Be quiet! 30 Napisano niedziela o 18:12 I zawsze tak miałem. Zawsze najbardziej podobała mi się faza grupowa i obojętnie, czy to mundial, czy liga mistrzów. Z każdym kolejnym etapem turnieju moja ekscytacja spadała, a finał to dla mnie mógł w ogóle nie lecieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 48 Napisano niedziela o 18:22 Bez sensu jak uciekający sum z wędki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 78 Napisano 23 godziny temu 14 godzin temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Bez sensu jak uciekający sum z wędki Uciekali i uciekali i suma sumarum ładnie się stało. Ryba została ostatecznie wyciągnięta na brzeg tak jak założyłam! Do ostatniej minuty 0-0 i proszę bardzo 0-1. Fortuna kołem się toczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 430 Napisano 23 godziny temu Z synem swoim nas pojednaj, synowi swojeu mas oddawaj, swoijemy synowi nas polecaj Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 39 Napisano 23 godziny temu Nic Argentyna nie pokazała. Totalna kompromitacja. Faulowanie, agresja i bójka po meczu na stadninie. I to są mistrzowie świata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 15 Napisano 22 godziny temu (edytowany) 28 minut temu, KibicowałamNorwegii napisał: Nic Argentyna nie pokazała. Totalna kompromitacja. Faulowanie, agresja i bójka po meczu na stadninie. I to są mistrzowie świata Myślę dużo FIFA błędów zrobiła, pozwalając robić faule bez konsekwencji, pisałem wcześniejszych meczach, dużo przepychanek i łapania za koszulki bez piłki. Edytowano 22 godziny temu przez OnlyTime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 15 Napisano 22 godziny temu Sędzia kalosz kumulacja FIFY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 15 Napisano 22 godziny temu Nie pisałem tego od początku mistrzostw, zaplecze sędziów przed monitorami firmy Hinese zwróciło moją uwagę. Hinese jest marka najtańszych badziewnych telewizorów z Chin z Temu.. Ma to coś wsobnego z tym? na badziewiu reklamowamym pracują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 15 Napisano 22 godziny temu (edytowany) To co oglądaliście w telewizorach transmisje z kamer oprócz finału była kiepska. Lepsze kamery mają w Polsce. Kamera nie radziła sobie z zommem za piłką. Całe mistrzostwa były kamerowane z daleka. Konsekwencje wybierania osprzętu z Temu.. Finale użyli drona z kamerą. Edytowano 22 godziny temu przez OnlyTime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 39 Napisano 14 godzin temu 8 godzin temu, OnlyTime napisał: Sędzia kalosz kumulacja FIFY. Selekcjoner Hiszpanii jest jak dotąd najstarszym, który w wieku 65 lat zdobył mistrzostwo świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, KibicowałamNorwegii napisał: Selekcjoner Hiszpanii jest jak dotąd najstarszym, który w wieku 65 lat zdobył mistrzostwo świata To jest trener, a nie piłkarz, więc nie robi to na mnie żadnego wrażenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Obejrzałam ostatnie 15 minut meczu piłki nożnej, potem nyny i obudziłam się na 3 set siatkówki. Potem wyjazd na łono natury i tym razem byliśmy w dzielnicy familoków. Podobno tam dzieci grają w piłkę z flaka czy jakoś tak. Edytowano 13 godzin temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 39 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, Zero cukru napisał: To jest trener, a nie piłkarz, więc nie robi to na mnie żadnego wrażenia. A co robi na tobie wrażenie? Znowu się nie wyspałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, KibicowałamNorwegii napisał: A co robi na tobie wrażenie? Znowu się nie wyspałeś? Duży sum i Messi. Dzisiaj akurat pospałem. Wczoraj nawet nie dotrwałem do dogrywki. Po dziesiątej jeszcze mnie na sen wzięło, przykryłem się kocykiem i jeszcze na godzinę zasnąłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano 13 godzin temu I Ronaldo, który strzelał gole na 6 mundialach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 48 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 10 godzin temu, sv7 napisał: Uciekali i uciekali i suma sumarum ładnie się stało. Ryba została ostatecznie wyciągnięta na brzeg tak jak założyłam! Do ostatniej minuty 0-0 i proszę bardzo 0-1. Fortuna kołem się toczy. W siatkę najlepiej a później zabrać. Znowu Ci się pochwalę ostatni mecz źle obstawiłem, ale to tylko trzy fatalne typy na wszystkie mecze więc się chwalę i chłopcy dzielnie walczyli do końca. A tamci uczciwie wygrali i w ogóle nietypowo wszystko, bo Ameryka rządzi się swoim mentalem. Edytowano 13 godzin temu przez Zаwsze przychodzi noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 39 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, Zero cukru napisał: Duży sum i Messi. Dzisiaj akurat pospałem. Wczoraj nawet nie dotrwałem do dogrywki. Po dziesiątej jeszcze mnie na sen wzięło, przykryłem się kocykiem i jeszcze na godzinę zasnąłem. W Buenos Aires też były zamieszki i bójki. Uważam, że Argentyna powinna być dożywotnio zdyskwalifikowana za brutalność i niesportowe zachowanie. Bez Messiego oni i tak są skończeni, bo bez takiego kapitana są tzw "suchą" grupą, która nic wielkiego nie zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach