Be quiet! 30 Napisano 19 godzin temu I zawsze tak miałem. Zawsze najbardziej podobała mi się faza grupowa i obojętnie, czy to mundial, czy liga mistrzów. Z każdym kolejnym etapem turnieju moja ekscytacja spadała, a finał to dla mnie mógł w ogóle nie lecieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 47 Napisano 19 godzin temu Bez sensu jak uciekający sum z wędki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 78 Napisano 4 godziny temu 14 godzin temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Bez sensu jak uciekający sum z wędki Uciekali i uciekali i suma sumarum ładnie się stało. Ryba została ostatecznie wyciągnięta na brzeg tak jak założyłam! Do ostatniej minuty 0-0 i proszę bardzo 0-1. Fortuna kołem się toczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 430 Napisano 4 godziny temu Z synem swoim nas pojednaj, synowi swojeu mas oddawaj, swoijemy synowi nas polecaj Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 38 Napisano 4 godziny temu Nic Argentyna nie pokazała. Totalna kompromitacja. Faulowanie, agresja i bójka po meczu na stadninie. I to są mistrzowie świata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 28 minut temu, KibicowałamNorwegii napisał: Nic Argentyna nie pokazała. Totalna kompromitacja. Faulowanie, agresja i bójka po meczu na stadninie. I to są mistrzowie świata Myślę dużo FIFA błędów zrobiła, pozwalając robić faule bez konsekwencji, pisałem wcześniejszych meczach, dużo przepychanek i łapania za koszulki bez piłki. Edytowano 3 godziny temu przez OnlyTime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano 3 godziny temu Sędzia kalosz kumulacja FIFY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano 3 godziny temu Nie pisałem tego od początku mistrzostw, zaplecze sędziów przed monitorami firmy Hinese zwróciło moją uwagę. Hinese jest marka najtańszych badziewnych telewizorów z Chin z Temu.. Ma to coś wsobnego z tym? na badziewiu reklamowamym pracują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 12 Napisano 3 godziny temu (edytowany) To co oglądaliście w telewizorach transmisje z kamer oprócz finału była kiepska. Lepsze kamery mają w Polsce. Kamera nie radziła sobie z zommem za piłką. Całe mistrzostwa były kamerowane z daleka. Konsekwencje wybierania osprzętu z Temu.. Finale użyli drona z kamerą. Edytowano 3 godziny temu przez OnlyTime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach