lukasz.b 0 Napisano 11 godzin temu Szukam ludzi, którzy chcą po prostu pogadać o życiu, swoich problemach a ja spróbuję pomóc. 100% za darmo. Nie jestem psychologiem ani terapeutą, nie prowadzę terapii i nie stawiam diagnoz. Buduję kanał na YouTube, w sumie po prostu o rozmowach z prawdziwymi ludźmi, zamiast kolejnego gadania do kamery o tym, jak żyć. Cokolwiek by ktoś chciał omówić nawet po prostu podzielić się anonimowo czymś z drugim człowiekiem czy zadać pytanie, przedstawić problem na który je zrobię wszystko żeby znaleźć rozwiązanie. Proszę za to o zgodę na nagranie. Oczywiście jeśli po rozmowie stwierdzisz, że jednak nie chcesz, żeby poszła w świat, to też nie będę miał z tym problemu. Kanał jest założony, ale pusty, ani jednego filmu, bo to zupełnie nowy projekt. Skończyłem właśnie duży projekt i zwolnił mi się czas, żeby w końcu takie coś zorganizować a od dawna chciałem. Nagrywam tylko dźwięk. Bez kamery, bez twarzy, bez nazwisk. Mam wolne codziennie od 20:00 do 22:45 Proces zapisu w skrócie : Napisz do mnie w komentarzu lub wiadomość, umawiamy termin, dostajesz link do Zooma. Jakby ktokolwiek miał pytania to śmiało proszę pisać w komentarzach czy prywatnej wiadomości. Dziękuję za czas i życzę miłego dnia ! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano 11 godzin temu Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 51 Napisano 11 godzin temu tu wszyscy mają skrzynki zablokowane przez świrów więc prywatnych wiadomości nie spodziewałabym się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 11 godzin temu Nie psycholog, nie terapeuta a pomoże w problemie... Cudotwórca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 10 Napisano 11 godzin temu A o czym tu gadać. Mało ludzi ma coś ciekawego do powiedzenia tak naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 51 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie psycholog, nie terapeuta a pomoże w problemie... Cudotwórca? a jakie masz problemy? Zaraz rozwiążemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajā napisał: A o czym tu gadać. Mało ludzi ma coś ciekawego do powiedzenia tak naprawdę Kolega szuka ludzi z problemami. Kuźwa. Trafił w idealne miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 10 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Kolega szuka ludzi z problemami. Kuźwa. Trafił w idealne miejsce Nerwica lepsza bo my cĥujowi acz stabilni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BellaS napisał: a jakie masz problemy? Zaraz rozwiążemy Chcesz zobaczyć dzisiejszą fotę z dzielnicy biedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 48 Napisano 11 godzin temu Nie te czasy ,bo dzisiaj ci homo sapiens tylko kłócą się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 491 Napisano 11 godzin temu Mógłbym opowiedzieć historię swojego i mógłbyś książkę o tym napisać, ale za gruby hajs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: Nerwica lepsza bo my cĥujowi acz stabilni Mam wątpliwości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 51 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Chcesz zobaczyć dzisiejszą fotę z dzielnicy biedy? Dawaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BellaS napisał: Dawaj https://zapodaj.net/plik-bnUSk80daG 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 51 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: No kochana, bieda straszna i te biedne umorusane sadzą dzieci przed familokami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 10 Napisano 11 godzin temu Lepiej w dzakuzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 41 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie te czasy ,bo dzisiaj ci homo sapiens tylko kłócą się Kłócą, jątrzą, gnębią, i się upodlają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 48 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Sennie tak ,a gdzie są ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 51 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Sennie tak ,a gdzie są ludzie piłki z jelit pompują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BellaS napisał: No kochana, bieda straszna i te biedne umorusane sadzą dzieci przed familokami Na fotce jest tężnia, wokół niej strefa wypoczynkowa i hamaki. 200 metrów dalej molo z ławeczkami a za tą wysepką stoi familok. Taka ciekawostka. Sprawdziłam w necie. Te familoki były budowane w latach 1890-1910r. Miejscowy spacerowicz z pieskiem powiedział, że na modernizację tego familoka miasto wydało kilkanaście milionów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 48 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Kaden napisał: Kłócą, jątrzą, gnębią, i się upodlają. Nie wolno tym się zarazić i obiecany thriller psychologiczny "Nie mów zła" (Speak No Evil) z 2024. Mnie wciągnął. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 48 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, BellaS napisał: piłki z jelit pompują Nie znam tej waszej gwary kompletnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, Baba napisał: Nie psycholog, nie terapeuta a pomoże w problemie... Cudotwórca? kucharz? jak człowiek głodny to zły, a jak dobrze zje to i świat się wydaje przyjemniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 41 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie wolno tym się zarazić i obiecany thriller psychologiczny "Nie mów zła" (Speak No Evil) z 2024. Mnie wciągnął. Dziękuję, na pewno sprawdze. 🫶 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Sennie tak ,a gdzie są ludzie Celowo pokazałam kadry bez ludzi. Ogólnie jest tam duży ruch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 48 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Na fotce jest tężnia, wokół niej strefa wypoczynkowa i hamaki. 200 metrów dalej molo z ławeczkami a za tą wysepką stoi familok. Taka ciekawostka. Sprawdziłam w necie. Te familoki były budowane w latach 1890-1910r. Miejscowy spacerowicz z pieskiem powiedział, że na modernizację tego familoka miasto wydało kilkanaście milionów. Czerwona cegła , małe okapy i myślałem, że niemiaszki tam rezydują. Kilkanaście milionów na trochę trawy i drzew, bo tam nic nie ma wartościowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Celowo pokazałam kadry bez ludzi. Ogólnie jest tam duży ruch. jak dla mnie wygląda jak sceneria kryminału jedno morderstwo i Hercules Poirot 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 48 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Celowo pokazałam kadry bez ludzi. Ogólnie jest tam duży ruch. Jak dużo homo sapiens, to musiała się pani naczekać żeby złapać ten akurat moment , bo pewnie kręcą się bez celu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: Czerwona cegła , małe okapy i myślałem, że niemiaszki tam rezydują. Kilkanaście milionów na trochę trawy i drzew, bo tam nic nie ma wartościowego Miliony poszły na modernizację wnętrz. Cegły Nie Wolno Zmieniać czy zakrywać i ocieplać! Familoki to dziedzictwo kultury, zabytki chronione. Są tylko odkwaszane i piaskowane. W środku już jest w stylu nowoczesnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 48 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Kaden napisał: Dziękuję, na pewno sprawdze. 🫶 Ja tylko takie i mam tego więcej w razie czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach