Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, KibicowałamNorwegii🇧🇻 napisał:

Na co czekasz? Na autobus? 😄 

Na Godota bo na co niby? Nikt nie wyśle fajki. ://

1 minutę temu, AndroGjenia napisał:

Fajnie sie wczoraj sprułeś koralgol w żądzy mącenia, szok jak niskie instynkty tobą kierują i ze nie umiesz tu inaczej niz bez hejtu 😉 sliwka była w szoku, jak oficjalnie sie podłożyłaś, ze jesteś tu tylko dla hejtu 😆master of puppets czy jak to było. Potęga manipulacji level quweta dosłownie.

Sliwka byla w szoku. Kierowca autobusu wstal i klaskal. Geje tanczyly poloneza. 

1 minutę temu, Koralgoŕ napisał:

Nie pisala tu od miesiaca, przy czym nawet Wieczorna pisala, ze wszyscy wiedzieli ze to jej podszywy i to odkrycie miesiaca. 

Wszyscy widzieli czyli ty , koncie bezpłciowy stworzony tylko po to, żeby latac z cieczka za doktorkiem i twoja banda łysego Billa?:)

Przed chwilą, Koralgoŕ napisał:

Sliwka byla w szoku. Kierowca autobusu wstal i klaskal. Geje tanczyly poloneza. 

A ty nadal jesteś wyleniała, smutna hejtera, która poniża sie latając za cudzym mężem. I dziwia was skojarzenia z quweta?

Przed chwilą, AndroGjenia napisał:

Wszyscy widzieli czyli ty , koncie bezpłciowy stworzony tylko po to, żeby latac z cieczka za doktorkiem i twoja banda łysego Billa?:)

No tak. Teraz bedziesz ignorowac to co pisala Wieczorna. Dobrze, ze chociaz ona sie swoich slow nie wypiera tak jak ty

4 minuty temu, AndroGjenia napisał:

Z czym? Ja kuwecie obiecywałam cos?

masz problemy z czytaniem? Dwukrotnie tez nie odpowiedziałeś mi wczoraj na pytanie ze skoro nie pisałam tu pare miesięcy to jak mogę nie wytrzymać tygodnia? Odpowiedz gejzerze logiki obiektywizmu i błyskotliwości.

wczoraj ktoś zablokował temat i nie miałem gdzie odpisać

jak możesz nie wytrzymać tygodnia? tak jak widać

z każdego twojego posta wylewa się zajadłość/żółć/zaciekłość

I nie napisałam, ze nie pisałam od miesiąca, tylko nie pisałam tu od MIESIĘCY. Ok pol roku 😉 a teraz pluj podla mendo, bo to istota twojego forumowego jestestwa a widać to było dobitnie wczorja jak wypełzłaś spod kamienia zszokowana ze nie będę naparzać sie z Magda, bo nie będziesz tu miała co robić 😆 próbując ja zmanipulować ze niby ja manipuluje.

idz sobie zafunduj jakis wypełniacz bo banie to masz zryta doszczętnie. EOT i ignor 

12 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

mówiłem, że tygodnia nie wytrzymasz

a czego się po niej spodziewacie? przeciez to jest wariatka pokroju pokusi xD potrafiąca miesiacami agresywnie do znudzenia pjerdolić o tym samym

2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

Dwukrotnie ciebie zapytałam na różnych tematach, na inne postu udało ci sie odpowiedzieć. Nieistotne.

to może powtórzę bo widze ze błyskotliwość masz na poziomie rozmówczyni z kolcami.

tak mogę wytrzymać tydzień, ze nie pisałam tu KILKA MIESIĘCY mimo ze o mnie pisano. 
odnies sie do tego zdania, a nie jakies swoje jak sam przyznales subiektywne dywagacje. Takie są fakty.

zrozumiales błyskotliwcze?

co sie ze mnie wylewa to nie twoj interes, ja chciałam żebyś zderzył sie z tym zdaniem które jest faktem, ale nie umiesz ewidentnie.

i nie manipuluj ze teraz mając bekę z trollicy która żywi sie tu jedynie hejtem złamałam jakies zasady bo zasady były określone wczoraj. 
wyleniałemu misiowi tez tak punktujesz skoro jej działalność tutaj to tylko hejt?

Edytowano przez AndroGjenia

1 minutę temu, AndroGjenia napisał:

A ty nadal jesteś wyleniała, smutna hejtera, która poniża sie latając za cudzym mężem. I dziwia was skojarzenia z quweta?

Ta zbitka jakichs chyba przypadkowo dobranych, wulgarnych okreslen ktore wysylasz w eter obrazajac tu ludzi jest conajwyzej godna mojego politowania. Teraz caly dzien bedziesz biegala za ludzmi, co? 

4 minuty temu, AndroGjenia napisał:

ten "samochód" to był twój na 100% żałosna tchórzyco, serio masz lud za jakiś deebili chyba

3 minuty temu, AndroGjenia napisał:

I nie napisałam, ze nie pisałam od miesiąca, tylko nie pisałam tu od MIESIĘCY. Ok pol roku 😉 a teraz pluj podla mendo, bo to istota twojego forumowego jestestwa a widać to było dobitnie wczorja jak wypełzłaś spod kamienia zszokowana ze nie będę naparzać sie z Magda, bo nie będziesz tu miała co robić 😆 próbując ja zmanipulować ze niby ja manipuluje.

idz sobie zafunduj jakis wypełniacz bo banie to masz zryta doszczętnie. EOT i ignor 

Wlasciwie to moglabys wrzucic w ten post jakies randomowe wyzwiska i efekt by byl ten sam. Bełkot osoby ewidetnie znudzonej. 

• Like 1

24 minuty temu, sv7 napisał:

Cześć. Chcę powiedzieć, że w każdej chwili. Zawsze kiedy będziesz miała chęć odciągnąć myśli i podyskutować chociażby o pogodzie. Jednak życie posyła mnie na zewnątrz i może uda się później, jutro o świcie? 

Wszystko gotowe na wakacje? Miłość się rozwija? Potomstwo ujarzmione? 

Następnym razem naskarżę ci o tym piesku co to mieszka obok i znowu zaczyna fikać. Widmo doradził bym się nie wtrącała więcej ale ty powiesz zupełnie coś innego i jestem wielce zainteresowana co. Tymczasem pozdrowienia z kuchni.

Mi zawsze pasuje choć jutro o świcie bede w wałkach na głowie bo mam uroczystość rodzinną 😜

Na wakacje chat zrobił mi plan zwiedzania, miłość kwitnie, a potomstwo ujarzmione z dala od domu . Powodzenia w kuchni w takim razie!

2 minuty temu, Koralgoŕ napisał:

Ta zbitka jakichs chyba przypadkowo dobranych, wulgarnych okreslen ktore wysylasz w eter obrazajac tu ludzi jest conajwyzej godna mojego politowania. Teraz caly dzien bedziesz biegala za ludzmi, co? 

Bynajmniej nie za tobą, zalosna śmieszna kobieto, o której los zdecydowanie zapomniał, skoro poświęcasz tyle czasu uganiając sie za cudzym mężem i dyskredytując jego żonę. 
nara

1 minutę temu, Koralgoŕ napisał:

Wlasciwie to moglabys wrzucic w ten post jakies randomowe wyzwiska i efekt by byl ten sam. Bełkot osoby ewidetnie znudzonej. 

Cześć moje alter ego 😛 znów sie zaczeły "błyskotliwe" domysły, wiec grajmy w tę grę

• Haha 1

2 minuty temu, AndroGjenia napisał:

Dwukrotnie ciebie zapytałam na różnych tematach, na inne postu udało ci sie odpowiedzieć. Nieistotne.

to może powtórzę bo widze ze błyskotliwość masz na poziomie rozmówczyni z kolcami.

tak mogę wytrzymać tydzień, ze nie pisałam tu KILKA MIESIĘCY mimo ze o mnie pisano.

mu prędzej chodziło o to że jak już tu przylazłas to dnia a tym bardziej tygodnia, nie wytrzymasz bez rzucania się z ryjem do innych, pseudo-inteligentko xD

• Thanks 1

Przed chwilą, AndroGjenia napisał:

Bynajmniej nie za tobą, zalosna śmieszna kobieto, o której los zdecydowanie zapomniał, skoro poświęcasz tyle czasu uganiając sie za cudzym mężem i dyskredytując jego żonę. 
nara

Nie za mną. Dlatego sie zegnalas i dalej odpowiadasz. Slownosc nie jest twoja mocna strona. Moze jakies hobby? Ksiazke poczytaj na przyklad. Libed pisal, ze umiesz czytac. Czasem mam watpliwosci, ale jednak. 

2 minuty temu, AndroGjenia napisał:

nara

Syngielka od zawsze napisał 

• Haha 1

9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

A co to za tygodniowy challenge? Bo Magda też coś takiego wspomina na sąsiednim wątku

2 minuty temu, flapjac napisał:

mu prędzej chodziło o to że jak już tu przylazłas to dnia a tym bardziej tygodnia, nie wytrzymasz bez rzucania się z ryjem do innych, pseudo-inteligentko xD

raczej godziny 😜

• Haha 1

1 minutę temu, BellaS napisał:

Cześć moje alter ego 😛 znów sie zaczeły "błyskotliwe" domysły, wiec grajmy w tę grę

Nie wiem czemu, ale akurat Ciebie sobie upatrzyła. To ze jestem Tobą to chyba jej osobista inwencja twórcza. I teraz powtarzają po niej, bezmyślnie. 

10 minut temu, Koralgoŕ napisał:

No tak. Teraz bedziesz ignorowac to co pisala Wieczorna. Dobrze, ze chociaz ona sie swoich slow nie wypiera tak jak ty

A ty co znowu ode mnie chcesz 

Przed chwilą, flapjac napisał:

Tak mu chodziło ale ona jest tak błyskotliwa że rozumie jak rozumie 😉

• Haha 2

Przed chwilą, Koralgoŕ napisał:

Nie wiem czemu, ale akurat Ciebie sobie upatrzyła. To ze jestem Tobą to chyba jej osobista inwencja twórcza. I teraz powtarzają po niej, bezmyślnie. 

Ja wiem, po prostu nie przyklaskiwałam jej ambicjom gwiazdorskim. Kuweto 😜

2 minuty temu, BellaS napisał:

A co to za tygodniowy challenge? Bo Magda też coś takiego wspomina na sąsiednim wątku

Tak tak ‚Magda Pisala ‚ a ty o niczym nie wiesz, nie było cie i tak tylko z głupia franc dziś zagajasz jak skończyła sie wczorajsza inba (skad o tym wiesz btw? Bo nikt przed tym pytaniem o tym nie pisał dziś;) ) 😆

Edytowano przez AndroGjenia

3 minuty temu, AndroGjenia napisał:

odnies sie do tego zdania, a nie jakies swoje jak sam przyznales subiektywne dywagacje. Takie są fakty.

co sie ze mnie wylewa to nie twoj interes, ja chciałam żebyś zderzył sie z tym zdaniem które jest faktem, ale nie umiesz ewidentnie.

i nie manipuluj ze teraz mając bekę z trollicy która żywi sie tu jedynie hejtem złamałam jakies zasady bo zasady były określone wczoraj. 
wyleniałemu misiowi tez tak punktujesz skoro jej działalność tutaj to tylko hejt?

to nie są fakty tylko twoje twierdzenie, a to, że wielokrotnie powtarzasz to samo nie czyni tego twierdzenia faktem

po prostu wytrzymaj tydzień bez hejtowania

a obrzucanie mnie epitetami niczego ci nie dodaje ani mi nie ujmuje

jedynie potwierdza moje słowa: żółć/zajadłość/zacietrzewienie

• Like 2

2 minuty temu, Koralgoŕ napisał:

jej najnowszy obiekt upatrzenia to chwilunia (onaaa chyba jej sie już znudzila) i teraz za nim bedzie łazić tygodniami/miesiącami wyrzygując ciągle to samo, zobaczycie xD

Edytowano przez flapjac

2 minuty temu, BożaBabcia napisał:

A ty co znowu ode mnie chcesz 

Przywitac cię. Dzień dobry. Jak się spało?

4 minuty temu, raslup ist der Trottel napisał:

Syngielka od zawsze napisał 

Sam sobie lajkujesz posty? Sięgnąłeś już po profesjonalna pomoc? Nie jestem już libedem z Lublina? Ignor multikonciarzu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się