Be quiet! 30 Napisano niedziela o 10:36 kafeterie i odchodzę. To przemyślana i ostateczna decyzja i nawet nie próbujcie mnie powstrzymywać. Możecie też darować sobie zakładanie tematów malowany wróć, bo nie zamierzam tutaj wchodzić, więc nic wam to nie da. Jestem do północy, później znikam jak kopciuszek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 42 Napisano niedziela o 10:38 Szerokiej drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 10:39 Śmiech przez łzy. Nie musicie udawać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 10:42 Gdyby było więcej takich osób jak ja, to mógłbym zostać, ale niestety nie ma. Ja zabawiam ludzi, a sam tutaj się średnio bawię. Koniec z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keden 2 Napisano niedziela o 10:45 Odchodzę czyli błagam o atencję i tak zostaję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 10:46 Kupuję dzisiaj piwo, chipsy i robię sobie piknik w pokoju, a teraz wybaczcie mi, ale muszę ubrać majtki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 10:48 1 minutę temu, Keden napisał: Odchodzę czyli błagam o atencję i tak zostaję. Byłem tutaj dla was, a atencji mam tyle, że mógłbym się nią podzielić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keden 2 Napisano niedziela o 10:48 Wszyscy wiedzą, że nigdzie nie odchodzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano niedziela o 10:49 2 minuty temu, Be quiet! napisał: Kupuję dzisiaj piwo, chipsy i robię sobie piknik w pokoju, a teraz wybaczcie mi, ale muszę ubrać majtki. zrob sobie jeszcze baze do której siedzieliście z babka bozom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 10:50 Przed chwilą, AndroGjenia napisał: zrob sobie jeszcze baze do której siedzieliście z babka bozom? Ja cała noc. 1 minutę temu, Keden napisał: Wszyscy wiedzą, że nigdzie nie odchodzisz. Pomóż mi majtki założyć. Weź złap z tyłu i podciagnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano niedziela o 10:51 Przed chwilą, Be quiet! napisał: Ja cała noc. Sam melanzowales czy z podszywami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 10:52 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: zrob sobie jeszcze baze do której siedzieliście z babka bozom? Zrobię, ale nie myśl że cie zaproszę, to jednoosobowa impreza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 10:53 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Sam melanzowales czy z podszywami Sam. Nie potrzebowałem towarzystwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano niedziela o 10:53 1 minutę temu, Be quiet! napisał: Zrobię, ale nie myśl że cie zaproszę, to jednoosobowa impreza. Spoko mam swoja a ten długi bekowy temat na 23 strony kiedy polecial? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 10:55 2 minuty temu, AndroGjenia napisał: Spoko mam swoja a ten długi bekowy temat na 23 strony kiedy polecial? A tego to ci nie powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 27 Napisano niedziela o 10:56 Przed chwilą, Be quiet! napisał: A tego to ci nie powiem. Haha odpowiedziałeś jak Elka. Musiałam spojrzeć na nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 10:59 2 minuty temu, AndroGjenia napisał: Haha odpowiedziałeś jak Elka. Musiałam spojrzeć na nick. Tak? Widocznie mamy podobny stajl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 42 Napisano niedziela o 10:59 2 minuty temu, Be quiet! napisał: A tego to ci nie powiem. To przez twoją noc poślubną temat się stracił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 11:01 Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: To przez twoją noc poślubną temat się stracił Śniło mie się, że miałem zonę, to jednak było naprawdę. Kim była ta szczęściara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 22 Napisano niedziela o 11:02 Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: To przez twoją noc poślubną temat się stracił Był jeszcze o 6 rano, więc zdążyłam przeczytać jak piszesz Genie, że został jej "tylko Widmo". Zaskakujące, że tydzień temu chcieli Ci wałek wkładać w pochwe żebyś się wykrwawiła i mieli beke niezmierną, a to Gena, która Cie bronila dostaje po bęckach. Niewiarygodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 11:02 Nie wiem co wy beze mnie zrobicie, ale to już wasz problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 11:04 1 minutę temu, Koralgoŕ napisał: Był jeszcze o 6 rano, więc zdążyłam przeczytać jak piszesz Genie, że został jej "tylko Widmo". Zaskakujące, że tydzień temu chcieli Ci wałek wkładać w pochwe żebyś się wykrwawiła i mieli beke niezmierną, a to Gena, która Cie bronila dostaje po bęckach. Niewiarygodne. Weź wyjdź mi stąd, jak masz pisać takie teksty i podjudzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 22 Napisano niedziela o 11:06 1 minutę temu, Be quiet! napisał: Weź wyjdź mi stąd, jak masz pisać takie teksty i podjudzać. Ok. I tak lecimy na basen zaraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keden 2 Napisano niedziela o 11:08 Ja uciekam na obiad do babci madzi. Dzisiaj carbonara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 271 Napisano niedziela o 11:08 Przed chwilą, Keden napisał: Ja uciekam na obiad do babci madzi. Dzisiaj carbonara. Podziwiam, że można non stop pisać to samo bez poczucia żenady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 11:09 2 minuty temu, Koralgoŕ napisał: Ok. I tak lecimy na basen zaraz. To fajnie. Ja mam później piknik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach