Be quiet! 30 Napisano 15 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mаstermind 0 Napisano 15 godzin temu Nieprawda, jestem bardzo bardzo niegrzecznym psem, który potrzebuje tresury od swojej pani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 4 Napisano 15 godzin temu Na kolana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 15 godzin temu Dobra, wypier z tej Choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 4 Napisano 15 godzin temu No elo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Jestem atencyjna kor.wa.. i dobrze mi z tym. Edytowano 15 godzin temu przez Be quiet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano 15 godzin temu Zjadłem schabowego z ziemniakami, rosół i kupiłem batoniki. Wróciła mi ochota do życia i nawet was lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach