eRCe 52 Napisano niedziela o 22:37 Ach były te marzenia... Ale Hiszpania była po prostu lepsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 10 Napisano niedziela o 22:39 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 10 Napisano niedziela o 22:39 A teraz możecie się rozejść bo jutro do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 39 Napisano niedziela o 22:41 1 minutę temu, WywaloneJajā napisał: A teraz możecie się rozejść bo jutro do roboty Dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 42 Napisano niedziela o 22:41 1 minutę temu, WywaloneJajā napisał: A teraz możecie się rozejść bo jutro do roboty Kto musi parobić, ten musi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 10 Napisano niedziela o 22:41 Przed chwilą, KibicowałamNorwegii napisał: Dziś A no tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 39 Napisano niedziela o 22:41 3 minuty temu, eRCe napisał: Ach były te marzenia... Ale Hiszpania była po prostu lepsza. Pisałam, że 1:0 wygra Hiszpania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 52 Napisano niedziela o 22:43 1 minutę temu, KibicowałamNorwegii napisał: Pisałam, że 1:0 wygra Hiszpania Byś postawiła, byś była majętna jak ciotka Leżaka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 39 Napisano niedziela o 22:44 Przed chwilą, eRCe napisał: Byś postawiła, byś była majętna jak ciotka Leżaka Postawiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano niedziela o 22:44 3 minuty temu, WywaloneJajā napisał: A teraz możecie się rozejść bo jutro do roboty Co ze ślubem z Malowanym będzie czy nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 10 Napisano niedziela o 22:44 Za 4 lata będzie 2030 i będziemy stare jeszcze bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 10 Napisano niedziela o 22:44 (edytowany) Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Co ze ślubem z Malowanym będzie czy nie ? Już po rozwodzie i nie interesuj sie Edytowano niedziela o 22:45 przez WywaloneJajā Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 39 Napisano niedziela o 22:45 Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Co ze ślubem z Malowanym będzie czy nie ? Fifi się już rozwiódł Jego małżeństwo trwało 6 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano niedziela o 22:46 Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: Już po rozwodzie i nie interesuj sie Szybko... ok dobranoc Patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 52 Napisano niedziela o 22:47 1 minutę temu, KibicowałamNorwegii napisał: Fifi się już rozwiódł Jego małżeństwo trwało 6 dni Jak u Forresterów xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano niedziela o 22:47 1 minutę temu, KibicowałamNorwegii napisał: Fifi się już rozwiódł Jego małżeństwo trwało 6 dni Przynajmniej miał 6 dni, a Boni tylko jedną noc nawet nie Kuźwa, a miałem być didżejem na ich ślubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 39 Napisano niedziela o 22:48 Ale Hiszpania będzie dziś świętować i chlać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 10 Napisano niedziela o 22:48 Wiocha na maxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KibicowałamNorwegii🇧🇻 39 Napisano niedziela o 22:51 Dzięki tym mistrzostwom, wyłapałam magiczne słowa i można zrobić z nich nowy nick Penetrująca sytuacja i penetrująca piłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano niedziela o 22:54 (edytowany) 4 minuty temu, KibicowałamNorwegii napisał: Dzięki tym mistrzostwom, wyłapałam magiczne słowa i można zrobić z nich nowy nick Penetrująca sytuacja i penetrująca piłka Penetracja i romantyczna kolacja, myśle, że to pociągniemy Mam nadzieje, że potrafisz gotować Edytowano niedziela o 22:55 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 10 Napisano niedziela o 22:55 Ale krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano niedziela o 22:58 (edytowany) 3 minuty temu, WywaloneJajā napisał: Ale krindz Straszny, gdzie masz męża ? Uciekł ... Edytowano niedziela o 22:58 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 10 Napisano niedziela o 22:59 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Straszny, gdzie masz męża ? Uciekł ... Salowa nawet go czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano niedziela o 23:02 1 minutę temu, WywaloneJajā napisał: Salowa nawet go czuje Bo ma, a Malowany Ci uciekł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 10 Napisano niedziela o 23:06 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: Bo ma, a Malowany Ci uciekł Co ma? Idz spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano niedziela o 23:10 (edytowany) 5 minut temu, WywaloneJajā napisał: Co ma? Idz spac Męża, a Ty jesteś zakochana dlatego olałaś go przed ołtarzem Dobranoc Edytowano niedziela o 23:11 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 10 Napisano niedziela o 23:11 Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Męża, a Ty jesteś zakochana dlatego olałaś go przed ołtarzem A ty chory psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano niedziela o 23:12 (edytowany) 1 minutę temu, WywaloneJajā napisał: A ty chory psychicznie Ile razy jeszcze mi dowalisz hejtem zanim stwierdzisz, że mam racje ? Edytowano niedziela o 23:12 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 10 Napisano niedziela o 23:13 No potwierdzam że masz coś z głową co mam zrobić. Idz stąd bo robota czeka lysa tez cie olala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 53 Napisano niedziela o 23:14 Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: No potwierdzam że masz coś z głową co mam zrobić. Idz stąd bo robota czeka lysa tez cie olala Z głową to Ty masz od lat kowbojko Robota to głupota, a Magda ma faceta i nie musi ze mną flirtować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach