BożaBabcia 18 Napisano sobota o 20:18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano sobota o 20:19 muszę przyznać, że trochę nietypowe połączenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano sobota o 20:20 Jeszcze Elka do trojkata i będą świnki 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano sobota o 20:20 🫏 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2329 Napisano sobota o 20:20 I szop do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano sobota o 20:20 Żadnych trójkątów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano sobota o 20:22 ide do ciebie malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 271 Napisano sobota o 20:23 Muj pjenkny panie raz zobaczony na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 42 Napisano sobota o 20:24 Gdb coś tam wrzuca blokady pod postami Krejzi i na 100% jest to Bicu. Cóż miłość jest ślepa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano sobota o 20:24 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1040 Napisano sobota o 20:24 4 minuty temu, AndroGjenia napisał: Jeszcze Elka do trojkata i będą świnki 3 Nie żadnych trójkątów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano sobota o 20:24 Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Muj pjenkny panie raz zobaczony na kafeterii Moi piekny panie ja go nie kocham taka jest prawda. Pan główna role gra w kazdym snieee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano sobota o 20:25 1 minutę temu, BożaBabcia napisał: ide do ciebie malowany Yyy, ymmmm trochę za szybkie tempo jak dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano sobota o 20:25 Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: Gdb coś tam wrzuca blokady pod postami Krejzi i na 100% jest to Bicu. Cóż miłość jest ślepa Możliwe. Ten świr ma jakiegos zayoba bo blokuje mi od razu powiadomienia. Wiec jakis pociąg jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 42 Napisano sobota o 20:25 4 minuty temu, Onaaaa napisał: I szop do tego. Obstawiłaś mecze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano sobota o 20:25 Musi być parzyście. Krejlibed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano sobota o 20:25 Ale dziewczyna przez świat nie może isc całkiem samaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano sobota o 20:26 Przed chwilą, Be quiet! napisał: Yyy, ymmmm trochę za szybkie tempo jak dla mnie 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2329 Napisano sobota o 20:26 Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: Obstawiłaś mecze? Dziś na remis a jutro Argentyna wygrana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano sobota o 20:26 Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Musi być parzyście. Krejlibed Zaopatrzyłam sie w cytrynę, zwlokłam sie. Mam wiec cole i cytrynę można imprezować na Kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano sobota o 20:26 1 minutę temu, KibicowałamNorwegii napisał: Obstawiłaś mecze? Tutaj jest temat milosny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 18 Napisano sobota o 20:26 Przed chwilą, AndroGjenia napisał: Zaopatrzyłam sie w cytrynę, zwlokłam sie. Mam wiec cole i cytrynę można imprezować na Kafe Odtracil oswiadczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano sobota o 20:27 1 minutę temu, Be quiet! napisał: Yyy, ymmmm trochę za szybkie tempo jak dla mnie Nie pjerdol. Z tymi poprzednimi przebierałeś jak w ulęgałkach i jak to sie skończyło. Zmien podejscie idz na żywioł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 42 Napisano sobota o 20:27 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dziś na remis a jutro Argentyna wygrana. Fajnie jakby Francja dziś wygrała, a jutro Hiszpania 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano sobota o 20:27 Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Odtracil oswiadczyny Ja go przekonam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano sobota o 20:28 1 minutę temu, BożaBabcia napisał: Odtracil oswiadczyny Zaśpiewaj mu winda do nieba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano sobota o 20:28 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano sobota o 20:29 Yebac blokera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano sobota o 20:29 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano sobota o 20:29 Bloker spędź dziś wieczor ze sraka na kiblu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach