Baba 495 Napisano 7 godzin temu Mi zaproponujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 15 Napisano 7 godzin temu Twoich wpisach zapewne coś na mleku Owsikanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 52 Napisano 7 godzin temu Ja mam stejki dziś jak Burneika i zapiekane ziemniory 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, eRCe napisał: Ja mam stejki dziś jak Burneika i zapiekane ziemniory O której mam się stawić na obiad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, OnlyTime napisał: Twoich wpisach zapewne coś na mleku Owsikanka. Nie oceniają ludzi po samych wpisach Bo sam zostaniesz oceniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 6 godzin temu kasza jaglana z kurczakiem i surowka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 7 Napisano 6 godzin temu Nic, głodówka Może gulasz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 42 Napisano 6 godzin temu Pulpety drobiowe w sobie pieczarkowo-koperkowym z ziemniakami puree. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, dumbusia napisał: kasza jaglana z kurczakiem i surowka Lubię obiady z kaszą różnych odmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 49 Napisano 6 godzin temu sałatka z bulgurem co jadlam u sis mi zasmakowala tera trzeba sie uzaleznic od kaszy zamiast makaronu moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 7 Napisano 6 godzin temu W niedziele był gulasz z kaszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 7 Napisano 6 godzin temu Ja to ziemniaki lubię najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 52 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Baba napisał: O której mam się stawić na obiad? No podejrzewam że na 16 się wyrobię po powrocie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pejsar napisał: Nic, głodówka Może gulasz W sobotę zrobiłam placka po węgiersku. Taki modyfikowany przeze mnie Zostało mi trochę mięsa więc je zblendowałam, wymieszałam z podgotowaną kiszoną kapustą i mam farsz na krokiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Kaden napisał: Pulpety drobiowe w sobie pieczarkowo-koperkowym z ziemniakami puree. Zjadłabym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 7 Napisano 6 godzin temu Moja babcia może dzisiaj pizzę upieczę, z włoskiej mąki. Do tego oliwa z czosnkiem i rukola. Pizza z włoskiej mąki wychodzi dojeebana. Miękki spód. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, dumbusia napisał: sałatka z bulgurem co jadlam u sis mi zasmakowala tera trzeba sie uzaleznic od kaszy zamiast makaronu moze Kupuję czasem tą kaszę. Fajna jest też kuskus bez gotowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, eRCe napisał: No podejrzewam że na 16 się wyrobię po powrocie Dzisiaj czekałam na kuriera więc postałam trochę w kuchni i gotowałam kilka dań. Wszystko podszykowane, można gary myć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 7 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Ja jeszcze w łóżku, syreny mnie obudziły, a tak smacznie spałem Edytowano 6 godzin temu przez Pejsar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Pejsar napisał: Moja babcia może dzisiaj pizzę upieczę, z włoskiej mąki. Do tego oliwa z czosnkiem i rukola. Pizza z włoskiej mąki wychodzi dojeebana. Miękki spód. Polecam Bardzo rzadko kupuję pizzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 15 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Baba napisał: Nie oceniają ludzi po samych wpisach Bo sam zostaniesz oceniony Pojaśnianie nie bawię. Owocnego dnia szkoda czasu tak cały dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 42 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Baba napisał: Zjadłabym. Całe szczęście sama ich nie robię, kolega robi za kucharza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, OnlyTime napisał: Pojaśnianie nie bawię. Owocnego dnia szkoda czasu tak cały dzień. Mam cię stąd wygonić? Jakim prawem. Lubisz tu być cały dzień to sobie bądź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 7 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Babcia sama robi ciasto i piecze, to nie kupna. Rośnie najpierw na drożdżach. Jest mega. Ale mama mi kiedyś upiekła pizzę na cienkim cieście i oliwa z ziołami, to była najlepsza jaką kiedykolwiek jadłem chyba Edytowano 6 godzin temu przez Pejsar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kaden napisał: Całe szczęście sama ich nie robię, kolega robi za kucharza. Też nie lubię stania przy garach dlatego dzisiaj robię kilka dań i potem tylko podgrzewam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pejsar napisał: Babcia sama robi ciasto i piecze, to nie kupna. Rośnie najpierw na drożdżach. Jest mega. Ale mama mi kiedyś upiekła pizzę na cienkim cieście i oliwa z ziołami, to była najlepsza jaką kiedykolwiek jadłem chyba Nie lubię pizzy. Sporadycznie kupuję, góra 2 w roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 42 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Też nie lubię stania przy garach dlatego dzisiaj robię kilka dań i potem tylko podgrzewam Też nie, wolę zmywać niż gotować. I na co się zdecydowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 7 Napisano 6 godzin temu Aha, spoko. Kwestia gustu. Ja uwielbiam wszystko poza chyba schabowym i niektórymi mięsami. A zupa. Lub standardowo na obiad. Carbonara. Ja teraz się głodzę, 5-10kg muszę schudnąć. Mama mi zamówiła ze Szwajcarii jakiś syrop na oczyszczenie organizmu, i to będe pił kilka dni tylko i 0 jedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kaden napisał: Też nie, wolę zmywać niż gotować. I na co się zdecydowałaś? Dzisiaj podam biały barszcz gotowany na wędzonym boczku i białej kiełbasie. Dodaje do tego ugotowane i pokrojone jajka. Na stole stawiam słoik ćwikły z chrzanem. Jak nas najdzie Ochota, to dodajemy pół łyżeczki do talerza. Na deser podam resztę sałatki owocowej. Dzisiaj ja wzbogaciłam o 3 gruszki i kiwi. Zrobiłam farsz na krokiety. Pierwszy raz ugotowałam łazanki z kapustą kiszoną, boczkiem, pieczarkami i smażona cebulą. Podobno tu gdzie mieszkam takie się właśnie je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 495 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Pejsar napisał: Aha, spoko. Kwestia gustu. Ja uwielbiam wszystko poza chyba schabowym i niektórymi mięsami. A zupa. Lub standardowo na obiad. Carbonara. Ja teraz się głodzę, 5-10kg muszę schudnąć. Mama mi zamówiła ze Szwajcarii jakiś syrop na oczyszczenie organizmu, i to będe pił kilka dni tylko i 0 jedzenia Zamów dla mnie 10 litrów tego syropu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach