chaos... 24 Napisano wtorek o 19:23 goooooool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 30 Napisano 6 godzin temu Mogłabyś przestać blokować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 46 Napisano 6 godzin temu Dużo borderowych kandydatów jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddech diabła 1 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, KibicowałamNorwegii napisał: Mogłabyś przestać blokować? Zaraz ty możesz przestać posiadać zęby, łysy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 46 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, oddech diabła napisał: Zaraz ty możesz przestać posiadać zęby, łysy. To prosta baba, nie trzeba zaraz lać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 30 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, oddech diabła napisał: Zaraz ty możesz przestać posiadać zęby, łysy. Mówisz Moon? Zagraj coś po ukraińsku i zachowuj się. No chyba, że to ty blokujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 30 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, dumbusia napisał: To prosta baba, nie trzeba zaraz lać Mogłabyś uspokoić swojego ukraińskiego kolegę z garnkiem na głowie, żeby przestał wyzywać i blokować? Wiem, że potrafisz bo jesteś twarda baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 46 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: Mogłabyś uspokoić swojego ukraińskiego kolegę z garnkiem na głowie, żeby przestał wyzywać i blokować? Wiem, że potrafisz bo jesteś twarda baba Nie, może się osrrac poza tym wolę typa który obroni swoja memusie wazonem od typa który wybije zeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 116 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, oddech diabła napisał: Zaraz ty możesz przestać posiadać zęby, łysy. Zastraszanie kobiety poprzez wprowadzanie przemocy fizycznej. Gdzie obrońcy moralnosci? Pan Chwilek, Koralgol itd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 30 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, dumbusia napisał: Nie, może się osrrac poza tym wolę typa który obroni swoja memusie wazonem od typa który wybije zeby Może tak go zamkną w pierdlu, to forum w końcu odpocznie od psychicznego wykolejeńca. Ja nle zaczepiam psychicznie chorego Moona, który do dziś nie potrafi znieść kosza i wymyśla matoł bzdury na mój temat. Ale wierzę, że dasz radę przemówić mu do rozsądku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach