgrzewa na stadionie a ten kibic z trybun go zaczepia mówi - patrz Ronaldo, wyglądam tak jak ty.

Ronaldo spojrzał i mówi: - Nie, nie wyglądasz jak ja, jesteś paskudny. 

😂

Ta rosyjska modelka Irina, z którą kiedyś spotykał się Ronaldo, jakoś bardziej mi się podobała. Obecna żona średnio. Podobno jak był mały i przegrywał mecze, lub jakoś nie szła mu ta piłka, to często płakał i miał ksywkę płaczek 🫢 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować