egzorcysto-terapeuta 1 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Korzystając z gościnności gospodarza- nie wiem jak Ty, ale jutro przegramy, bo miałem proroczy sen dlatego nie stawiam i dopiero na Argentynie się odkujemy. Jumając złoty kielich z zakrystii też się odkujesz, dawaj na grubo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 46 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Nudne te piosenki. Nie macie czegoś fajnego Nie moja wina, że tylko Polskich słuchasz Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 42 Napisano 7 godzin temu Poscianowa sciana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: O to to Tylko na żywo nie nazywaj mnie widmem przy innych homo sapiens, bo jeszcze mnie ktoś zdemaskuje i przyjdzie jakaś była To jak mam cie nazywać Promyczek czy po imieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Korzystając z gościnności gospodarza- nie wiem jak Ty, ale jutro przegramy, bo miałem proroczy sen dlatego nie stawiam i dopiero na Argentynie się odkujemy. Dobra to nie stawiam jutro 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 39 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To jak mam cie nazywać Promyczek czy po imieniu Cuś wymyślisz jesteś kobietą, bo ja jestem od poważniejszych zadań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: To jak mam cie nazywać Promyczek czy po imieniu Eustachy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 14 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, KibicowałamNorwegii napisał: Widzę, że szafa odpalona Serio zamierzasz dac sie manipulowac alkoholowej wulgarnej paryzance? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Eustachy Kompletnie nie pasuje do niego. Tutaj trzeba trochę kosmicznie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 14 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgoŕ napisał: Serio zamierzasz dac sie manipulowac alkoholowej wulgarnej paryzance? Serio tak cię boli wizja że tydzień może być spokój? Pięknie wyłaża prawdziwe intencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 39 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Kompletnie nie pasuje do niego. Tutaj trzeba trochę kosmicznie Właśnie wszystko musi pasować, bo inaczej byśmy się źle czuli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 46 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Właśnie wszystko musi pasować, bo inaczej byśmy się źle czuli. A jak Cię Chwila wywali z torów co zrobisz, bo bardzo pewny siebie jesteś Widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 39 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, egzorcysto-terapeuta napisał: Jumając złoty kielich z zakrystii też się odkujesz, dawaj na grubo Munek tobie tylko nielegalne rzeczy w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 39 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: A jak Cię Chwila wywali z torów co zrobisz, bo bardzo pewny siebie jesteś Widmo Pozostaną dobre wspomnienia i w zanadrzu jakaś koleżanka. A wysokie morale mam zawsze po dobrym jedzeniu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 20 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Serio tak cię boli wizja że tydzień może być spokój? Pięknie wyłaża prawdziwe intencje Boli bo jaka ona role wtedy będzie pełniła na tym forum?;) to jest jej jedna istota bycia tu - hejtowanie i dolewanie do inb. Jakby Gienka przyjęła tez czelendż to przecież wyleniała w danej sekundzie znika to dziwisz sie ze walczy o własne być albo nie być? Edytowano 7 godzin temu przez AndroGjenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Cuś wymyślisz jesteś kobietą, bo ja jestem od poważniejszych zadań No tak ty jesteś od tego by kupić sok Kubuś i bananowy koniecznie imie już wymyśliłam ale nie wiem czy ci spodoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 14 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Serio tak cię boli wizja że tydzień może być spokój? Pięknie wyłaża prawdziwe intencje Smiesza mnie raczej podchody socjopatki ktora uwaza sie za puppet mastera tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 27 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Koralgoŕ napisał: Serio zamierzasz dac sie manipulowac alkoholowej wulgarnej paryzance? Brakuje Ci emocji? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgoŕ napisał: Smiesza mnie raczej podchody socjopatki ktora uwaza sie za puppet mastera tutaj Ty byś chciał nim być. Wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, AndroGjenia napisał: Boli bo jaka ona role wtedy będzie pełniła na tym forum?;) to jest jej jedna istota bycia tu - hejtowanie i dolewanie do inb. Jakby Gienka przyjęła tez czelendż to przecież wyleniała w danej sekundzie znika to dziwisz sie ze walczy o własne być albo nie hyc Tak. Okrutnie wyszły prawdziwe intencje spod płaszczyka obiektywnej dyskutantki Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 495 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Kompletnie nie pasuje do niego. Tutaj trzeba trochę kosmicznie Mikołaj (jak Kopernik)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 46 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Pozostaną dobre wspomnienia i w zanadrzu jakaś koleżanka. A wysokie morale mam zawsze po dobrym jedzeniu Takiej właśnie odpowiedzi oczekiwałem, więc z mojej strony to dziś wszystko i życzę Ci powodzenia i dobrego jedzenia Edytowano 7 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 20 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgoŕ napisał: Smiesza mnie raczej podchody socjopatki ktora uwaza sie za puppet mastera tutaj Ale jakie podchody? Padlo pytanie czy dam spokoj, odpowiedziałam w swoim stylu, lubie czelendze, Magda przyjęła gdzie wady? Prócz tego ze ty w swojej formie znikniesz, tchórzliwa hejterko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: Brakuje Ci emocji? Po prostu ona Tobą manipuluje. Chodzi jej tylko o uciszenie was, zeby potem sie spuszczac tu nad tym jak dalyscie sie uciszyc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 14 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Koralgoŕ napisał: Smiesza mnie raczej podchody socjopatki ktora uwaza sie za puppet mastera tutaj Trzymam kciuki za Magdę i Krejzi, i żebyś się zes.rał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Koralgoŕ napisał: Po prostu ona Tobą manipuluje. Chodzi jej tylko o uciszenie was, zeby potem sie spuszczac tu nad tym jak dalyscie sie uciszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2311 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Mikołaj (jak Kopernik)? Ten z kiepskich 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 20 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Tak. Okrutnie wyszły prawdziwe intencje spod płaszczyka obiektywnej dyskutantki Dobrej nocy Ktos kto tworzy nick na wiele miesiecy po to żeby robić content jaki ona robi to można sie było domyslic, teraz tylko potwierdziła na papierze i jednak faktycznie smierdzi qwetą, chociaz z taka manipulacyjna postacią która była już facetem/bełkotem i elokwentka trudno przewidzieć, to jest poziom psychopatii jakiej do końca jeszcze nie zbadałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 14 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Ale jakie podchody? Padlo pytanie czy dam spokoj, odpowiedziałam w swoim stylu, lubie czelendze, Magda przyjęła gdzie wady? Prócz tego ze ty w swojej formie znikniesz, tchórzliwa hejterko? Jestes strasznie glupia jak na kogos z takim mniemaniem o sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 27 Napisano 7 godzin temu Zmęczona jestem, boli mnie głowa i przeszło ogromne gradobicie i burza tam, gdzie jestem. Pierwszy raz wiedziałam tak ogromny grad 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach