Margherite 102 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Żeby nie muchomora z czerwonymi kostkami na żołądziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Wielkoduszne są, z sercem na dłoni. Dziewczyny cud maliny, czy miód maliny do wyboru do koloru - i wielkoduszne i całkiem szczupłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jak są woda i ryby to bym się odnalazł tam tymczasowo Staw należy do związku wędkarskiego, jest zarybiany a miejscowi twierdzą, że są tam sumy, węgorze, sandacze i inne takie. Mam były tylko dane karpie i leszcze. Jeździmy tam przede wszystkim posiedzieć w otoczeniu przyrody. Przynajmniej ja. Mój pewno liczy na taaaaką rybę To miejsce jest akurat położone obok familoków gdzie parkujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, Margherite napisał: Chyba Nie prosiłam o takie zwroty grzecznościowe. Przecież foczką trudno mnie nazwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 294 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, lukasz.b napisał: Szukam ludzi, którzy chcą po prostu pogadać o życiu, swoich problemach a ja spróbuję pomóc. 100% za darmo. Nie jestem psychologiem ani terapeutą, nie prowadzę terapii i nie stawiam diagnoz. Buduję kanał na YouTube, w sumie po prostu o rozmowach z prawdziwymi ludźmi, zamiast kolejnego gadania do kamery o tym, jak żyć. Cokolwiek by ktoś chciał omówić nawet po prostu podzielić się anonimowo czymś z drugim człowiekiem czy zadać pytanie, przedstawić problem na który je zrobię wszystko żeby znaleźć rozwiązanie. Proszę za to o zgodę na nagranie. Oczywiście jeśli po rozmowie stwierdzisz, że jednak nie chcesz, żeby poszła w świat, to też nie będę miał z tym problemu. Kanał jest założony, ale pusty, ani jednego filmu, bo to zupełnie nowy projekt. Skończyłem właśnie duży projekt i zwolnił mi się czas, żeby w końcu takie coś zorganizować a od dawna chciałem. Nagrywam tylko dźwięk. Bez kamery, bez twarzy, bez nazwisk. Mam wolne codziennie od 20:00 do 22:45 Proces zapisu w skrócie : Napisz do mnie w komentarzu lub wiadomość, umawiamy termin, dostajesz link do Zooma. Jakby ktokolwiek miał pytania to śmiało proszę pisać w komentarzach czy prywatnej wiadomości. Dziękuję za czas i życzę miłego dnia ! Nie masz żadnych kwalifikacji ni kompetencji by pomagać ludziom, za to masz chęci by tworzyć kontent na ludzkich nieszczęściach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach