dumbusia 49 Napisano 3 godziny temu (edytowany) To niebezpieczne ale wspaniali som indianie same chady huh Edytowano 3 godziny temu przez dumbusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 3 godziny temu Angelina Jolie ma geny indiańskie widać po żuchwie Chada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 3 godziny temu o chadach to tylko Karyny piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 3 godziny temu Andzelina robi się na Kręglickom ciekawe czy jom widziała i se pomyślała chce wyglądać jak ta P0lka https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9fJ_ClfBWAm8cUCP4DkV4HlX1OFO11D712gbctSNbFDBmBQyLf9gyxCY&s=10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, BellaS napisał: Widze że mnie zastąpiłaś dzisiaj. Dobrze bo byłam strasznie zajęta pralka mi wylała, chyba filtra nie dokręciłam po czyszczeniu U mnie kasza gryczana, indyk zapiekany z żółtym serem i sałatka z pomidorów i ogórka ze śmietaną. Dzisiaj się nie szlajam, siedzę grzecznie w domu, gotuję, piorę i może będę jeszcze prasować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach